Ρε φιλε εισαι πανω απο 2 μετρα, γομαρι, τερμα τουμπανος, κλανεις και γινεται σεισμος. Πιαστην με τα 2 χερια τη ρημαδα. Καπακωσε την.
Κριμα με τοσα αθλητικα προσοντα, να δειχνει οτι ειναι στο πλανητη γκουφι, απο αποψη αισθησης παιχνδιου.
Ξεκινας καλα, σκοραρεις, δε ξαναμπαινεις ποτε. Ετσι παει στον ολυμπιακο του μπαρτζωκα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε φιλε εισαι πανω απο 2 μετρα, γομαρι, τερμα τουμπανος, κλανεις και γινεται σεισμος. Πιαστην με τα 2 χερια τη ρημαδα. Καπακωσε την.
Κριμα με τοσα αθλητικα προσοντα, να δειχνει οτι ειναι στο πλανητη γκουφι, απο αποψη αισθησης παιχνδιου.
δεν πρεπει να τον βαλουν καν στην κλουβα,εισητηρια στο στομα κ απο κει πουρθε!
Ταγαρι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
με συμβολαιο το πολυ 200 χιλιαρικα, δεν νομιζω οτι μπορουσαμε να περιμενουμε πολλα περισσοτερα. η ζημια στους ψηλους φετος εγινε απο τον μπεγκιτς, αν ηταν αυτος που περιμεναμε ο σιμμονς με 5 λεπτα μ.ο. το πολυ θα φαινοταν χρησιμος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks