Εγώ πάντως θέλω να δοκιμαστεί ο Σάμαρης στον άξονα. Κάτι μου λεει την τελευταία στιγμή που θα ψάξουμε πάλι για παίκτη, θα προκύψει πάλι κανένα σαπάκι τύπου Φέισα και Μασάδο.Μανιάτης 6αρι, Σάμαρης 8αρι, Φετφατζίδης 10αρι.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (24-08-13), voskos_7 (24-08-13)
Ο βοσκός φταίει για όλα, εγώ δεν φταίω σε τίποτα.Τα λεφτά σου είναι σε καλή μεριά
Και για να ξαναπάω οντοπικ να μην φωνάζουν οι αυστηροί μοδεράτορες,γίνεται ρε Βαγγέλα να φύγει και ο Μασάδο μέχρι μεθαύριο? Με τα λεφτά από τα 2 σαπάκια μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό έστω και την τελευταία στιγμή. Αλλιώς για να μην φορτωθούμε πάλι γουρούνι στο σακί, ας βάλουμε τον Σάμαρη και ότι γίνει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (24-08-13), voskos_7 (24-08-13)
Πως θέλουμε μια ομάδα που αλλάζει 99,9% ενώ έχουν ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της και πιθανώς δεν θα μείνει ούτε ο προπονητής που έφερε κατά δήλωση του αυτούς τους παίχτες να παίξουμε υποφερτή μπάλα? Και αν αλλάξει ο προπονητής και έρθει ένας super θα πάρει αυτό το συρφετό με 4-5 αφρικάνους ( πρώτη φορά στα χρονικά μας ) από διαφορετικές αφρικάνικες χώρες και όλους τους άλλους αργεντίνους, γάλλους, ισπανούς και θα τους κάνει ομάδα ?
.
Α, δεν τα'μαθες, θέλει και τέτοιονε...
Μερικά πράγματα δεν λέγονται, αλλά, δεν θα έπρεπε και να αμφισβητούνται,: Ποιός είμαι να μην τον δοκιμάσω; Ρώτα, που είναι τα πλάνα από τους αμπελώνες, να δεις σε ποιά μεριά, του Ατλαντικού, είναι τα λεφτά...
Σάμαρης, χωρίς αράπη δίπλα (γιατί, για τέτοιον πάνε), δεν θα σταθεί - θα δούμε Φέισα σε ριπίτ...
Άν αυθαιρετείς με κρατική άδεια, κάνεις μπαμ όταν προσπαθείς να το κάνεις σε άλλο αντικείμενο: Που πήγαν αυτές οι μετοχές "εξασαφλισμένα", "εγγυημένα";
Όπως φάγαμε τον Φέισα αμάσητο, να φάμε και τον Σάμαρη γιατί δεν είναι 6άρι αλλά εμάς αυτό μας λείπει και θέλουμε τον Μανιάτη να παίζει τον δημιουργικό της δυάδας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (25-08-13)
voskos_7 (24-08-13)
dimace (24-08-13)
voskos_7 (24-08-13)
Τι βλέπω να παίζεται από δω και πέρα (για να επανέλθουμε στις μεταγραφές)
1. Ο Φέισα πάει Πορτογαλία (η μεταγραφή είναι στα συστήματα, οπότε κάτι τρέχει), ο Χολέμπας ΔΕΝ πάει πουθενά
(τίποτα δεν κινείται), ο Τζιμπούρ δεν ξέρω πού αλλά θα πάρουμε ψίχουλα...
2. Αν ο Παοκ αποκλειστεί, μπορεί να πάρουμε κανέναν μέσο της προκοπής.
3. Αν ο Παοκ περάσει, κανέναν Γιαταμπαζέ και να είμαστε και ευχαριστημένοι.
4. Αν ο Πάοκ περάσει, και φέρει τον Πιάτι, που φαίνεται κλεισμένος (πολύ καλή μεταγραφή για τα ελληνικά
δεδομένα), μπορει να έχουμε το 2. παραπάνω.
Για τον Τραορε που γραφουν τις φανφαρες τους οι ΑΡΔ σημερα, προκειται για μια
μετριοτατη περιπτωση ποδοσφαιριστη.
Ψηλος μεν αλλα ατεχνος,χωρις καλη πασα,χωρις "τσαμπουκα" και κυριως παρα πολυ αργος.
Στην Μιλαν οπως ηταν αναμενομενο δεν επιασε ουτε στο ελαχιστο,ενω φευγει φετος κακην κακως.
Η λιτη πολιτικη του Γκαλιανι περυσι το καλοκαιρι τον εφερε στο Μιλανο με ενα μικρο συμβολαιο απο
την Νανσυ εαν δεν απατωμαι μαζι με αλλους 2-3 απιθανους,που τελικα μονο ο Κονσταν επαιξε στην
Μιλαν του CL.
Δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει οτι χρειαζομαστε τετοιου ειδους μεσο. Εναν ατεχνο ξυλοκοπο
που δεν μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες του συγχρονου ποδοσφαιρου.
Ο Βαλβερδε δεν τους αφησε παρακαταθηκη τιποτα απολυτως? Δεν τους εμαθε οτι το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται
να εχει "κανονες στην 11αδα"?
Εαν ο παιχτης ξερει την δουλεια του ειτε τον βαφτισεις 10αρι ειτε 6αρι ειναι το ιδιο και το αυτο.
Τεό, με τους Ισπανούς προπονητές, αυτή είναι η ένσταση μας: Δεν μαθαίνεις τίποτε απολύτως από αυτούς. Κάνουν τη δουλειά τους για το τώρα και όταν φεύγουν σε αφήνουν με την απορία το τί έβρισκε σε κάποιους παίκτες και του παίζανε ενώ στον επόμενο δεν κουνιούνται και δεν σαλεύουν.
Το ότι δεν διαψεύδεται η περίπτωσή του είναι που με προβληματίζει ακόμη περισσότερο.
ποιος τραορε....παρτε καναν της προκοπης ρε παιδια αυτον τον εχουνε να φυγει βραδυ απο την μιλαν...περασε και δεν ακουμπησε...και σε μια μιλαν υπο κριση και καμια σχεση με την μιλαν του παρελθοντος.Ασε που ο παιχτης ειναι και πιο πολυ 8αρι παρα 6αρι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
συν και αυτο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπορεί τότε να είναι από σπάνιο "μέταλο"![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μμμμ...όσο διαβάζω τέτοια σχόλια τόσο πείθομαι ότι είναι τέλειος για Ολυμπιακό.
Bookmarks