Faithful (04-02-14)
Γελοιες διοικησεις χωρις υπερβολη.
Πουθενα δεν πας με τετοιες συμπεριφορες.Toυς αυτοματισμους που εβγαζε η Σουονσι με τον Λαουντρουπ
μεσα στην προηγουμενη σεζον δεν τους εβγαζε ουτε η Αρσεναλ με το 50πλασιο μπατζετ.
Η μονη δικαιολογια ειναι να εχει ο Λαουντρουπ "κρουση" απο μεγαλη ομαδα της Ευρωπης.
Faithful (04-02-14)
Ολυμπιακο?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν τους αδικώ, καθώς, τους πλησιάζει η Φούλα και για εκεί, δεν είναι σίγουρα...
Δεν ταίριασε ο Λάουντρουπ με το όλο σκηνικό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πέρσι ήταν πέρσι. Κι εμείς τότε έπρεπε να έχουμε ακόμα Λεμονή.
Το θέμα ότι η Σουόνσι φέτος πάει κατά διαόλου κι έχει μόλις 5 βαθμούς περισσότερους από την ουραγό Φούλαμ.
Η μαγιά του Ρότζερς άντεξε μια χρονιά, τη δεύτερη βγήκε στο φως η ανεπάρκεια του Λάουντρουπ.
Το αν είναι καλός προπονητής ο Ρότζερς, μάλλον μπορεί να διαπιστωθεί και από την φετινή του πορεία, δεδομένου και του υλικού και του ανταγωνισμού - προς το παρόν, πάντα.
Το αν δεν είναι καλός προπονητής ο Λάουντρουπ, σίγουρα δεν θα προκύψει από την φετινή χρονιά. Μπορεί και η ομάδα, απλά, να έπιασε ταβάνι και να μην έχει να δώσει πολλά περισσότερα με αυτήν την σύνθεση.
Μόλις στο 50ο δευτερόλεπτο γκολ-οφσάιντ η Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ...![]()
Ωραίο ξεκίνημα με γκολ, έστω και της πλάκας.
2-0 στο 10' με δύο γκολ του Σκρτελ!!!!!!!!!!!![]()
Από ποια εποχή έχει ξεπεταχτεί η σημερινή Λίβερπουλ;;;; 3 γκολ και 1 δοκάρι σε 15 λεπτά απέναντι στην πρωτοπόρο της Πρέμιερ!!
4-0 στο 19'!!!!!!!!! Απίστευτοοοο!!!!!!
panahs7 (08-02-14)
Έχασες το μέτρημα, ε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (08-02-14)
differance (08-02-14)
voskos_7 (08-02-14)
Καλά, εδώ η Άρσεναλ είχε φάει 3 τεμάχια από τον Ρόμπι Φάουλερ, σε 5 λεπτά και θα κόλλαγε να φάει 4 σε 20' από την Λίβερπουλ;
Ανακάλυψα στο 55' ότι η Λίβερπουλ κατέβηκε και με τερματοφύλακα στην αποστολή...
3 αλλαγές στο 60... Φιλικό βλέπω;;;
![]()
Bookmarks