και μαλιστα χωρις να προκαλει και την τυχη του το παλικαρι (οδηγοντας μεθυσμενος ή τρεχοντας...).
κριμα.
Φορούσε ζώνη τελικά κι άνοιξαν και οι αερόσακοι. Άμα δε σε θέλει ρε παιδί μου. Κι αυτό δεν είναι αμάξι, μπρελόκ είναι...
και μαλιστα χωρις να προκαλει και την τυχη του το παλικαρι (οδηγοντας μεθυσμενος ή τρεχοντας...).
κριμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν ειχε αλλο ααμαξι, καποιο φυσιολογικο, μπορει να μη χτυπαγε τοσο ασχημα!!! Αυτα τα smart δε προσφερουν τιποτα απολυτως... Κρατημα δεν εχουν, χωρους δεν εχουν, ασφαλεια.. Κονσερβοκουτι τελιως, γι αυτο χτυπησε ετσι το παιδι.
Παντως αμα δε σε θελει, μπορει στη σκαλα να πεσεις και να χτυπησεις να μεινεις στον τοπο. Ειναι ποτε ερχεται η ωρα σου. Θυμαμαι ενα ατυχημα που χε γινει στη βουλιαγμενης με τη φεραρι ενος επιχειρημαια. Πιτα το αμαξι, κ αυτος ατσαλακωτος.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τα Smart ειναι απόπειρα δολοφονίας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γι αυτο λογω παντελους ελλειψης πορτ μπαγκαζ το παιδι χτυπησε τοσο ασχημα...
Ο εσωτερικός σκελετός του smart είναι κατασκευασμένος απο κιλοδοκο , ουσιαστικά οι επιβάτες είναι μέσα σε ατσάλινο κλουβί .
Θυμήσου και την περίπτωση του Αμανατιδη ........... το σμαρτ που οδηγούσε ο αμανατιδης , μετά το τρακάρισμα , πήγε σε συνεργείο φιλου μου που έτυχε εκείνες τις μέρες να περάσω απο εκεί. Αυτό που είδα είναι ότι με άλλο αυτοκίνητο ο Αμανατιδης θα είχε γίνει αλοιφή.
Faithful (20-03-13)
Δε νομίζω ότι μιλάμε τόσο για αντοχή, όσο κυρίως για βάρος και αντίσταση. Αν δεις και στο βίντεο πιο πάνω, ο σκελετός δεν έχει βουλιάξει, παρά τη σφοδρή σύγκρουση, οπότε μπορεί να ισχύει κι αυτό που λες. Σκέψου όμως ένα όχημα στο μέγεθος του ασθενοφόρου να χτυπάει με 40-50χλμ ένα τόσο μικρό σταθμευμένο αμάξι. Οδηγός που ήταν από πίσω απ' το περιστατικό, είπε πως το βαν δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα και με τη σύγκρουση το σήκωσε στον αέρα(!) και το έσερνε για 10 μέτρα μέχρι που το "έσκασε" στο έδαφος. Το πιθανότερο είναι να έχει χτυπήσει στην οροφή, μιας και είναι και ψηλός, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, συν την τεράστια πίεση που δέχτηκε στον αυχένα. Σε αυτοκίνητο φυσιολογικού μεγέθους, δε νομίζω να είχε καταφέρει το ίδιο...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"οδικη ασφαλεια" τι τραγικη ειρωνια Θεε μου...
ΑΡΙΧΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
03/19/2013 - 21:50
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και των εθίμων της με αφορμή την ενθρόνιση του Πάπα εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Ο μητροπολίτης Σεραφείμ σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 αμφισβήτησε την ιστορική σύνδεση του Παπικού θρόνου με τον Απόστολο Πέτρο τονίζοντας ότι αμφισβητείται ιστορικά το εάν ποτέ βρέθηκε ο Απόστολος Πέτρος στη Ρώμη.
«Ο διάδοχός του λοιπόν έχει τις αυτές προνομίες που είχε εκείνος. Αυτό είναι το περίφημο "Πέτρειο δόγμα", το οποίο δεν έχει καμία αγιογραφική θεμελίωση και καμία Κανονική θεώρηση, δηλαδή στην Αγία Γραφή πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.
