Σελίδα 24 από 43 ΠρώτηΠρώτη ... 41420212223242526272834 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 461 έως 480 από 844

Θέμα: Playstation - The Thread!

Το avatar του χρήστη Cobain_7

Thanks
    1.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 740 φορές σε 417 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Playstation - The Thread!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν λες οτι δεν εχει games της προκοπης? μεσα στον πρωτο μηνα βγαινουν με την σειρα
    οι καλυτεροι developed τιτλοι next gen της ιστοριας του gaming.

Τhe Order,Gran Turismo 6,NBA 2k14,FIFA 14,Destiny,Killzone 4

checkare τα στο youtube,γιατι οι διαφορες με το ps3 & το pc ειναι χαωδεις.
    Τσου.Έχουμε και λέμε.Το gran turismo 6 ειναι για το ps3.To killzone 4 δεν έχει ανακοινωθεί καν,εκτός αν λες για το Shadow fall το οποίο από δεν φαίνεται για παιχνίδι που θα τρέξεις να πάρεις καινούρια κονσόλα για να το παίξεις.Τα NBA 2k14,FIFA 14,Destiny είναι και για τις τωρινές κονσόλες.Το The order δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει,μάλλον προς το τέλος του 2014.Επομένως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ανάγκη για μετάβαση στην νέα γενιά.

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Cobain_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (21-11-13), sabar77 (21-11-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.022
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.198 φορές σε 20.543 μηνύματα
    Ignore User

Οι Developers έχουν πάρει την κονσόλα (ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτής) πολύ καιρό πριν βγει στην αγορά. Δε θα μπορούσαν άλλωστε να στηριχτούν αποκλειστικοί τίτλοι λανσαρίσματος πάνω σε θεωρητικό hardware. Όσον αφορά τα παιχνίδια νέας γενιάς ένα εξ' αυτών είναι το Watch Dogs, συμφωνώ όμως πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αν και δεν μιλάμε πλέον απλά για παιχνιδομηχανή...

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red&White-Nick-7 (22-11-13)

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Οταν λες οτι δεν εχει games της προκοπης? μεσα στον πρωτο μηνα βγαινουν με την σειρα
    οι καλυτεροι developed τιτλοι next gen της ιστοριας του gaming.

Τhe Order,Gran Turismo 6,NBA 2k14,FIFA 14,Destiny,Killzone 4

checkare τα στο youtube,γιατι οι διαφορες με το ps3 & το pc ειναι χαωδεις.
    Η διαφορά με το PC είναι χαώδης; Ήταν, καθώς οι κονσόλες είχαν μείνει πολύ πίσω.
    Μια κάρτα γραφικών για PC με τιμή ίσως λίγο πάνω από 100 ευρώ έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη από το PS4.
    Αν πάμε σε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά η διαφορά συνεχίζει να είναι χαώδης, υπέρ του PC.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Kaine Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαφορά με το PC είναι χαώδης; Ήταν, καθώς οι κονσόλες είχαν μείνει πολύ πίσω.
    Μια κάρτα γραφικών για PC με τιμή ίσως λίγο πάνω από 100 ευρώ έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη από το PS4.
    Αν πάμε σε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά η διαφορά συνεχίζει να είναι χαώδης, υπέρ του PC.
    το βασικο προτερημα της κονσολας, ειναι οτι βαζεις μεσα το γαμημενο cd, φορτωνει και σε λιγα δευτερολεπτα παιζεις. to pc ειναι μες την ταλαιπωρια αν το θες για gaming. αν βεβαια το χρειαζεσαι και για αλλες δουλειες δεν το συζηταμε, αλλα με αποκλειστικο γνωμονα το gaming ψηφιζω κονσολα δαγκωτο.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    1.805
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    το βασικο προτερημα της κονσολας, ειναι οτι βαζεις μεσα το γαμημενο cd, φορτωνει και σε λιγα δευτερολεπτα παιζεις. to pc ειναι μες την ταλαιπωρια αν το θες για gaming. αν βεβαια το χρειαζεσαι και για αλλες δουλειες δεν το συζηταμε, αλλα με αποκλειστικο γνωμονα το gaming ψηφιζω κονσολα δαγκωτο.
    Η κονσόλα έχει διάφορα πλεονεκτήματα, εγώ αναφέρομαι στις δυνατότητες που έχει (στα γραφικά κυρίως). Πάντως, το να κάνεις μια εγκατάσταση που θα πάρει 5-10 λεπτά και χρειάζεται να την κάνεις μόνο μια φορά
    δεν το θεωρώ και τόσο μεγάλο μειονέκτημα.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Εδώ το ONE παίζει σχεδόν μόνο του. Το 4 σχεδόν δεν ακούγεται. (μιλώ για Βερολίνο. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Αμβούργο πχ...)
    Τι παίζει Στοκχόλμη, Κωνσταντίνε Λιστ;

