kouzoulo (01-07-13), pirateeeeeee (01-07-13), Rena (01-07-13), talos (01-07-13)
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Cedric Simmons. Ο 27άχρονος φόργουορντ/σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Αμερικανός δηλώνει έτοιμος και στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για όλη τη… βρώμικη δουλειά: «Θα παίξω σκληρή άμυνα. Θα κάνω τάπες και θα μαζέψω ριμπάουντ. Κυρίως θα κάνω πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών μου με κάποια σκριν. Θα κάνω τη βρώμικη δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να… λερωθώ».
καλοριζικος,καλες επιτυχιες με τον πρωταθλητη ευρωπης!!!
kouzoulo (01-07-13), pirateeeeeee (01-07-13), Rena (01-07-13), talos (01-07-13)
Καλοριζικος.
Πολυ καλη μεταγραφη.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλωσήρθε!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eντυπωσιακη η διαρκεια του συμβολαιου. Μου αρεσουν πολυ κι οι δηλωσεις, θελει να την αρπαξει την ευκαιρια.
*****8.23*****
pirateeeeeee (01-07-13)
ποιος ειναι αυτός που έπαιζε?
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Πρ. Ομάδες: North Carolina State (2004-2006), Hornets (2006-07) Cavaliers (2007-0, Bulls (2008-09), Kings (2009), Idaho Stampede (2009), Dongguan Leopards (2009-2010), Καβάλα (2010-2011), Εστουντιάντες (2011-2012), Brindisi (2012-2013)
Διακρίσεις: Νούμερο 15 στο ντραφτ του 2006.
Οι δηλωσεις του δειχνουν οτι ξερει που ηρθε και κυριως ΓΙΑΤΙ.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για να παίξει μπάσκετ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είναι πλέον ολοφάνερο πως δημιουργείται μια νέα φουυρνία πεινασμένων τύπων για την τρίτη συνεχόμενη. Νιτρομπούκαλο στη μαηχανή.
There is a Dude in town
Αράπι; Αραπακο;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Καλές επιτυχίες με τον Ολυμπιακό μας!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλως μας ηρθε,χαιρομαι να βλεπω παικτες που γουσταρουν να παιζουν σε μας,περιμενω να δαγκωνει ο συγκεκριμενος,ειναι η μεγαλη του ευκαιρια στην Ευρωπη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ειδα κατι βιντεακια ρε παιδια!!και εμεινα μακακας με τα καρφωματα που κανει(τα περισσοτερα ειναι και στην μαπα των αντιπαλων παρακαλω)Καλα για 3ος ψηλος ειναι σουπερ μεταγραφη!!10 κλασεις ανωτερος ειναι απο τον δρακουλιαρη που ειχαμε πριν.
Καλορίζικος! Μακάρι να "κολλήσει" με την ομάδα και να βοηθήσει!
Θέλω να δω τέτοιου τύπου καρφώματα (όπως στα βίντεο) στην ευρωλίγκα αλλά και στη μάπα της βαζέλας!
καλοριζικος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χέρια παλαμάρια έχει, δυνατός δείχνει και άνιωθος. Αν είναι και γρηγοράκι ελαφρώς στα κανιά, μια χαρά.
There is a Dude in town
2.20 άνοιγμα χεριών λέει... Καλορίζικος και ΠΟΛΛΕΣ επιτυχίες με την ομαδάρα μας!
Bookmarks