Ποιος Τραορέ ρε γμτ. Εδω τον κράζουν οι οπαδοί της Μίλαν. Τι να τον κάνω τον Αφρικανό Μανιάτη?
Αμα θέλεις αμυντικό χαφ, παίρνεις τον Γκαργκάνο και τελειώνει το θέμα.
Ποιος Τραορέ ρε γμτ. Εδω τον κράζουν οι οπαδοί της Μίλαν. Τι να τον κάνω τον Αφρικανό Μανιάτη?
Αμα θέλεις αμυντικό χαφ, παίρνεις τον Γκαργκάνο και τελειώνει το θέμα.
SKORPIOS7 (27-08-13)
Ο Τραορέ της Αμιέν και της Λοριέν, ήταν πολύ καλός παίκτης. Ίσως δεν ήταν για την Μίλαν. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως δεν κάνει για τον Ολυμπιακό...
εδιτ: Ο Τραορέ ΔΕΝ θα είναι το αμ. χαφ. Ο Τραορέ θα είναι αυτό που ήταν πάντα: Οργανωτής! Το αμ. χαφ θα είναι κάποιος άλλος.
(δυο παίκτες θα πάρουμε, είμαι σχεδόν σίγουρος)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (27-08-13)
Πρέπει να σκάσω την μπόμπα δεν αντέχω άλλο.
Ο Ολυμπιακός έκανε χθες επίσημη πρόταση σε μεγάλο όνομα για αμυντικό χαφ που αν κλείσει από στιγμή σε στιγμή, θα πέσουν και οι τσιμεντογωνιές του Ελ.Βενιζέλου, θα υπάρχουν 33 χιλιάδες μέσα στο καραϊσκάκη και 50 απ'έξω...
Σκέφτομαι σοβαρά να την αποδεχτώ την πρόταση...
![]()
There is a Dude in town
240 σελίδες για μεταγραφές φέτος!!!
Keep Walking...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Οταν ομως Τεο, πας σε μια πιστα σαν του Τ.Λ. πρεπει να εχεις ξεκαθαρισει και τι θελεις να κανεις εκει.
Οι τραγουδιαριδες του Ροδον στο Λιανοκλαδι αν μπουνε στην ιδια πιστα με τη Μαρινελα δεν θα τους πεσει και
λιγο να σκουπισουν μονο την πιστα.
Ο Ολυμπιακος μ' αλλα λογια δεν εχει βλεψεις για κατακτηση καποιου τροπαιου ευρωπα'ι'κου,
ουτε καν βλεψεις για μια καλη πορεια στο ΟΥΕΦΑ δεν εχει.
Το δειχνει καθε χρονο με τις πραξεις του.
sirkostas (27-08-13)
Το να συμμετεχεις στο CL,ποσο μαλλον χωρις προκριματικα,ειναι ενα τεραστιο δωρο απο την Ευρωπη
που το πεταμε καθε χρονο στα σκουπιδια.
Το status της ομαδας και γενικοτερα ο ρυθμος πωλησης παιχτων μεσα απο αυτη την διοργανωση θα εκανε
ΤΟΝ ΚΑΘΕ προεδρο να κανει σοβαρες επενδυσεις για να παει οσο πιο μπροστα γινεται,με σταθερα βηματα
και οχι με ενα αιφνιδιαστικο "χωσιμο" 100εκ για να φτιαξει ομαδα.
Το παραδειγμα της BVB περυσι επρεπε να ειναι μπουσουλας για το καθε κλαμπ επιπεδου Ολυμπιακου.
Να βαζεις στοχους και να τους πετυχαινεις εναν εναν την φορα.
Η διοικηση Μαρινακη αγορασε μεσα σε 3 χρονια και 1 μηνα περιπου 45 παιχτες. Δειξε μου ΕΝΑ club του
Γ` Γκρουπ δυναμικοτητας που αγορασε 45 παιχτες και ΠΑΛΙ δεν παιζει μπαλα!
Το εγραψα με λαθος υφος μαλον...συμφωμω απολυτα με οτι εγραψες
Οι μεταγραφες συνηθως δειχνουν τι σκοπο εχεις.
Ο Μαρινακης αγορασε μεν 45 παιχτες αλλα οι κινησεις του δειχνουν πως τους πειρε για να αποδυναμωσει
τους αλλους στην Σ.Λ. η' για να τους πουλησει στην Ευρωπη.
Ο BvB το εκανε για να φτασει παλι εκει που ηταν δλδ στην κορυφη.
Το οτι ο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ κλπ παιζουν Τ.Λ. δεν λεει τιποτε το κανουν για το χαρτζιλικι...
SOLID (27-08-13)
voskos_7 (27-08-13)
Μεταξύ μας; Δεν ξέρω πώς το βλέπεις, άλλα για εμένα το δύσκολο είναι το αντίθετο - να πάρει 45 παίκτες σε 3 χρόνια και να παίξει και μπάλα...
Στα λοιπά, για να έχεις ανάπτυξη τύπου Ντόρτμουντ, πρέπει να κινείσαι και σε οικονομία (περιβάλλον και τεχνοτροπία) στην οποία κινείται η Ντόρτμουντ. Για εμένα είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί (όχι αν θέλει) να ακολουθήσει το παράδειγμα της Βασιλείας που είναι και πιό κοντά στα μέτρα του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πηρες την εξαιρεση της Σιτυ με επενδυτη τον πλουσιοτερο ανθρωπο στον κοσμο και την εκανες κανονα.
Οι υπολοιποι 20 συλλογοι τα τελευταια 10 χρονια που περασαν απο το Γ` Γκρουπ? τιποτα?
Η Ντορτμουντ χρεωκωπησε 2 φορες σε 14 χρονια. Σωθηκε απο την Μπαγερν και τα δανεια που της εδωσαν.
Πιστεψε με δεν πας να εχεις 300χιλ εισιτηρια καθε βδομαδα οταν κανεις κακοδιαχειριση το χρεος ερχεται
πολυ γρηγορα.
Αναλογικα παντα τα εσοδα που εχει ο Ολυμπιακος απο χορηγους,μελη,διαρκειας,ΕΠΟ,UEFA ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερα
απο αυτα που θα επρεπε να εχει "επειδη παιζει στην Ελλαδα".
Το να κανεις ταμειο με εσοδα 50εκ τον χρονο ειναι ενα "ατου" που λιγοι το εχουν στην Ευρωπη.Ειτε παιζεις στην
Ρουμανια ειτε στο Καζακσταν αυτα τα λεφτα ειναι παρα πολλα.
Η Βασιλεια που αναφερεις δεν ειναι προτυπο οικονομικα σταθερης ομαδας.Απλα ειναι "λιτη" στα ανοιγματα.
Εαν ο Μαρινακης εφερνε 2 παιχτες 11αδας τον χρονο και εκανε την υπερβαση να κρατησει τον κορμο
του,ασχετα εαν με εβρισκε συμφωνο σαν οπαδο οτι αξιζε, και ταυτοχρονα εριχνε χρημα στο promotion
του γηπεδου και εκανε ενα σχετικο παιδομαζωμα σε λογικα πλαισια τοτε η ομαδα του Βαλβερδε του 2010
θα ειχε ενα πλανο 5ετιας για να κανει ΜΙΑ πορεια στην Ευρωπη.
Στην λογικη των 45 μεταγραφων και των 20 δανεικων τον χρονο το μονο που κανεις ειναι να μπαινεις
μεσα.
kwtsios (27-08-13)
Η Μπεσίκτας σου κάνει για παράδειγμα? Είναι αυτή η ομάδα που μας απάλλαξε από το ρεκόρ της μεγαλύτερης ήττας στο ΤΛ, αν θυμάσαι. Εκεί την οδήγησαν τα δικά της "πρόεδρε χώσε".
Κι όσο για τη σύγκριση Ντόρτμουντ-Ολυμπιακού, μ' αρέσει που επιμένεις κιόλας. Και μιλάς και για "στάτους" του Ολυμπιακού. Ποιο στάτους? Της μεγαλύτερης ομάδας της Ψωρωκώσταινας? Των...40 πρωταθλημάτων? Ξέρεις πως τα αντιμετωπίζουν αυτά στην Ευρώπη? Μπροστά σου από ευγένεια σου λένε "ω, είστε οπαδός του Ολυμπιακού? μπράβο, έχετε ωραία ομάδα" και μετά απομακρύνονται κι ακούς στο βάθος πνιχτά γέλια.
Reds (27-08-13)
Bookmarks