*για μένα το ΟΝΕ είναι γενικά καλύτερο (δίνω μεγάλη βάση στα multimedia) αλλά, όπως είπα, η καλύτερη λύση είναι να έχεις και τις δυο κονσόλες, αφού το κόστος είναι μικρό. (μιλώ για μας στη Γερμανία)

Thanks
    1.805
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ το ONE παίζει σχεδόν μόνο του. Το 4 σχεδόν δεν ακούγεται. (μιλώ για Βερολίνο. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Αμβούργο πχ...)
    Τι παίζει Στοκχόλμη, Κωνσταντίνε Λιστ;

*για μένα το ΟΝΕ είναι γενικά καλύτερο (δίνω μεγάλη βάση στα multimedia) αλλά, όπως είπα, η καλύτερη λύση είναι να έχεις και τις δυο κονσόλες, αφού το κόστος είναι μικρό. (μιλώ για μας στη Γερμανία)
    Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τις πωλήσεις, δεν μπορώ να βρω στοιχεία προς το παρόν.

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απ: Playstation - The Thread!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι Developers έχουν πάρει την κονσόλα (ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτής) πολύ καιρό πριν βγει στην αγορά. Δε θα μπορούσαν άλλωστε να στηριχτούν αποκλειστικοί τίτλοι λανσαρίσματος πάνω σε θεωρητικό hardware. Όσον αφορά τα παιχνίδια νέας γενιάς ένα εξ' αυτών είναι το Watch Dogs, συμφωνώ όμως πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αν και δεν μιλάμε πλέον απλά για παιχνιδομηχανή...
    Πω ρε τρελε! Το Watch Dogs τι γαματο! Οταν πρωτοειδα τι παιχνιδαρα ειναι με εψησε αγρια να παρω PS4! Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ενα αρχικο και μικρο δειγμα του τι θα δουμε στο μελλον στη συγκεκριμενη κονσολα.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (22-11-13)

Thanks
    20.022
    Ignore User

Για τις πωλήσεις που λέτε, το Xbox One κυκλοφορεί αύριο στην Αμερική. Στη συγκεκριμένη ήπειρο πάντως, πατρίδα του Xbox, ο μεγάλος ανταγωνιστής έσπασε κάθε ρεκόρ προχθές με 1εκ πωλήσεις μέσα σε 15 ώρες!!! Σε καμία περίπτωση δε πιστεύω ότι θα πιάσει αυτά τα νούμερα το One. Όπως και να 'χει το PS4 είναι αρκετά σκαλιά πάνω απ' την κονσόλα της Microsoft σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Η τεραστίων διαστάσεων κωλοτούμπα που έκαναν στις τραγελαφικές υπηρεσίες που είχαν ανακοινώσει το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να άλλαξε δραματικά τις προπαραγγελίες και κατά συνέπεια και τις προβλέψεις για πώληση...

