SOLID (22-11-13)
Kαι για να το κλεισω μιας και ξεφυγε η κουβεντα απο το playstation, παρακατω ειναι μια εικονα που στοιχειωσε την παιδικη μου ηλικια. Οι παλιοι ξερουν
![]()
*****8.23*****
SOLID (22-11-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (22-11-13)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
θυμαμαι στο Amstrad eixa πρωτοπαιξει το μυθικο Prince of Persia ασπρομαυρο, kai επισης το ΣΑμποτερ με τον Νιnja kai ton σκυλο για οσους θυμουνται..
επεισης τοτε υπηρχε μια απιστευτη γκαμα απο adventure games τα Kings Quest (ειχε 8 sequels !!!! , ΜΥΘΙΚΟ τουλαχιστον) , το Space Quest και αλλα παρομοια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η εικονα αυτη εβγαινε στα crash της Amiga 500 (δεν ξερω για τις αλλες, υποθετω πως και σε αυτες ιδιο πραγμα εβγαζε)
Ειναι η αντιστοιχη μπλε οθονη των windows.
*****8.23*****
Police quest
Ζac Mc Kracken
Turrican
Larry Laffer
Sensible soccer
Kick off
It came from the desert
Rick dangerous.
Tα παραπανω τα θυμηθηκα με την μια παρολο που εχουν περασει 20+ χρονια....Παιδια ειμασταν ρε, γουσταραμε με το τιποτα και φτιαχναμε κατασταση.![]()
*****8.23*****
BrazHlias (22-11-13)
DaRkSaGa79 (22-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13)
DaRkSaGa79 (22-11-13)
Ρε ζωντοβολο τα καλα παιχνιδια ειχαν παραπανω απο 2 δισκετες. Τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ παιχνιδια τυχαινε να εχουν και 7-8 δισκετες. Επαιζες, σου ζηταγε την 2η, την 3η, την 8η, ξανα την 3 κ.ο.κ. Ε βαλε βγαλε παθαινε τιλτ το μαραφετι. Δεν ηταν οπως ειναι τωρα που βαζεις το παιχνιδι, ξυνεις τα @@ σου και παιζει μονο του. Βλαμμενε![]()
*****8.23*****
panahs7 (22-11-13)
Prince of Persia ηταν το game που ανεδειξε μια γενια gamers ;)
Απο εκει και περα σε Master System,SNES και Μega Drive οι μνημες ειναι αμετρητες.
Το τι καταφερανε 3-4 εταιρειες να πετυχουν μεσα σε 18 χρονια ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ακρως
εντυπωσιακο.
Πως φτασαμε απο το Double Dragon στο UFC και απο το Αlex Kidd στο Last of Us ειναι αποριας
αξιον.
Εδω ρε σεις ΤΩΡΑ που ειμαι 34 αν μου βαλετε να παιξω Sensible Soccer θα κολλησω.
*****8.23*****
BrazHlias (22-11-13), differance (22-11-13)
εγω το πρωτο πραγμα που θυμαμαι απο παιχχνιδομηχανη ηταν ενα αταρι που επαιρνε καποιες κασετες οι οποιες ειχαν πολλα παιχνιδια μεσα. πανω στην κασετα υπηρχαν 3-4 διακοπτες και αναλογα με το ποιους διακοπτες ειχες ανοιχτους, επαιζε και το αντιστοιχο παιχνιδι. μετα κατα σειρα: σεγκα, σουπερ νιτεντο, ps1, ps2, ps3.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
πωπω ρε παδια τωρα θυμηθηκα οτι προλαβα και κονσολα οπου αντι για δισκετα βαζαμε κασετα τυπου οπως τα κασετοφωνα (με ταινια).... παταγες το κουμπι Play.. πειρμενς να διαβασει οοοολη την κασετα (κανα 3λεπτο με 5λεπτο) και μετα φορτωνε το παιχνιδι και επαιζες....
Ακριβως αυτο
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-11-13)
Τι μου λετε τωρα ρε σεις......Ερχοντουσαν Χριστουγεννα, η οποτε τελωσπαντων μαζευοταν χαρτζιλικι και παιρναμε τον "τυπο που αντιγραφει τα παιχνιδια". Δυο-τρεις γνωστους ειχαμε απο αγγελια στην εφημεριδα. Παιρναμε αυτο:
Διαβαζαμε reviews κτλ και μετα παιρναμε τον τυπο...
-Το εχεις αυτο;
-To εχω
-Ποσες δισκετες ειναι;
-Τοσες
Μετραγα τα λεφτα..
-Οκ γραψτο.
Μετα πηγαιναμε σπιτι του τυπου (ο τυπος ειχε εξελιχθει σε μυθο πια των παιδικων μας χρονων, φανταστειτε εναν τον θυμαμαι ακομη- Θανος απο το Παγκρατι) και παιρναμε τα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Μετα το γνωστο καψιμο. Θα κλαψω μ@λακες.
*****8.23*****
Bookmarks