πιστευω ειλικρινα, οτι η μπαναθα θα την κανει την τρισμεγιστη ανατροπη...!!!
Θα τους ψιθυρισει ο μεγας αρτζυ 2-3 αου και μποχου, και η νικη θα ερθει με μεγαλη ευκολια...!!![]()
![]()
πιστευω ειλικρινα, οτι η μπαναθα θα την κανει την τρισμεγιστη ανατροπη...!!!
Θα τους ψιθυρισει ο μεγας αρτζυ 2-3 αου και μποχου, και η νικη θα ερθει με μεγαλη ευκολια...!!![]()
![]()
Εγω παλι πιστευω οτι η Μπαρτσελονα δεν θα ειναι τοσο χαλια οπως ηταν εχθες στον επομενο αγωνα..
ρε τον εξασφυριχτο......
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μην χαθουμε παλι..
..................Συγγρου ολο ευθεια και μετα αριστερα...............
Αίτημα στην Euroleague κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζητώντας να τιμωρηθεί η έδρα του Παναθηναϊκού αλλά και να γίνονται από εδώ και στο εξής τα μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ, χωρίς θεατές.
Την τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού για τις επόμενες 3 ή 4 αγωνιστικές ζήτησε με αίτημά της στην Euroleague η ΤΣΣΚΑ επικαλούμενη αντικείμενα (μπουκάλια) που έπεσαν στον πάγκο της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με τους «πράσινους», για την 14η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.
Οι Μοσχοβίτες όμως δεν σταματούν εκεί αφού επιπρόσθετα θέλουν από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια τους κόντρα στο «τριφύλλι», στην Αθήνα, να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague που μία ομάδα ζητά την τιμωρία μίας άλλης.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Reds (10-04-13)
Σε απλή μετάφραση, άμα πέσει έστω και ένα πλαστικό ποτηράκι στο γήπεδο, θα φάτε μια ωραιότατη καμπανούλα 200 αγωνιστικών, έτσι, για ορεκτικό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτός ο Ρεζίλης έχει βαλθεί να δημιουργήσει τραγωδία και να χυθεί αίμα...
Δεν θα έχει καλά μπλεξίματα το μπάσκετ με αυτόν... Αναρωτιέμαι ο εισαγγελέας τι κάνει...
Μ' αρέσει που μιλάει για ξέπλυμα της ΤΣΣΚΑ. Αν πάτε να δείτε τον ισολογισμό (πχ. η εφημερίδα εξπρές στην διαδικτιακή της έκδοση έχει όλους του ισολογισμούς των εταιρειών) θα διαπιστώσεται με τα ίδια σας τα μάτια το μετοχικό κεφάλαιο του παναθηναικού και να κάνετε σύγκριση και με τους υπόλοιπους των άλλων ομάδων... Και όμως ο εισαγγελέας δεν επεμβαίνει...
differance (11-04-13)
Το θεμα ειναι οτι ενω στην ευρωλιγκα αυτα δεν περνανε, στην α1 του παιρνουνε...τσιγαρα και λενε κ ευχαριστω.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (11-04-13)
αντε ρε μπερτομεου πεταξε τον κοκακια εξω απο την διοργανωση...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οταν ειναι απο κατω η γατα σκουζει, οπως ελεγε και ο ξανθος. Ανοιχτες επιθεσεις κατα παντων, ΤΟΣΟ τυροπιτα ειναι ο ανθρωπος. Μου εχεις μαθει με το μαγαζακι του τον Εσακε...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ λεμε. Για να παρεις μια ιδεα πως ειναι...Οχι πως τους αδικησαν τοσο οσο φωναζουν. Θα μαθουν ομως με τον καιρο πως ειναι...ειδικα τωρα που ο ηλιθιος ανοιγει το στομα του και δεν ξερει τι λεει. Θα το εκτιμησουν δεοντως στην Ευρωλιγκα.
*****8.23*****
Coach (11-04-13)
Πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντότινεΗ πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Η ομάδα πόλο Ανδρών του δεν θα βρίσκεται φέτος στο Final 4, αφού ο ΝΟ Αργοστολίου πέτυχε τη νίκη που όλοι προσδοκούσαν στην Κεφαλονιά, με 6-5, και είναι εκείνος που θα ταξιδέψει στη Λαμία για το Final 4, που θα γίνει στις 17 και στις 18 Μαΐου.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (11-04-13)
Σήμερα θέλω καθαρή νίκη με 30 πόντους διαφορά (αυτοί βέβαια θα φωνάζουν για τη διαιτησία) και την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ σφαγή ώστε να μπουν μέσα και να τα γαμήσουν (και μετά να τους γαμήσει και η euroleague).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (11-04-13), captain-cook (11-04-13), Coach (11-04-13), Faithful (11-04-13), ttg_red (11-04-13)
Bookmarks