Αυτό ισχύει αλλά μην παραβλέπεις ότι τα παιχνίδια σχεδιάζονται για τις κονσόλες και οι περισσότερες εκδόσεις για pc είναι τσαπατσουλιές. Επίσης, έχουμε και αποκλειστικότητες όπως το ανεπανάληπτο GTA V που δεν κυκλοφόρησε για pc και έχουμε μείνει με την ψ..λη στα χέρια εμείς. Εγώ ακόμη δεν το έχω "γευτεί" καθώς βρήκα κι εγώ την ώρα να πουλήσω το PS3 πάνω που κυκλοφόρησε το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών...

Thanks
    1.805
    Ignore User

Για τις πωλήσεις που λέτε, το Xbox One κυκλοφορεί αύριο στην Αμερική. Στη συγκεκριμένη ήπειρο πάντως, πατρίδα του Xbox, ο μεγάλος ανταγωνιστής έσπασε κάθε ρεκόρ προχθές με 1εκ πωλήσεις μέσα σε 15 ώρες!!! Σε καμία περίπτωση δε πιστεύω ότι θα πιάσει αυτά τα νούμερα το One. Όπως και να 'χει το PS4 είναι αρκετά σκαλιά πάνω απ' την κονσόλα της Microsoft σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Η τεραστίων διαστάσεων κωλοτούμπα που έκαναν στις τραγελαφικές υπηρεσίες που είχαν ανακοινώσει το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να άλλαξε δραματικά τις προπαραγγελίες και κατά συνέπεια και τις προβλέψεις για πώληση...

Αυτό ισχύει αλλά μην παραβλέπεις ότι τα παιχνίδια σχεδιάζονται για τις κονσόλες και οι περισσότερες εκδόσεις για pc είναι τσαπατσουλιές. Επίσης, έχουμε και αποκλειστικότητες όπως το ανεπανάληπτο GTA V που δεν κυκλοφόρησε για pc και έχουμε μείνει με την ψ..λη στα χέρια εμείς. Εγώ ακόμη δεν το έχω "γευτεί" καθώς βρήκα κι εγώ την ώρα να πουλήσω το PS3 πάνω που κυκλοφόρησε το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών...
    Κάποιες μεταφορές παιχνιδιών σε PC που αρχικά σχεδιάστηκαν για κονσόλες είναι τσαπατσουλιές κι αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που ανέφερα εγώ. Απλά ξεκαθαρίζω πως NEXT GEN είναι οι κονσόλες,
    ούτε τα παιχνίδια, ούτε τα γραφικά τους είναι, υπάρχουν ήδη και μπορώ να αρχίσω να ποστάρω άπειρα βίντεο.

Το GTA V προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου, έχω το IV και δεν ασχολήθηκα πάνω από 20-30 ώρες.

Thanks
    20.022
    Ignore User

Κάποιες μεταφορές παιχνιδιών σε PC που αρχικά σχεδιάστηκαν για κονσόλες είναι τσαπατσουλιές κι αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που ανέφερα εγώ. Απλά ξεκαθαρίζω πως NEXT GEN είναι οι κονσόλες,
    ούτε τα παιχνίδια, ούτε τα γραφικά τους είναι, υπάρχουν ήδη και μπορώ να αρχίσω να ποστάρω άπειρα βίντεο.

Το GTA V προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου, έχω το IV και δεν ασχολήθηκα πάνω από 20-30 ώρες.
    Δε σε κατάλαβα. Το ότι δεν απασχολεί εσένα αναιρεί το ότι δεν κυκλοφόρησε pc έκδοση και οι pc gamers φάγαμε ήττα; Εγώ δεν διαφωνώ ότι ένα καλό pc σε δυνατότητες είναι χιλιόμετρα μπροστά απ' την εκάστοτε κονσόλα, όμως γιατί δεν ασχολείται κανείς με ανάπτυξη pc τίτλων; Η απάντηση είναι γιατί δεν μιλάμε για συγκεκριμένο hardware όπως στις κονσόλες. Και το αγοραστικό κοινό που ασχολείται και έχει μηχανάκια που δέρνουν είναι απείρως μικρότερο.

Thanks
    1.805
    Ignore User

Δε σε κατάλαβα. Το ότι δεν απασχολεί εσένα αναιρεί το ότι δεν κυκλοφόρησε pc έκδοση και οι pc gamers φάγαμε ήττα; Εγώ δεν διαφωνώ ότι ένα καλό pc σε δυνατότητες είναι χιλιόμετρα μπροστά απ' την εκάστοτε κονσόλα, όμως γιατί δεν ασχολείται κανείς με ανάπτυξη pc τίτλων; Η απάντηση είναι γιατί δεν μιλάμε για συγκεκριμένο hardware όπως στις κονσόλες. Και το αγοραστικό κοινό που ασχολείται και έχει μηχανάκια που δέρνουν είναι απείρως μικρότερο.
    Ούτε εγώ σε κατάλαβα, όποιος θεωρεί το GTA V το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών (?!?) ας πάει να πάρει κονσόλα! Για παράδειγμα, το Star Citizen, το μεγαλύτερο crowd-funded παιχνίδι όλων των εποχών
    θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC. Τι πάει να πει αυτό; Ξέρεις πόσες αποκλειστικότητες έχει το PC; Δεν ασχολείται κανείς με ανάπτυξη PC τίτλων; Αν ήταν έτσι το PC gaming θα είχε τελειώσει. Όπως και να 'χει,
    ξαναλέω πως το μοναδικό που με ενδιέφερε να πω είναι πως το PS4 και το XBOX One έχουν τεχνολογία που υπάρχει εδώ και χρόνια και επεξεργαστικά δεν συγκρίνονται με τα PC. Όποιος έχει αντίρρηση,
    μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε με αριθμούς. Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ τα PC έναντι των παιχνιδομηχανών, ο καθένας παίρνει ό,τι του κάνει και δεν με απασχολεί καθόλου.

Thanks
    20.022
    Ignore User

Ούτε εγώ σε κατάλαβα, όποιος θεωρεί το GTA V το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών (?!?) ας πάει να πάρει κονσόλα! Για παράδειγμα, το Star Citizen, το μεγαλύτερο crowd-funded παιχνίδι όλων των εποχών
    θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC. Τι πάει να πει αυτό; Ξέρεις πόσες αποκλειστικότητες έχει το PC; Δεν ασχολείται κανείς με ανάπτυξη PC τίτλων; Αν ήταν έτσι το PC gaming θα είχε τελειώσει. Όπως και να 'χει,
    ξαναλέω πως το μοναδικό που με ενδιέφερε να πω είναι πως το PS4 και το XBOX One έχουν τεχνολογία που υπάρχει εδώ και χρόνια και επεξεργαστικά δεν συγκρίνονται με τα PC. Όποιος έχει αντίρρηση,
    μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε με αριθμούς. Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ τα PC έναντι των παιχνιδομηχανών, ο καθένας παίρνει ό,τι του κάνει και δεν με απασχολεί καθόλου.
    Μη νευριάζεις όμως γιατί έτσι και ξεδιπλωθώ γίνομαι 2 μέτρα, κανόνισε. Εγώ μαζί σου είμαι σε αυτή τη φάση, καθώς πλέον ανήκω στους pc gamers και το μηχανάκι που πήρα είναι ζόρικο και δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω στις κονσόλες. Ξαναλέω δεν υποστηρίζω πως οι κονσόλες έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες, κανείς δεν μπορεί να το στηρίξει με επιχειρήματα αυτό, απλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ευκολία χρηστικότητας και κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Βάλε και την καταναλωτική μανία της ανθρωπότητας και φτάνεις στο συμπέρασμα γιατί υπερισχύουν τόσο έναντι του pc gaming...

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Kaine (22-11-13), Rena (22-11-13)

Thanks
    1.805
    Ignore User

Μη νευριάζεις όμως γιατί έτσι και ξεδιπλωθώ γίνομαι 2 μέτρα, κανόνισε. Εγώ μαζί σου είμαι σε αυτή τη φάση, καθώς πλέον ανήκω στους pc gamers και το μηχανάκι που πήρα είναι ζόρικο και δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω στις κονσόλες. Ξαναλέω δεν υποστηρίζω πως οι κονσόλες έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες, κανείς δεν μπορεί να το στηρίξει με επιχειρήματα αυτό, απλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ευκολία χρηστικότητας και κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Βάλε και την καταναλωτική μανία της ανθρωπότητας και φτάνεις στο συμπέρασμα γιατί υπερισχύουν τόσο έναντι του pc gaming...
    Δεν αντιλέγω, αν και το κατά πόσο (και αν) υπερισχύουν εξαρτάται κατά πολύ και από τι τύπος gamer είσαι, τι τύπου παιχνίδια προτιμάς να παίζεις. Το καθένα έχει σίγουρα προτερήματα και μειονεκτήματα και το πώς είναι
    τα πράγματα σήμερα οφείλεται φυσικά και στη στρατηγική των εταιριών και μετά ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα. Οι κονσόλες βασικά έχουν κάνει το gaming μια mainstream διασκέδαση στην εποχή μας, όπως ας πούμε ήταν
    το να βλέπεις ταινίες. Λογικό η αγορά να είναι στραμμένη εκεί αλλά δεν νομίζω πως το PC gaming πεθαίνει, θα παραδώσει σκληρά το τομάρι του.

Εγώ, ως παλιός hardcore τύπος που είχε για πρώτο λειτουργικό σύστημα MS-Dos, παίζω NBA2K με πληκτρολόγιο! Τι να μου πει και το PS4!

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (22-11-13)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μιλαω για επεξεργαστικη δυναμη αλλα για game development.

Εδω και περιπου 8 χρονια εχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η παραγωγη παιχνιδιων αποκλειστικα για το PC καθως οτιδηποτε μεταφερεται
    ειναι απο το engine της εκδοσης των platforms.

εdit: Το gta V και το Last Of us ειναι τιτλοι που σχεδιαστηκανε αποκλειστικα για platforms. Το αποτελεσμα
    ειναι εξαιρετικο.

Δεν θυμαμαι προσωπικα πληρεστερο τιτλο απο το Last of us,για να μην ξεκινησω με god of war,metal gear κτλ

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

talos (23-11-13)

Thanks
    1.805
    Ignore User

Δεν μιλαω για επεξεργαστικη δυναμη αλλα για game development.

Εδω και περιπου 8 χρονια εχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η παραγωγη παιχνιδιων αποκλειστικα για το PC καθως οτιδηποτε μεταφερεται
    ειναι απο το engine της εκδοσης των platforms.

εdit: Το gta V και το Last Of us ειναι τιτλοι που σχεδιαστηκανε αποκλειστικα για platforms. Το αποτελεσμα
    ειναι εξαιρετικο.

Δεν θυμαμαι προσωπικα πληρεστερο τιτλο απο το Last of us,για να μην ξεκινησω με god of war,metal gear κτλ
    Απλά δεν ισχύει.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Cobain_7 (22-11-13)

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Δεν αντιλεγω οτι σε γραφικα ΠΟΤΕ μια κονσολα δεν θα φτασει το pc,αλλα φυσικα ποτε δεν ηταν και ο
    στοχος των εταιρειων παραγωγης!

το 90% των ατομων που λεγονται gamers ΔΕΝ ενδιαφερονται για τα γραφικα αλλα για το gameplay και
    το γενικοτερο development ενος game.

Οσον αφορα τωρα το PC,εγω δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ βελτιωση τα τελευταια χρονια. Στασιμοτητα και 1-2 καλοι αποκλειστικοι
    τιτλοι τον χρονο συνηθως σε strategy/mmo games που προσωπικα δεν με ενδιεφεραν ποτε.

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Απλά δεν ισχύει.
    ακομα και η steam engine δηλωσε οτι θα μεταφερθει οπως η unreal engine στις next gen consoles.

Εαν εισαι καλυμενος με 1-2 τιτλους την χρονια απο πλευρας αποκλειστικοτητας,καλως.

Το PS4 & το XBOX1 θα εχουν μαζι περιπου 190 τιτλους τον χρονο που "απλα θα μεταφερθουν"
    στο PC.

*** Το gran turismo 6 θα βγει το 2014 σε PS4 οπως και τα υπολοιπα που εγραψα. Η εκδοση του PS3 ειναι
    για το "hype" της καταστασης,καθως το XBOX1 βγαζει το FORZA στην release date.

Thanks
    1.805
    Ignore User

ακομα και η steam engine δηλωσε οτι θα μεταφερθει οπως η unreal engine στις next gen consoles.

Εαν εισαι καλυμενος με 1-2 τιτλους την χρονια απο πλευρας αποκλειστικοτητας,καλως.

Το PS4 & το XBOX1 θα εχουν μαζι περιπου 190 τιτλους τον χρονο που "απλα θα μεταφερθουν"
    στο PC.

*** Το gran turismo 6 θα βγει το 2014 σε PS4 οπως και τα υπολοιπα που εγραψα. Η εκδοση του PS3 ειναι
    για το "hype" της καταστασης,καθως το XBOX1 βγαζει το FORZA στην release date.
    Δεν με ενδιαφέρουν οι αποκλειστικότητες, αν παίξω κάτι που για τα γούστα μου είναι παιχνιδάρα δε μου καίγεται καρφί αν υπάρχει και σε άλλες πλατφόρμες.
    Έχει νόημα να αραδιάσω τις δικές μου προτιμήσεις και τους λόγους που εγώ προσωπικά έχω PC; Το μόνο που δεν ήθελα είναι να μπω σε debate κονσόλες
    vs PC. Εσύ προφανώς ενδιαφέρεσαι για υπερεμπορικούς AAA τίτλους για να μιλάς για 1-2 αποκλειστικότητες τον χρόνο κι εγώ το μόνο παιχνίδι που έχει
    βγει μόνο για κονσόλες και θα ήθελα να παίξω είναι το Heavy Rain, δεν έχει νόημα.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (22-11-13)

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Δεν με ενδιαφέρουν οι αποκλειστικότητες, αν παίξω κάτι που για τα γούστα μου είναι παιχνιδάρα δε μου καίγεται καρφί αν υπάρχει και σε άλλες πλατφόρμες.
    Έχει νόημα να αραδιάσω τις δικές μου προτιμήσεις και τους λόγους που εγώ προσωπικά έχω PC; Το μόνο που δεν ήθελα είναι να μπω σε debate κονσόλες
    vs PC. Εσύ προφανώς ενδιαφέρεσαι για υπερεμπορικούς AAA τίτλους για να μιλάς για 1-2 αποκλειστικότητες τον χρόνο κι εγώ το μόνο παιχνίδι που έχει
    βγει μόνο για κονσόλες και θα ήθελα να παίξω είναι το Heavy Rain, δεν έχει νόημα.
    Τι σημαινει υπερεμπορικους? τι να κανω δηλαδη? να πληρωσω 60 ευρω για ενα παιχνιδι το
    οποιο ειναι freelance για να γουσταρω και να στηριξω την ιδεα ενος developer?

Τα καλυτερα games της τελευταιας δεκαετιας ειναι console games,ειτε εισαι του pc ειτε της
    κονσολας,οι τιτλοι που ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ για τις πλατφορμες ειναι ανωτεροι οποιονδηποτε
    αλλων.

Δεν υπαρχει συγκριση δυστυχως και πιστεψε με προσωπικα διαθετω ενα pc με ολα τα τελευταια
    specs του 2013 και παρολα αυτα δεν μου αρεσει να περιμενω 8 μηνες για να παιξω εναν τιτλο
    που αυτος με το PS3 τον παιρνει την μερα που βγαινει.

***Heavy Rain,Beyond 2 souls και Last of us ειναι απο μονα τους λογοι να αγορασεις κονσολα

Σελίδα 24 από 43 ΠρώτηΠρώτη ... 41420212223242526272834 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές