Olympique Lyon 2014/15 adidas Home Kit
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Olympique Lyon 2014/15 adidas Home Kit
![]()
Eμείς θα το μάθουμε τον Σεπτέμβρη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sirkostas (17-04-14)
Και εγώ νομίζω ότι το καλοκαίρι του 2013 ανανεώσαμε για 3 χρόνια με την Puma, εκτός και αν άλλαξε κάτι και δεν γνωρίζουμε.
βασικά έχουμε υπερτιμήσει πολύ τη νικε και αυτό το κατάλαβα από τις περσινές και φετινές φανέλες μας. είναι ΙΔΙΕΣ ακριβώς με νικε αλλά η προκατάληψή μας δε μας άφησε να το δούμε, κι εγώ το είδα όταν το είχε γράψει ο ρεδ-στινγ στο περσινό θέμα νομίζω. πλέον το μόνο που με χαλάει σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες είναι το μεγάλο πλαίσιο πίσω. ευχαριστημένος θα είμαι και με πούμα, μια χαρά.
sirkostas (19-04-14)
Κάπου είχε ποστάρει ο Κοσμάς μια φωτογραφία του τεννίστα του Μπέρντιχ με ριγωτή εμφάνιση και συμπτωματικά τον είδα προχθές να φοράει την ίδια (πιστεύω να την είχε πλύνει τουλάχιστον) σε αγώνα στο Μόντε Κάρλο.
Πραγματικά πολύ ωραία.
differance (19-04-14)
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
μια γεύση για το πως θα είναι η φετινή φανέλα μας στο περίπου
Newcastle United 2014/15 PUMA Away Kit
Wolverhampton Wanderers 2014/15 PUMA Home Kit
Stade Rennais 2014/15 PUMA Home Kit
![]()
sirkostas (01-05-14)
Καμία δεν είναι με ρίγες. Τα σχέδια στις ριγωτές είναι διαφορετικά...
Νομίζω ότι το ράψιμο θα είναι το ίδιο με τις φανέλες που έβαλε ο Πάνος. Της Νιούκαστλ πάντως είναι η εκτός έδρας εμφάνιση, θα ήθελα να δω την εντός που είναι ριγωτή.
Τώρα είδα πως μόνο το εκτός έδρας σχέδιο δώσαν στη δημοσιότητα.
Και ιδού κάποια "κολακευτικά" σχόλια:
Newcastle United, the club that is quickly becoming a laughing stock in the Premier League, sunk a little deeper today after the club and Puma unveiled United’s away shirt for the 2014/15 season. United’s new away kit perfectly sums up the mood on Tyneside — Even though Puma says it’s silver, the United away kit is a depressingly gray jersey.
Olympique Lyonnais 14/15 adidas Away Football Kit
Olympique Lyonnais 14/15 adidas Third Football Kit
![]()
Γενικά προτιμώ τις φανέλες της Adidas από της Nike. Έχουν πιο ωραία αίσθηση. Βαγγέλα κλείσε με την Adidas να γουστάρουμε![]()
Τύπε, είδα χθες τα φανέλια τα καινούργια του ζελεδένιου. Απαράδεκτα. Οχι μόνο σαν αισθητική αλλά και το ύφασμα. Τί πράμα ήταν τούτο; Αηδία, σα σακούλι που μάζευε ιδρώτα, όλοι οι ζέλοι σα μωρά που τρώνε χωρίς σαλιάρα ήταν... adizero και μαλακίες...
There is a Dude in town
Του ζελεδένιου είναι μαϊμού ρε. Λες να έχουν λεφτά να αγοράσουν αυθεντική adidas?![]()
voskos_7 (08-05-14)
Λαϊκή Ελληνορώσων λες ρε τύπε; Κι έλεγα τί διάολο...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks