Νομίζω ότι μας ταιριάζουν ομάδες που η νοοτροπία τους είναι "ας δώσουμε τη μπάλλα στον Παιχταρά κι αυτός κάτι θα σκεφτεί".
Δεν νομίζω να την περνάμε τη Σουηδία Κώστα. Συμφωνώ οτι είναι υπερτιμημένη και η άμυνά της είναι χωνί ατελείωτο, αλλά θεωρώ ότι εμείς είμαστε χειρότεροι όπως παίζουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Νομίζω ότι μας ταιριάζουν ομάδες που η νοοτροπία τους είναι "ας δώσουμε τη μπάλλα στον Παιχταρά κι αυτός κάτι θα σκεφτεί".
Σίγουρα, απλα το πρόβλημά μας είναι αυτή τη στιγμή ότι κοιτάμε τούτο το σφαιρικό πράμα και αναρωτιόμαστε "σαν τι 'ν' αυτό το μακρουλό;"
Χμμ, εγώ λέω Ισλανδία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εχουμε καλή άμυνα και αξιόπιστους επιθετικούς.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι στη μεσαία γραμμή και είναι ντροπή μας ως ελληνικό ποδόσφαιρο που ακόμα και τώρα στα γεράματα οι Κατσουράνης-Καραγκούνης παραμένουν οι δύο ποιοτικότεροι έλληνες χαφ. Ατυχώς η νουβέλ βαγκ της μεσαίας γραμμής (Νίνης, Φετφα, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Φορτούνης) μέχρι στιγμής αποδεικνύεται παντελώς της πλάκας.
Θεωρώ ότι σε σχέση με την ομάδα που είχε στήσει ο Ρεχάγκελ (που ξέρεις ότι επίσης δε τη γούσταρα, καθώς δε μου άρεσε αυτό το ποδοσφαιρο) είμαστε πιο δυνατοί επιθετικά. Εννοώ σαν ονόματα πάντα. Η άμυνα είναι όντως αξιόπιστη (ουπς, παλι σκόραρε αυτό το αρχνάδι ο Διαμαντάκος;;;;;; ) αλλά αυτή η κατάσταση στα χαφ που λες κόβει την ομάδα στη μέση και απλα αχρηστεύει ότι καλό μπορεί να προκύψει.
ακριβώς όπως τα λέτε είναι,
έχουμε καλούς αμυντικούς , αξιόπιστους (σχετικά) επιθετικούς αλλά μέσους -απλά- ΔΕΝ έχουμε
το κακό δε είναι πως στον ορίζονται φαίνεται μόνο ο Σάμαρης ... δλδ άστα να πάνε , από δημιουργία μηδέν.
βέβαια ξεχάσατε να πείτε πως μάλλον δεν έχουμε τέρμα, δεν ξέρω για σας αλλά εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι κανένας
υ.γ. από μια ομάδα σαν την ελλάδα δεν περιμένω να έχει δύο και τρεις παιχταράδες σε κάθε θέση αλλά το να μην μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη εντεκάδα ποιοτικών παικτών είναι τουλάχιστον αθλιότητα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (21-10-13)
Red Sting (21-10-13)
Du3lisT (21-10-13)
Ελλάδα-Ρουμανία η διαίσθηση μου για το μπαράζ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μια χαρά. Εχω και κάτι ελιές να μαζέψουμε μετά, θα κρατήσω το κέντρο τους που δείχνουν δυνατά παδιά...![]()
There is a Dude in town
Ρουμανία, τελικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έβλεπα την κλήρωση live από το site της FIFA. Bγαίνουν τα 2 πρώτα μπαλάκια. Πορτογαλία γηπεδούχος στο πρώτο ματς, άντε λέω πάρτε τη Γαλλία να ησυχάσουμε. Μπαπ, Σουηδία. Καλή η κλήρωση (για μας) λέω.
Βγαίνουν τα 2 επόμενα μπαλάκια. Ουκρανία γηπεδούχος στο πρώτο ματς, άντε λέω πάρτε τη Γαλλία να μην έχουμε άγχος. Φραπ, Γαλλία. Χαχαχα, έμεινε Ρουμανία και Ισλανδία, τι το καλύτερο. Ε, τρίτο ζευγάρι εμείς με τους έτερους Βαλκάνιους, αποφεύγουμε και το μεγάλο ταξίδι
Καλή επιτυχία στην Εθνική μας!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πολύ καλή η κλήρωση, ούτε παραγγελία να κάναμε. Επίσης πιστεύω πολύ καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση που το πρώτο ματς γίνεται στην έδρα μας.
VALVERDES_7 (21-10-13)
Κατ' αρχήν γιατί παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας; Ο "ισχυρός" παίζει τη ρεβάνς στην έδρα του, δεν ισχύει αυτό εδώ; Και αν όντως παίζουμε πρώτο ματς εδώ, γιατί είναι καλό ρε Σπύρο; Καλύτερα να παίξεις έξω πρώτα, να ξέρεις τι ζητάς στη ρεβάνς που θα παίξεις με το κοινό σου...
Όχι, δεν ισχύει. Όπως έγραψα και παραπάνω έγινε κλήρωση για το ποιος θα παίξει πρώτος στην έδρα του. Βγήκε το ζευγάρι (2 μπαλάκια) και μετά επιλέχθηκε πρώτα το δικό μας και μετά της Ρουμανίας. Συνεπώς 1ο παιχνίδι εδώ (αλήθεια, Καραϊσκάκη ή ΟΑΚΑ?) και 2ο έξω.
Τότε εγώ πιστεύω το αντίθετο ότι θα ήταν καλύτερο. Η πρόκριση κρίνεται τις περισσότερες φορές στη ρεβάνς και καλό θα ήταν να την είχαμε στην έδρα μας...
VALVERDES_7 (22-10-13)
Bookmarks