δωστε μου ενα "Χ" για τον χολεβα mvp.![]()
Το κακό, ήταν ότι ζήλεψε και ο Σάμαρης...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δωστε μου ενα "Χ" για τον χολεβα mvp.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μπράβο ρε μάγκες Μπράβο!!!!!!!υπερηφάνια για όλους τους Έλληνες....!!!!και αν δεν είχε κρατήσει τόσο πίσω στην άμυνα την ομάδα ο Σάντος τριάρα θα μετράγανε τα ρουμάνια......
Άντε ρε μαλάκα Καραγκούνη, με συγκούνησες.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sirkostas (19-11-13)
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ!!!!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Μπραβο μωρη ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ρουφατε καρπαθουλες των δρακουλιων που λεγε κι ο Χαρρυ Κλυν,μου ειχατε και σιγουρη την προκριση.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με παρεξήγησες Μέγιστε... Όταν βάζεις αυτογκόλ ΕΙΝΑΙ μαλακία. Πώς να το πω? Επίτευγμα? Κατόρθωμα? Μαγκιά?
(προσωπικά συμπαθώ τον Τοροσίδη και τον θεωρώ αξιόλογο παίκτη. Αλλά απόψε ΔΕΝ έκανε παιχνίδι στα δεξιά με τον Σάλπι, όπως στο πρώτο παιχνίδι.
Ανασταλτικά ήταν αξιοπρεπής αλλά μας στέρησε τη νίκη... Μπορεί να κρίνω κάπως αυστηρά αλλά έτσι κρίνονται επαγγελματίες παίκτες σε τόσο σημαντικά παιχνίδια.
...να μην πως και για τον Σαμαρά, που απόψε ήταν ΑΘΛΙΟΣ... Τέλος καλό, όλα καλά και ραντεβού στην Κόπα Καμπάνα)
Βγήκε κι η υπουργάρα μας στο Μέγκα να μας πει πως ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Φτου σου ρε ξεφτίλα.
Τι αυτογκολ εβαλε ο Τοροσιδης?Σουταρε ο Χολεμπας και η μπαλα βρηκε στο ποδι του Τοροσιδη και μπηκε.
Μιλαμε για μια απ τις μεγαλυτερες φαβες,δεν φταιγανε τα παιδια,εντελως τυχαιο και κωμικο το γκολ.
Επισης καθαρα γνωμη μου,ο Σαμαρας δεν ηταν τοσο κακος,κρατησε μπαλα εκει που επρεπε,ενταξει ειναι λιγακι λουλης αλλα οκ,δεν ειναι οτι σκιζουμε κι απο ταλεντο για να βριζουμε τον Σαμαρα.
Δεν τον παω μια τον τριχα αλλα τον θεωρω ψιλοαπαραιτητο για την Εθνικη.Πρεπει να υπαρχει και καποιος να τσουλαει λιγο την μπαλα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (19-11-13), Du3lisT (20-11-13), sirkostas (19-11-13), VALVERDES_7 (20-11-13)
ξαναβλεπω το γκολ του μητρογλου...διαφημιζε τα σκουτερακια στις πινακιδες γυρω-γυρω εκεινη την ωρα στο γηπεδο που το βαλε...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
19/11/13 - Βουκουρεστι
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ 0-1
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Φαφλατάς (20-11-13)
Παιδια δεν ειδα καθολου το ματς, ημουν σε καφε και ακουσα για σοβαρο τραυματισμο γι αυτο το γραψα.
Πειτε μου ρε πως παιξαμε;;;
Δε σταματω να τραγουδω ποτεεεεε οεεεεεεεε ελλας ολε ολεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
SOLID (20-11-13)
Faithful (20-11-13)
Διαβας αοτι γιουχαρανε τον υμνο αμς. Δε ρους χαλασε...
Αν πεσει στην αντιληψη σας επαναληψη του ματς, πλιζ ποστ ιτ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Σαμαράς, σήμερα, δείχνει τι πρόοδο μπορεί να έχει κανείς, όταν παίζει σε ένα Σκωτσέζικο πρωτάθλημα, χωρίς την Ρέιντζερς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Gtakis (20-11-13)
Συγχαρητήρια στην πιο ψυχωμένη Εθνική Ομάδα του κόσμου εδώ και 10 χρόνια. Η Εθνική γέμισε χαρά και υπερηφάνεια όλους τους Ελληνες.
Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από το 2004.
Το 2004 δεν παίζαμε μπάλα, την ψυχή μας καταθέσαμε στο γήπεδο για να φέρουμε το θαύμα.
Σχεδόν 10 χρόνια μετά μπορούμε πια να λέμε ότι παίζουμε και μπάλα. Τώρα πλέον μπορούμε να μιλάμε για καταξίωση ανάμεσα στις παγκόσμιες ποδοσφαιρικές δυνάμεις.
* Ενα μεγάλο Ευχαριστώ και στον Σάντος που τιμάει το ψωμί του, τα παντελόνια του, και σέβεται μέσα από την καρδιά του έναν ολόκληρο λαό.
** Για τον Καραγκούνη ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Ρίγος σε πιάνει ακούγοντας τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την ψυχή του..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (20-11-13), sirkostas (20-11-13)
μπραβο στην ομαδα.τωρα που θα βρουμε τα λεφτα να τους στειλουμε εκει κατω
ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks