Σελίδα 230 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 30130180190200210220226227228229230231232233234240250260270280330 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.581 έως 4.600 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους Βορειοαφρικανούς, από μπάλα, ποτέ δεν τους φοβήθηκα και από μυαλό, ποτέ δεν τους εμπιστεύτηκα (στερεότυπο, μεν, αλλά και αλάνθαστο δε).
    Άσχετο με μεταγραφές Ολυμπιακού, αλλά σχετικό με Αφρικανούς του Βορρά. Αυτός ο Σαλάχ, της Βασιλείας, πολύ περίπτωση είναι...
    Πραγματικό παικτρόνι! Έκανε την Τότεναμ να κατουριέται πάνω της κάθε φορά που έπιανε την μπάλα...
    (αλλά αυτός δεν είναι τσάμπα, για να ενδιαφερθούμε.... όπως τσάμπα δεν ήταν και ο Τσουμπέρ)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό ο Τζιμπούρ ήταν τόσο μεγάλος παίκτης, που έφτασε να ενδιαφέρεται γι αυτόν η υπερομάδα της Έλτσε...

*όσο για τον τιτάνα Φέισα: Σύντομα θα κλαίει τα λεφτά της, όποια ομάδα τον πάρει... Χαρακτηριστικό παράδειγμα
    πρώη σακκάτη, άνευρου, αργού και μέτριου παίκτη,
    που έχει την τύχη με το μέρος του... Μακάρι να δείξει
    κάτι στη νέα του ομάδα. Δεν έχω τίποτα με το παιδί... Απλά με νάρκωνε και με ξενέρωνε.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Thanks
    8.634
    Ignore User

Εγώ πάντως θέλω να δοκιμαστεί ο Σάμαρης στον άξονα. Κάτι μου λεει την τελευταία στιγμή που θα ψάξουμε πάλι για παίκτη, θα προκύψει πάλι κανένα σαπάκι τύπου Φέισα και Μασάδο.Μανιάτης 6αρι, Σάμαρης 8αρι, Φετφατζίδης 10αρι.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως θέλω να δοκιμαστεί ο Σάμαρης στον άξονα. Κάτι μου λεει την τελευταία στιγμή που θα ψάξουμε πάλι για παίκτη, θα προκύψει πάλι κανένα σαπάκι τύπου Φέισα και Μασάδο.Μανιάτης 6αρι, Σάμαρης 8αρι, Φετφατζίδης 10αρι.
    Καλά, ακόμα δεν έχετε "δοκιμάσει" τον Σάμαρη? Το στο διάολο κάνετε εσύ και ο Βοσκός, εκτός από το να μου τρώτε τα λεφτά
    και να μου σπάτε τα νεύρα? Για στρωθείτε στη "δουλειά"! Άιντε!

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (24-08-13), voskos_7 (24-08-13)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Καλά, ακόμα δεν έχετε "δοκιμάσει" τον Σάμαρη? Το στο διάολο κάνετε εσύ και ο Βοσκός, εκτός από το να μου τρώτε τα λεφτά
    Ο βοσκός φταίει για όλα, εγώ δεν φταίω σε τίποτα.Τα λεφτά σου είναι σε καλή μεριά

Και για να ξαναπάω οντοπικ να μην φωνάζουν οι αυστηροί μοδεράτορες,γίνεται ρε Βαγγέλα να φύγει και ο Μασάδο μέχρι μεθαύριο? Με τα λεφτά από τα 2 σαπάκια μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό έστω και την τελευταία στιγμή. Αλλιώς για να μην φορτωθούμε πάλι γουρούνι στο σακί, ας βάλουμε τον Σάμαρη και ότι γίνει.

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (24-08-13), voskos_7 (24-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ο βοσκός φταίει για όλα, εγώ δεν φταίω σε τίποτα.Τα λεφτά σου είναι σε καλή μεριά

Και για να ξαναπάω οντοπικ να μην φωνάζουν οι αυστηροί μοδεράτορες,γίνεται ρε Βαγγέλα να φύγει και ο Μασάδο μέχρι μεθαύριο? Με τα λεφτά από τα 2 σαπάκια μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό έστω και την τελευταία στιγμή. Αλλιώς για να μην φορτωθούμε πάλι γουρούνι στο σακί, ας βάλουμε τον Σάμαρη και ότι γίνει.
    Αυτό ακριβώς φοβόμουν....

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (24-08-13), voskos_7 (24-08-13)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tzinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω προσωπικα θα ειχα υπομονη να περιμενω να ξαναδεσει και να χτιστει η ομαδα, ΕΑΝ επενδυοταν σωστα τα λεφτα και γινοντουσαν μελετημενες κινησεις. Εστω και στο τελος. Αλλωστε κανεις σχεδον δεν ηταν ικανοποιημενος με το ποδοσφαιρο που παιζουμε εδω και χρονια (πλην αναλαμπες βαλβερδε). Τουλαχιστον βρε αδερφε να αποφασιστει ενα συστημα και να παρουν τους παιχτες για την καθε μαμημενη θεση. Στα @@δια μου και το τσου λου, λες και συνηθως κανουμε πορεια. Αντε με χιλια ζορια περναμε τον ομιλο μια στις 6-7, οποτε τι διαφορετικο θα γινει. Στο πρωταθλημα κουτσα στραβα, θα ειμαστε μεσα μεχρι το τελος και μεχρι να δεθει η ομαδα. Λες και ο παοκ και ο βαζελος θα το πανε περιπατο χωρις γκελες.

Δεν μιλω απολυτα, αλλα πολυς κοσμος ηθελε να αλλαξει η μιση ομαδα και βαλε απο περισυ. Κατι φεισαδες, γκρεκους, μασαντους, χολεμπας....και σια τους καραζαμε. Αλλοι τα ειχαν και με τον τζιμπουρ και ας εβαλε 25 γκολακια. Αλλοι τα χανε και με τον αμπντουν, αλλα η γενικη αποψη ηταν να μεινει αλλα οχι ως ο βασικος και τοπ παιχτης σου, διοτι ειναι καταντια. Χρησιμος και φιλοτιμος, αλλα πρεπει να εχεις και κατι καλυτερο. Τα ποστ (και απο μενα) δινανε και περνανε για το ποιους θα εδιωχνε ο καθενας, ΑΛΛΑ συμφωνουσαμε οτι ειναι απιθανο να γινουν τοσο μαζικες αλλαγες και να ξεφορτωθουμαι τοση σαβουρα σε μια σεζον. Τωρα γινεται το εξης περιεργο, οχι μονο ξεφορτωνομαστε παιχτες που τους εχουμε βγαλει αχρηστους και ανεπιθυμητους, αλλα περνουμε και τρελα φραγκα για τον καθενα τους. Και αυτο το μαγικο εχει μεταφραστει σε μουρμουρα! Και δυστηχως βγενει η μουρμουρα, διοτι ναι μεν μαγκια πουλαμε, ξεσκαρταρουμε, αλλα παιχτες καλυτερους ή εστω με καλυτερες προοπτικες δεν παιρνουμε. Μονο παντελονιαζει ο χοντρος. 3 χρονια τωρα ριχνει τα συμβολαια, ριχνει τα πολλα εξοδα, περνει δανεικους και ελευθερους και συνεχεια θελει ξαναχτισημο η ομαδα. Ε λογικο ειναι να μουρμουριζει ο κοσμος.

Αλλα επαναλαμβανω, δεν πα να πουλησει και την μιση ομαδα, εαν μου φερει και την υστατη στιγμη παιχτες τυπου στοχ, βαις, σαβιολα, γκαρκανο, αμαλφιτανο.... και σια, δεν με νοιαζει αν θελει καιρο να ξαναδεσει η ομαδα. Και οχι μονο δανεικους. Και η χειροτερη μαλακια ειναι οτι με το ξεπουλημα που γινεται, καποιοι απο τους δικους μας παιχτες που φυγαν/φευγουν δανεικοι, επρεπε να μεινουν και να βοηθησουν στα αρχικα σταδια χτισηματος νεας ομαδας. Και ετσι θα σου βγεο και καποιος απο αυτους. Τατος, βλαχοδημος, λυκογιανης, διαμαντακος δεν εχει νοημα να εχουν φυγει. Ακομα και ο σιωπης τωρα που χρειαζεσαι ΜΙΝΙΜΟΥΜ 2 καλα αμυντικα χαφ. Ακομα και 2 χαφ να παρει ο σιωπης εκανε για συμπληρωμα και κυπελλα.....
    Πως θέλουμε μια ομάδα που αλλάζει 99,9% ενώ έχουν ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της και πιθανώς δεν θα μείνει ούτε ο προπονητής που έφερε κατά δήλωση του αυτούς τους παίχτες να παίξουμε υποφερτή μπάλα? Και αν αλλάξει ο προπονητής και έρθει ένας super θα πάρει αυτό το συρφετό με 4-5 αφρικάνους ( πρώτη φορά στα χρονικά μας ) από διαφορετικές αφρικάνικες χώρες και όλους τους άλλους αργεντίνους, γάλλους, ισπανούς και θα τους κάνει ομάδα ?
    .

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Αν μιλάς για τον πρώην παίκτη της Κοπενγχάγης, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ παίκτης, μεγάλος αθλητής και τέλειος επαγγελματίας.
    Μόνο που δεν είναι αμυντικός αλλά δημιουργικός μέσος με πολύ καλά στημμένα και σουτ.
    Α, δεν τα'μαθες, θέλει και τέτοιονε...
    Μερικά πράγματα δεν λέγονται, αλλά, δεν θα έπρεπε και να αμφισβητούνται,: Ποιός είμαι να μην τον δοκιμάσω; Ρώτα, που είναι τα πλάνα από τους αμπελώνες, να δεις σε ποιά μεριά, του Ατλαντικού, είναι τα λεφτά...
    Σάμαρης, χωρίς αράπη δίπλα (γιατί, για τέτοιον πάνε), δεν θα σταθεί - θα δούμε Φέισα σε ριπίτ...

Άν αυθαιρετείς με κρατική άδεια, κάνεις μπαμ όταν προσπαθείς να το κάνεις σε άλλο αντικείμενο: Που πήγαν αυτές οι μετοχές "εξασαφλισμένα", "εγγυημένα";
    Όπως φάγαμε τον Φέισα αμάσητο, να φάμε και τον Σάμαρη γιατί δεν είναι 6άρι αλλά εμάς αυτό μας λείπει και θέλουμε τον Μανιάτη να παίζει τον δημιουργικό της δυάδας.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (25-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Α, δεν τα'μαθες, θέλει και τέτοιονε...
    Μερικά πράγματα δεν λέγονται, αλλά, δεν θα έπρεπε και να αμφισβητούνται,: Ποιός είμαι να μην τον δοκιμάσω; Ρώτα, που είναι τα πλάνα από τους αμπελώνες, να δεις σε ποιά μεριά, του Ατλαντικού, είναι τα λεφτά...
    Σάμαρης, χωρίς αράπη δίπλα (γιατί, για τέτοιον πάνε), δεν θα σταθεί - θα δούμε Φέισα σε ριπίτ...
    Άν αυθαιρετείς με κρατική άδεια, κάνεις μπαμ όταν προσπαθείς να το κάνεις σε άλλο αντικείμενο: Που πήγαν αυτές οι μετοχές "εξασαφλισμένα", "εγγυημένα";
    Όπως φάγαμε τον Φέισα αμάσητο, να φάμε και τον Σάμαρη γιατί δεν είναι 6άρι αλλά εμάς αυτό μας λείπει και θέλουμε τον Μανιάτη να παίζει τον δημιουργικό της δυάδας.
    Και μετά λες πως ξέρεις "μπάλλα"... Από δίπλα πάει ο αράπης, άσχετε??
    Δεν πάμε καλά...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (24-08-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Και μετά λες πως ξέρεις "μπάλλα"... Από δίπλα πάει ο αράπης, άσχετε??
    Δεν πάμε καλά...
    Από πίσω έχει ήδη: Με έναν στο σύνολο θα την βγάλει; Είπαμε είναι πολυεργαλείο... Αλλά ό,τι και να είναι, ένας χωράει σε κάθε θέση...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (24-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Από πίσω έχει ήδη: Με έναν στο σύνολο θα την βγάλει; Είπαμε είναι πολυεργαλείο... Αλλά ό,τι και να είναι, ένας χωράει σε κάθε θέση...
    Όσο περισσότερο το χοντραίνεις (...και το μακραίνεις) τόσο περισσότερο γουστάρω!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (24-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Τι βλέπω να παίζεται από δω και πέρα (για να επανέλθουμε στις μεταγραφές)

1. Ο Φέισα πάει Πορτογαλία (η μεταγραφή είναι στα συστήματα, οπότε κάτι τρέχει), ο Χολέμπας ΔΕΝ πάει πουθενά
    (τίποτα δεν κινείται), ο Τζιμπούρ δεν ξέρω πού αλλά θα πάρουμε ψίχουλα...
    2. Αν ο Παοκ αποκλειστεί, μπορεί να πάρουμε κανέναν μέσο της προκοπής.
    3. Αν ο Παοκ περάσει, κανέναν Γιαταμπαζέ και να είμαστε και ευχαριστημένοι.
    4. Αν ο Πάοκ περάσει, και φέρει τον Πιάτι, που φαίνεται κλεισμένος (πολύ καλή μεταγραφή για τα ελληνικά
    δεδομένα), μπορει να έχουμε το 2. παραπάνω.

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Για τον Τραορε που γραφουν τις φανφαρες τους οι ΑΡΔ σημερα, προκειται για μια
    μετριοτατη περιπτωση ποδοσφαιριστη.

Ψηλος μεν αλλα ατεχνος,χωρις καλη πασα,χωρις "τσαμπουκα" και κυριως παρα πολυ αργος.

Στην Μιλαν οπως ηταν αναμενομενο δεν επιασε ουτε στο ελαχιστο,ενω φευγει φετος κακην κακως.

Η λιτη πολιτικη του Γκαλιανι περυσι το καλοκαιρι τον εφερε στο Μιλανο με ενα μικρο συμβολαιο απο
    την Νανσυ εαν δεν απατωμαι μαζι με αλλους 2-3 απιθανους,που τελικα μονο ο Κονσταν επαιξε στην
    Μιλαν του CL.

Δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει οτι χρειαζομαστε τετοιου ειδους μεσο. Εναν ατεχνο ξυλοκοπο
    που δεν μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες του συγχρονου ποδοσφαιρου.

Ο Βαλβερδε δεν τους αφησε παρακαταθηκη τιποτα απολυτως? Δεν τους εμαθε οτι το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται
    να εχει "κανονες στην 11αδα"?

Εαν ο παιχτης ξερει την δουλεια του ειτε τον βαφτισεις 10αρι ειτε 6αρι ειναι το ιδιο και το αυτο.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τον Τραορε που γραφουν τις φανφαρες τους οι ΑΡΔ σημερα, προκειται για μια
    μετριοτατη περιπτωση ποδοσφαιριστη.

Ψηλος μεν αλλα ατεχνος,χωρις καλη πασα,χωρις "τσαμπουκα" και κυριως παρα πολυ αργος.

Στην Μιλαν οπως ηταν αναμενομενο δεν επιασε ουτε στο ελαχιστο,ενω φευγει φετος κακην κακως.

Η λιτη πολιτικη του Γκαλιανι περυσι το καλοκαιρι τον εφερε στο Μιλανο με ενα μικρο συμβολαιο απο
    την Νανσυ εαν δεν απατωμαι μαζι με αλλους 2-3 απιθανους,που τελικα μονο ο Κονσταν επαιξε στην
    Μιλαν του CL.

Δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει οτι χρειαζομαστε τετοιου ειδους μεσο. Εναν ατεχνο ξυλοκοπο
    που δεν μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες του συγχρονου ποδοσφαιρου.

Ο Βαλβερδε δεν τους αφησε παρακαταθηκη τιποτα απολυτως? Δεν τους εμαθε οτι το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται
    να εχει "κανονες στην 11αδα"?

Εαν ο παιχτης ξερει την δουλεια του ειτε τον βαφτισεις 10αρι ειτε 6αρι ειναι το ιδιο και το αυτο.
    Τεό, με τους Ισπανούς προπονητές, αυτή είναι η ένσταση μας: Δεν μαθαίνεις τίποτε απολύτως από αυτούς. Κάνουν τη δουλειά τους για το τώρα και όταν φεύγουν σε αφήνουν με την απορία το τί έβρισκε σε κάποιους παίκτες και του παίζανε ενώ στον επόμενο δεν κουνιούνται και δεν σαλεύουν.
    Το ότι δεν διαψεύδεται η περίπτωσή του είναι που με προβληματίζει ακόμη περισσότερο.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

ποιος τραορε....παρτε καναν της προκοπης ρε παιδια αυτον τον εχουνε να φυγει βραδυ απο την μιλαν...περασε και δεν ακουμπησε...και σε μια μιλαν υπο κριση και καμια σχεση με την μιλαν του παρελθοντος.Ασε που ο παιχτης ειναι και πιο πολυ 8αρι παρα 6αρι.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιος τραορε....παρτε καναν της προκοπης ρε παιδια αυτον τον εχουνε να φυγει βραδυ απο την μιλαν...περασε και δεν ακουμπησε...και σε μια μιλαν υπο κριση και καμια σχεση με την μιλαν του παρελθοντος.Ασε που ο παιχτης ειναι και πιο πολυ 8αρι παρα 6αρι.
    Ο παίκτης, είναι πιό πολύ μεταλλορύχος παρά ποδοσφαιριστής.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

συν και αυτο
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Μπορεί τότε να είναι από σπάνιο "μέταλο"
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

SOLID (24-08-13), voskos_7 (24-08-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Μμμμ...όσο διαβάζω τέτοια σχόλια τόσο πείθομαι ότι είναι τέλειος για Ολυμπιακό.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μμμμ...όσο διαβάζω τέτοια σχόλια τόσο πείθομαι ότι είναι τέλειος για Ολυμπιακό.
    Όταν τον δεις να παίζει, να δεις πειθώ και σιγουριά...
    Και εγώ, βασικά, πιστεύω ότι κάτι τέτοιους ψάχνει να δει ο Μαρινάκης για να καταλάβει μέχρι τι μπορεί να πουλήσει και σε ποιόν...

Σελίδα 230 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 30130180190200210220226227228229230231232233234240250260270280330 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές