voskos_7 (15-10-13)
Μόλις τέλειωσε το Σουηδία Γερμανία.
3.5 νικήσαμε αν και βρεθήκαμε πίσω 2 γκολ.
Γαμάτο παιχνίδι, ρεσιτάλ Σίρλε και τα μυαλά στα κάγκελα κόσμος και παίκτες σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου.
(το πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο ήταν 4.4 υπενθυμίζω αν και στο πρώτο η Γερμανία ήταν μπροστά 4.0! Μιλάμε για την χαρά του όβερ τα παιχνίδια των γειτόνων)
*είδα και την πούστρα την Τουρκία που σκιζόταν για νίκη σήμερα. Τον ήπιε ολόισο χωρίς να σκοράρει για 3ο παιχνίδι!
Εμείς τουλάχιστον ένα γκολάκι το βάζουμε...
voskos_7 (15-10-13)
Λογικό να μην παίξουμε μπαλλάρα. Αφού έλειπε ο Μανιάτης.
Σουηδία, Ρουμανία, Ισλανδία και ένας εκ των Ουκρανία - Γαλλία οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ. Ε, δε χρειάζεται να είσαι μάντης για να καταλάβεις με ποιον θα κληρωθούμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πιστεύω πως εκτός Ισλανδίας, οι υπόλοιπες ομάδες είναι καλύτερες ημών (πχ οι Ουκρανοί είναι δυνατοί και σε επίθεση και άμυνα, οι Γάλλοι δεν χρειάζονται συστάσεις, οι Σουηδοί παίζουν σχεδόν πάντα
καλά κλπ..) και είμαστε αουτσάιντερ. Πιστεύω στα μπαράζ (για να έχουμε κάποια τύχη) να μην δω μέσα Λάζαρο, Βύντρα και ΣΙΑ... Αυτοί δεν είναι παίκτες, είναι συμφορά.
voskos_7 (15-10-13)
Εδώ δες...
Δε γαμείς; Θα τους πιάσουμε στον ύπνο και θα περάσουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (15-10-13)
VALVERDES_7 (16-10-13), voskos_7 (15-10-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (16-10-13), VALVERDES_7 (16-10-13)
η παραδοση δειχνει ουκρανια....εκτος απο την ισλανδια ολες οι αλλες δεν κοντραρονται ευκολα,ακομα και η ρουμανια δεν ξερω γιατι την εχουν υποτιμησει ειναι παρα πολυ καλη ομαδα και πιο γρηγορη απο εμας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
σε εναν ευκολο ομιλο ηρθαμε δευτεροι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κάτι μου λέει ότι η κωλοφαρδία θα λάβει τέλος αυτή την φορά.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [p. 197] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
*με εντυπωσιάζεις Νικόλα! Συνέχισε έτσι!
voskos_7 (16-10-13)
VALVERDES_7 (16-10-13)
Ολοι ξερογλείφονται για την Ελλαδίτσα αλλά όποιος είναι αντίπαλος θα πάθει μεγάλη νίλα. Θα τον υπνωτίσουμε και θα σκοράρουμε με πέναλτι καραμπόλα. Ζούμε τεράστιες στιγμές, μόνο σε τζαμποσακούλα χωράνε.
There is a Dude in town
differance (16-10-13)
Έτσι είναι τύπε. Μπορεί με αδύνατους αντιπάλους να μη βλεπόμαστε, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρεύουν είναι πολύ δύσκολο να μας νικήσει κάποιος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
8PYLOS (16-10-13)
Bookmarks