Λογικές οι επιλογές του Σάντος...δυστυχώς είναι οτι καλύτερο υπάρχει..
Μακάρι να καβλώσει στα μπαράζ, γιατί στα προηγούμενα ματς της Εθνικής έπαιζε σα να είχε κάνει περιτομή. Ακόμα και με το Λιχτενστάιν μας έβγαλε τη ψυχή.
Λογικές οι επιλογές του Σάντος...δυστυχώς είναι οτι καλύτερο υπάρχει..
sirkostas (09-11-13)
5-2 το ματς![]()
There is a Dude in town
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (11-11-13), voskos_7 (10-11-13)
Μετά τον Τσίρικες χάνει κι ο Ταταρουσάνου το ματς με την Εθνική! Τι γίνεται, τους βάρεσε η κωλοφαρδία του Σάντος στο κεφάλι?
τσιρικες; ταταρουσανου; τι ονοματα ειναι αυτα ρε παιδια, απο ιαπωνικα κινουμενα σχεδια; οι αλλοι παιχτες τους πως λεγονται; σογκοκου, καπαμαρου και τσουμαρου;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν δεν τους βρεί κανένας Αρμαγεδών τους Ρουμάνους μέχρι την Παρασκευή,πάλι καλά να λένε.
Αν δεν τους βρει ο Αρμαγεδδών θα τους βρει το παλαμάρι του Μήτρογλου![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Μήτρογλου καλα θα κάνει να κόψει τις μαλακίες και να κρυφτεί σε καμιά γωνιά. Μεταγραφή μια χαρά θα πάρει από τον Ολυμπιακό δεν είναι ανάγκη να ψοφολογάει. Το ίδιο ισχύει για όλους τους διεθνείς του Ολυμπιακού.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (11-11-13)
Εγώ λέω πως καλά θα κάνει να ξεσκιστεί με την Εθνική, γιατί κανένας δεν εντυπωσιάζεται με τα γκολ στον Χακόμπο και στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.
Μεγάλη υπόθεση να γράψει στο παλμαρέ του ότι έχει συμμετοχή σε Μουντιάλ, ειδικά μάλιστα αν με δικά του γκολ έχουν κριθεί τα μπαράζ.
differance (12-11-13), kwtsios (13-11-13), nikos7 (13-11-13)
Θα είναι μεγάλη υπόθεση ΚΑΙ για τον Θρύλο να πάμε Μουντιάλ! Έχουμε 5-6 βασικούς στην Εθνική Ελλάδος. Θα ανεβάσει πολύ το πρεστίζ της ομάδας να παίξουν όλοι αυτοί του χρόνου στη Βραζιλία!
Καβάτζωσα το εισιτηριάκι μου και θα είμαι μέσα! Εύχομαι να τα καταφέρουμε!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
differance (12-11-13), kwtsios (13-11-13)
Πάμε γερά για την πρόκριση![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Faithful (12-11-13)
Ο μόνος λόγος για τον οποίο παρακολουθώ την Εθνική, είναι για να βλέπω μην χάνουμε παίκτες μας κερατιάτικα.
Χρυσή την έχουμε πληρώσει την συγκεκριμένη κωλοεθνική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (12-11-13)
voskos_7 (12-11-13)
.....και για να μην θεωρηθεί ανθελληνικο το σχόλιο, το αυτό ισχύει και για κάθε εθνική που παίζει παίχτης μας.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Σήμερα είναι παίχτες μας, του χρόνου πουλιούνται και δεν είναι. Τίποτα δεν είναι μόνιμο και για τίποτα δε θέλω να χάσουμε αυτήν την πρόκριση.
Bookmarks