Συνεπώς αν θέλουμε να θεραπεύσουμε τα πράγματα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αιτία και λιγότερο το αποτέλεσμα. Αν δεν θεραπευθεί η αιτία δεν θεραπεύεται το αποτέλεσμα. Μπορεί κάτι που στηρίζεται σε ψεύδος να έχει αγαθό αποτέλεσμα; Ποιος είσαι εσύ που αναγορεύεις τον εαυτό σου σε Θεό; Ενας άνθρωπος που υπόκειται στη φθορά και στο θάνατο. Αλάθητος και εξουσιαστής των πάντων. Τι σχέση έχουν αυτά με το Χριστό που πέθανε στο Σταυρό για τη Σωτηρία του κόσμου;» ήταν τα λόγια του μητροπολίτη Πειραιώς.
Εντονα επικριτικός εμφανίστηκε και για το Βατικανό αναφέροντας ότι έχει γίνει κράτος με υπουργούς, πρέσβεις, στρατό, οικονομικές διασυνδέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το «εκκλησιαστικό γεγονός», ενώ κατακεραύνωσε και τον απερχόμενο Πάπα, Βενέδικτο, για τον οποίο ανέφερε ότι αγιοκατέταξε τον Ιωάννη Παύλο Β' παρά το γεγονός ότι «είχε συγκαλύψει μεθοδικά δεκάδες χιλιάδων ειδεχθών κακουργηματικών πράξεων παιδεραστίας».
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Βέλγοι αν θυμάμαι καλά οι μερακλήδες με τα πιτσιρίκια , ο Θεός μεθ υμών αφοι χριστιανοί![]()
Ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς χαρακτήρισε απερίσκεπτη την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, επισημαίνοντας πως οδήγησε σε μεγάλα προβλήματα για την Ευρωζώνη.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter σημείωσε ακόμη πως χρειάζεται μία ευρωπαϊκή και όχι εξωτερική λύση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
προσοχη οι πουσταράδες δεν κάνουν απερίσκεπτες κινήσεις , απλά δοκιμάζουν αντιδρασεις , σε αυτην την τακτική τους δεν πρέπει να ακολουθήσει παζάρι , απλα η Κυπρος συνεχιζει την διαπραγμάτευση , και την κοπανάει απο την Ευρωζώνη , αφήνοντας τους Ευρωπαίους να ψάχνουν Ευρωπαικη λύση και κυριως αυτους που είναι πίσω από τους Ευρωπαίους , να τους αφήσουν με το καβλι στον κώλο διότι , η Ρωσια θα μονοπωλησει την Μεσόγειο έτσι , και οι δήθεν σοφοί τακτικιστές του πέραν του Ατλαντικού θα μείνουν με την θεωρεία των σοκ και άλλων παπαριών.
Αρκει η Κυπρος να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την συμφωνία με τους Ρώσους , και έλα να σε δω κυρά Μέργκελ Αγκαλιά με τον Ακερμαν , και τους πατρονους της Ουοσιγκτον .
Ζώνη παραμόρφωσης ονομάζεται και λείπει παντελώς από το smart. Συνεπώς όλη η ενέργεια της πρόσκρουσης μεταφέρεται αυτούσια στην καμπίνα.
Και ας είναι κατασκευασμένη και από τιτάνιο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
το κομματι του αυτοκινητου που ουσιαστικα ειναι φτιαγμενο για να απορροφα το χτυπημα. ειναι επιτηδευμενα οχι "ακαμπτο" ωστε να μειωθει η δυναμη της κρουσης (οσο γινεται) και να μην γινεις φραπες μεσα στο αυτοκινητο.
ενα τετοιο κομματι μπορει να ειναι το πορτ παγκαζ και το μπροστινο μερος που βρισκεται ο κινητηρας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Coach (20-03-13), differance (20-03-13), Faithful (20-03-13), panahs7 (20-03-13), Reds (20-03-13)
Bookmarks