To co-op 2x2 ειναι οτι διαλεγεις εναν φιλο σου απο την friend list
και παιζετε ΜΑΖΙ ONLINE σε πρωταθλημα φαση "seasons" που εχει
10 κατηγοριες και ανεβαινεις.
Φανταστικο λεμε.
Εγώ περιμένω να τελειώσει το φιλαράκι μου, κατά τον Μάη, τον καινούργιο μάνατζερ, για να μου τον δώσει να βγάλω τις καλοκαιρινές μεταγραφές...(Τεό, Βοσκέ, θα σας φάω λαχανόπιτα. Τα πιο εξωτικά αγόρια θα προτείνω. Από την καρδιά της μαύρης ηπείρου. Θα σας σκίσω!)
![]()
To co-op 2x2 ειναι οτι διαλεγεις εναν φιλο σου απο την friend list
και παιζετε ΜΑΖΙ ONLINE σε πρωταθλημα φαση "seasons" που εχει
10 κατηγοριες και ανεβαινεις.
Φανταστικο λεμε.
VALVERDES_7 (31-01-14)
Λόγω έλλειψης διαθεσιμοτητας του PS4και της τεράστιας λίστας αναμονής
τελικά πήρα το PS3 και το FIFA 2014.
Εντάξει φαίνεται ότι είναι πολύ καλό, θα πέσει τρελό λιώσιμο. Γατάκι Solid θα τα πούμε σύντομα![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
με το GTA τι γινεται θα βγει για υπολογιστη τελικα και το 4 ή μονο για το 3?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
εγω το τερματισα. παιχνιδαρα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αρα θα βγει λογικα ε?Ναι ειναι παιχνιδαρα και το βγαλανε μονο για ps3 δυστυχως...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ρε παιδια, ξερετε κανενα καταστημα που εχει το PS4 ετοιμοπαραδοτο? Σε ολα τα γνωστα που εχω μπει δεν το χει κανενας.
Kαι εδώ τα ίδια λίστα αναμονής έχουν βάλει.
—John Lennon
Εχω κοιταξει σε ολα. Public, plaisio, multirama, mediamarkt ,κωτσοβολο. Το χουν ολα κατοπιν παραγγελιας.
και τα seven νομιζω πουλανε αλλα και εκει πρεπει να εχει αναμονη....ποσο χρονο σου λενε?
—John Lennon
δεν εψαξα για χρονο αναμονης ακομα γιατι εψαχνα μπας και το εβρισκα καπου ετοιμοπαραδοτο. Αλλα απ'οτι διαβασα υπαρχει λιστα αναμονης που σημαινει οτι τα πραγματα δεν θα ειναι καλα.
nikolios (06-02-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Solid μεγάλο κόλλημα το FIFA 14, αν και δεν μ αρέσει ότι έχουν βγάλει το teamplay.
Εντυπωσιακό παιχνίδι, ρεαλιστικότατο απλά με δυσκολεύει λίγο διότι έπαιζα πάντα PRO.
Με μπάφους ή άνευ;![]()
There is a Dude in town
Γατάκι Solid όποτε θες είμαι έτοιμος για την μητέρα των μαχών στο FIFA14.
Eκανα μια σχετική προπονησούλα.
Pm για να κανονιστούν τα σχετικά της κορυφαίας αυτής αναμέτρησης![]()
Ειμαι χρονια οπαδος του PRO 14
Eχω μια ερωτηση
Οταν παω στη κοινοτητα για να παιξω με αλλους μου βγαζει μια παπαρια οτι δεν μπορω και καποιες ρυθμισεις χρειαζονται σχετικα με το μοντεμ απο οτι καταλαβαινω
Μπορει κανεις να με βοηθησει που ειχε το ιδιο προβλημα η το ειχε ξαναδει πουθενα αλλου?
Bookmarks