BrazHlias (28-10-13), captain-cook (27-10-13), Rena (28-10-13), VALVERDES_7 (25-11-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (28-10-13), captain-cook (27-10-13), Rena (28-10-13), VALVERDES_7 (25-11-13)
Ναι ρε, σπάνκιζ στη πουστροχώρα... αχαχούχα οι καρακραγμένοι, θέλει η σβετλάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...
There is a Dude in town
voskos_7 (27-10-13)
Και καρτεράω εγώ να δω την Σαουδάμπτον στην Ευρώπη...
Δεν είναι ότι κάνει τέτοια...
Κάνει και άλλα...
Φυσικά και δεν μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση, ότι αυτός, είχε προταθεί και εξεταζόταν στον Ολυμπιακό, όταν είχαμε κλείσει τον έναν και μοναδικό, που έκανε βασικό τον Μέγιερι.
VALVERDES_7 (25-11-13)
Το γκολ με την Άρσεναλ είναι καθαρά από βλακεία. Δηλαδή τι προσπαθεί να κάνει και δεν διώχνει την μπάλα, πραγματικά ηλιθιότητα.
Άντε να το έκανε κανένας δικός μας εδώ..
Τι γκολαρα εβαλε ο σουαρες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (04-12-13)
Ετσι ρε εβερτοναρα!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (04-12-13)
Έτσι, βεντούζα! 0-1 η Έβερτον στο 86 την πιο αντιπαθητική ομάδα για μένα
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Faithful (04-12-13)
ειδικά στη φάση του φελαινί πουσήκωνε κόκκινη και μετά καπάκι 3 φάουλ για κάρτα και δεν έδωσε ούτε μια τους σιχτίρισα.......Εβερτονάραααααααα!!!!!!!
Δώσε πόνοThe Everton fans are now shouting 'You're getting sacked in the morning' as their side close in on a historic victory against David Moyes' Manchester United.![]()
Εντάξει μιλάνε τώρα και τα πουτανακια μας... Λίβερπουλ,Εβερτον και λοιποί συγγενής..
Reds (04-12-13)
Αυτό, είναι κάρτα για θέατρο...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-12-13)
Φέτος πρέπει να είναι από τα ποιο όμορφα αλλά και ποιο δύσκολα πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λίγκ. Καμιά ομάδα δεν σε πείθει ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.
Άρσεναλ,Λίβερπουλ, Σίτι,Τσέλσι ακομα και η Έβερτον έχουν όλες τις ίδιες πιθανότητες.
sirkostas (27-12-13)
Bookmarks