Ο Κάμπελ θα παίξει αύριο;![]()
Πάμε ρε να προκριθούμε από μεθαύριο!
Σιγά μην αφήσουμε τον Λάζαρ να χαρεί στο Καραϊσκάκη!!! Θα δει πάλι μπροστά του την γαυροπαρέα και θα κλάσει μέντες...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ο Κάμπελ θα παίξει αύριο;![]()
There is a Dude in town
Τη θεση του Μητρογλου την εχει καπαρομενη ο Γκεκας, γι αυτο μην χολοσκατε δεν θα παθει τιποτα ο Κωστας μιας και δε θα παιξει.
Ο Καμπελ τυπαρε δεν θα παιξει γιατι ο Πιτουρκα δεν πηρε τον Λινο στην αποστολη
Αυτοι πια πανε πακετο...
Άμα παίξει ο Γκέκας και μείνει στον πάγκο ο Μήτρογλου θα πέσει τέτοια γιούχα και τόσος κορνές που ο Σάντος θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει στη Βραζιλία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γιατί δεν ελληνοποιούμε τον Φουστέρ να παίζει στην Εθνική? Ο κορυφαίος θα 'ναι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Στο τέλος του ομίλου θα μετρήσουμε τι απολογισμό θα έχει στο ΤΛ. Για την ώρα μόνο τα δίχτυα της Αντερλεχτ έχει κουνήσει, με Μπενφίκα και ΠΣΖ (ειδικά με τη δεύτερη) δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αν θέλει να ενδιαφερθούν γι' αυτόν ομάδες ανώτερες της Κρύσταλ Πάλας και του Ανόβερο, πρέπει να πάει στο Μουντιάλ και να σκοράρει κιόλας.
differance (14-11-13)
Τι να λέμε τώρα? Καλό το Τσου Λι αλλά το Μουντιάλ είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου.
Οχι πως θα του κανει κακο το να σκοραρει με την εθνικη, το αντιθετο μαλιστα, αλλα με τη μπενφικα εκτος ηταν εξαιρετικος και ας μη σκοραρε. αν στοχος του μητρογλα ειναι η μεταγραφη (που ειναι), σε οποιοδοιποτε διεθνες παιχνιδι σκοραρει θα εχει ενα +.
απο την αλλη υπαρχουν πολλες περιπτωσεις παιχτων που στηριχθηκαν στις εμφανισεις τους με το συλλογο τους και πηραν μεταγραφη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και μόνο ότι ολόκληρος Χατζηπαναγής δεν μπόρεσε να πάει στο εξωτερικό δείχνει πόσο ανεβαίνουν οι πόντοι του καθενός με τις επιτυχίες της εθνικής και πόσο χάντικαπ είναι να μην συμμετέχεις.
Τεσπα, στα φρύδια μου αν πάρει μεταγραφή ο Μήτρογλου. Εγώ θέλω όσοι φοράνε τη φανέλα με το εθνόσημο να σκίζονται. Αλλιώς ας βγουν αντρίκια να πουν ότι δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.
differance (14-11-13)
Και εγω φαν της Εθνικής δεν είμαι(ίσα ίσα την θεωρώ ντροπή για το ποδόσφαιρο έτσι όπως παίζει) όμως όσοι αγωνίζονται πρέπει να δίνουν το 200%. Εδώ υπηρετούν την φανέλα με το εθνόσημο. Είτε λέγεται Μήτρογλου, είτε ο οποιοσδήποτε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (14-11-13)
Θεωρώ ότι είναι η ύψιστη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή (μπασκετμπολίστα/βολεϊμπολίστα κλπ) να αγωνίζεται με το εθνόσημο της χώρας του στο στήθος. Από κει και πέρα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη αναγνώριση από τον ομοσπονδιακό προπονητή. Όχι να σκίζεται ένας παίχτης όλη τη χρονιά να μπει στην εθνική αλλά εκεί να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι - πολλά τα παραδείγματα του παρελθόντος αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αναλύσουμε. Ας περάσουμε πρώτα και έχουμε όλο το χρόνο να τα πούμε.
Αντιθέτως εγώ θεωρώ ευλογία τον ερχομό του Ρεχάγγελ που μας έδειξε πως η Εθνική πρέπει να έχει σταθερό κορμό παιχτών κι όχι να απαρτίζεται σε κάθε αγώνα από παίχτες που πήραν καλό βαθμό από τους δημοσιογράφους τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
8PYLOS (14-11-13), BrazHlias (14-11-13), pirateeeeeee (14-11-13)
sirkostas (15-11-13)
Nαι σταθερός ήταν και ο κορμός του 1994 και φτάσαμε στο Μουντιάλ να παίζουμε με γερόντια που δεν έβγαιναν από τον κορμό ούτε με αίτηση. Και πήγαμε στο Αμέρικα και τον ήπιαμε κρύο και αλύγιστο.
Και μόνο ότι η πρώτη πρόκριση ever σε μουντιάλ (όπως και το έπος του 2004 βέβαια) ήρθαν με την ίδια μέθοδο επιβεβαιώνουν το πόσο σημαντικό είναι το να έχεις βασικό κορμό.
Ο διασυρμός του '94 οφείλεται στο ότι είδαν τότε την πρόκριση σαν το τέλος του δρόμου και σαν ευκαιρία για γιορτούλες με την ομογένεια. Δεν έφταιγε το ότι υπήρχε κορμός.
Οι Εθνικές θέλουν ομοιογένεια και η ομοιογένεια χτίζεται μόνο με μια 7άδα-8άδα που παραμένει βασική ό,τι και να γίνει!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (15-11-13)
Ο βασικός κορμός πρέπει να πείθει κιόλας, ότι απαρτίζεται από τους καλύτερους.
Ομοίως άλλο βασικός κορμός άλλο αμετακίνητοι όλοι.
Sent from my Samsung Tab II using Tapatalk 4
... there's no such thing as "too much"...
differance (15-11-13)
Bookmarks