dtakis80 (20-05-14)
Καταπληκτικη Τακη.
επιτελους καταλαβαινουν στην ΝΙΚΕ οτι οσο πιο απλα τοσο καλυτερα.
dtakis80 (20-05-14)
[MENTION=10557]sakis1[/MENTION]Όποιος μας παίρνει στα σοβαρά, του συμβαίνουν διάφορα... Ας μην επεκταθώ καλύτερα...
Μια χαρά τα γράφεις και μην ανησυχείς για την ορθογραφία σου - βλέπουμε και ειδήσεις στην τηλεόραση, διαβάζουμε φυλλάδια της αυγής, τι άλλο να μας τύχει;
Στο κάτω - κάτω, μόνο τα δικά μου λάθη βλέπει ο Καναδός "συνονόματός" σου.![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (21-05-14)
voskos_7 (20-05-14)
καλησπέρα παιδια και από μενα,
αντε να δουμε παλι φετοσ τι θα δουν τα ματια μας,ας ωαλει το χερι του ο Θεος γιατι ο βαγγελακης δε βλεπω να κανει κατι......
και καλα μου ποστ μη ξεχνιομαστε!!!!!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
Καλά σου ποστ και να χαίρεσαι τα γαβράκια σου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
mpampas me 2 gavrous (20-05-14)
όνειρο φίλε ειλικρινά δε θέλω να υποτιμήσω το χορηγό της γιουνισεφ συγκεκριμένα γιατί όλοι οι άλλοι άστα να πάνε αλλά έτσι ακριβώς θα ήταν η ιδανική εμφάνιση για τον ολυμπιακό με λευκό σορτσάκι....ούτε χορηγούς ούτε τίποτα......κάτι τέτοιο το βλέπω όμως πολύ μακριά.....μη σου πώ στα 100 χρόνια!!!!!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
να ειναι ερυθρολευκη, ουτε χορηγους θελω, ουτε κενα, ουτε αριθμους, ουτε σορτσακι, ουτε ριγωτη, ουτε φανελα. αυτο θα ηθελα εγω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (20-05-14)
Sorry Τάκη αλλά δε βλέπω κάποιο εμοτικόνιο που να δηλώνει πλακίτσα ή χαβαλέ. Και επειδή το θέμα είναι σοβαρό και έχει να κάνει με την προστασία και το απόρρητο προσωπικών δεδομένων απάντησα αναλόγως.
Φυσικά δέχομαι ότι έκανες πλάκα, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Μία παρεξήγηση πήγα να προλάβω, παρεξήγησα ο ίδιος στο τέλος. Η παραίτησή μου πάντως έφτασε στα χέρια της διοίκησης και ας αποφανθεί αυτή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εντάξει, ελεύθερος... Αλλά, μακριά από τα γραφεία της ΠΑΕ.![]()
Διαβάζω πλέον και κείμενο που γράφεται σε greeklish και μετατρέπεται σε ελληνικούς χαρακτήρες με εργαλεία και ταπατόκια! Φέρτε μου τη Γραμμική Β'!!!
Σάκη (sakis1), συνέχισε να γράφεις, μη χάνεσαι! Ο Ντιουντ είναι Τυπάρας! Όχι τύπου-καραγκούνη, Τυπάρας αυθεντικός!!
Η φανέλα της Μπάρτσα από τη ΝΙΚΕ μου αρέσει πάρα πολύ!! Και στα δικά μας!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πλάκα κάνεις: Τέτοια είχαμε το 99-00 και την έχουμε βγάλει από τις χειρότερες γιατί ήταν λίγες οι ρίγες...
Τέλος πάντων, Σάκη, διάβαζε εδώ και ίσως να έχεις καλύτερη πληροφόρηση από τα σάιτ, ακόμα και μετεκλογικά...
*Πρέπει να κυκλοφορήσει και ο Τριταθλητής και να σταματήσουν, αυτοί εκεί πέρα να μοιράζουν καπελάκια του Μώραλη στα παιδιά - τους πήραμε χαμπάρι...
Ωραία η φανέλα της Μπαρσελόνα, πραγματικά εντυπωσιακή!
Ας κάνουμε και ένα refresh στη μνήμη μας:
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
2000-2001 για μένα μακράν η καλύτερη, όπως και η δεύτερη εμφάνιση εκείνη την εποχή.
voskos_7 (20-05-14)
Εμένα πάντως μια χαρά μου έκανε η φετινή αν δεν είχε πλαίσιο και ήταν όπως του Αστέρα Βελιγραδίου. Την έχω δει κι από κοντά τη δική μας γιατί την έχω και είναι άψογο το σχέδιο. Με λευκό σορτσάκι και ολόκληρη ρίγα θα έσπερνε...
BrazHlias (21-05-14)
Και του 11/12 για Puma ήταν πολύ καλή!
Bookmarks