voskos_7 (31-03-13)
Δηλαδή τώρα η ώρα είναι 2.28;
Ή θα αλλάξει μετά από μια ώρα; Πότε να γυρίσω το ρολόι καλέ;
Ουάουουουουουουου!!! Καλοκαιρινή ώρα!!!!!!!!!!!!!
Χειμώνααααααααααααααααααααααααα άι στα τσακίδια και μην μας γράφεις!!!!!!!!!!!!!!![]()
voskos_7 (31-03-13)
Μην πειράξετε την ώρα σε υπολογιστές και κινητά αν είναι σωστά ρυθμισμένα θα αλλάξουν μόνα τους
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ποτέ δεν τα πειράζω αυτά...Αλλάζουν μόνα τους...Αλλά τελικά στις 3 θα αλλάξει η ώρα;
Έχω πάθει μια ψιλοαμνησία και δεν θυμάμαι τι ώρα γίνεται το νταβαντούρι....
Τη Δευτέρα θα μου είναι λίγο ζόρι που θα σηκωθώ στις 6 αντί στις 7.....Ε ρε σε τι τοίχους έχω να κουτουλήσω πάλι και τι μελανιές θα μαζέψω μέχρι να
ξυπνήσει ο εγκέφαλος...Αλλά χαλάλι!!! Θα γυρνάω από τη δουλειά και θα είναι μέρα χαρά Θεού!!!!![]()
Ώπα για μισό. Τι αλλαγές ώρας είναι αυτές; Δηλαδής σε λιγάκι που θα είναι 3.00 θα πάει... 4.00?
Αα δε μπορώ θα μπερδευτώ! Θα αισθάνομαι ένα κενό στο timeline...![]()
Κοιμάμαι που κοιμάμαι ξημερώματα ... καλές 8 με βλέπω ... νταξ δεν πειράζει έχουμε και γήπεδο ... αρκεί να μη μουρμουράει ο ππλης και με ξυπνάει.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sadi (31-03-13)
Καλό βράδυ ρεμαλάκια.
(ο πλης ΠΟΤΕ δεν μουρμουράει, κάνει εποικοδομητική κριτική).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (31-03-13)
Σε δύο λεπτάκια αλλάζει η ώρα και κάθομαι και παρακολουθώ την οθόνη του λαπιτόπιου να δω αν θα γυρίσει σωστά...![]()
Γύρισε γύρισε!!!!!
Άντε 4 η ώρα.....Όλοι για ύπνο!!!! Ξενύχτηδες!!!!!![]()
Coach (31-03-13)
Ααααααααααααααααααα στο φόρουν η ώρα δεν άλλαξε.....Λέει δύο στο ποστ το δικό μου και του Πανούλη...
Τι γίνεται;
Eleni7 (31-03-13)
Καλέ το πήρατε χαμπάρι; Στο φόρουμ έχουμε χειμερινή ώρα!!!!!
Πήγε μια ώρα πίσω από τις 3.....
panahs7 (31-03-13)
panahs7 (31-03-13)
Τώρα δείχνει 4.00 ποιος είδε τον τρελό και δε τον φοβήθηκε..![]()
Μη μου βάζεις ιδέες!!!!
Είναι και δυο βήματα....Να χτυπάω τα κουδούνια και να φωνάζω τρέχα Πάνο το φόρουμ σήκωσε καπετανάτο για να μου κάνει σπάσιμο νεύρων και επιμένει να μένει στο Χειμώνα!!!
Γιατί αυτό είναι δάκτυλος χειμωνολάτρη που δεν θέλει να ξεφορτωθούμε τα παλτά!!!! Της ντουλάπας και της ομάδας....![]()
Coach (31-03-13)
Bookmarks