Γιατι ρε παιδια το λετε αυτο ευννοηθηκε η united εχθες?
Εγω ειδα οτι στο 16΄ ηταν 0-2 και απο τι φανταζομαι θα ηταν πολυ ευκολο απογευμα.
Δεν εχει αναγκη η United διαιτησιες,εχει ομαδα και κερδιζει.
Καλά, ναι! Το είδαμε και στο Anfield! Σφαγή!
www.f1rstlap.com
Ρε συ Γιωργο ποια σφαγη?Αν εγινε που για εμενα δεν υπαρχει θεμα διαιτησιας δεν εγινε απο τη Μαντσεστερ,ειναι καθαρα μαλακια του διαιτητη.
Στην Κοκκινη καρτα και οι δυο πηγαν με προθεση,ο ενας ομως{Σελβι}χτυπησε τον Εβανς αν θυμαμαι καλα,δεκτο του οτι επρεπε να παρει κιτρινη ο παικτης
τις Μαντσεστερ,αλλα παο την αλλη δεν την εβγαλε γιαιτ θα γινοταν τις ταναπου αν εδινε στον ενα κοκκινη και στον αλλον κιτρινη.
Στο πεναλντι ο Βαλεντσια ειναι φατσα με το τερμα και παει ο αλλος και τον σπρωχνει απο πισω υπαρχει σχετικο βιντεο.
Δηλαδη τα λεμε αυτα την ωρα που στην Ισπανια ο Πεπε εχει δειρει την μιση πριμερα και δεν εχει δει κοκκινη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Reds : 09-10-12 στις 09:10
Ούτε 75 ούτε 90 ούτε 99%. Για να είναι γκολ η μπάλα πρέπει να περάσει 100% τη γραμμή του τέρματος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάντως απ' ό,τι είδα στο ριπλέι (κι απ' ό,τι είπε και ο άγγλος εκφωνητής) πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.
Η Νιούκαστλ πάντως άξιζε ίσως και δεύτερο γκολ. Έχασε αρκετές ευκαιρίες.
Εν το μεταξυ ο Cleverly εβαλε γκολαρα που πιανει για δυο.
Σστο πρωτο το σκορ επρεπε να ειναι 0-5 στο χαλαρο,δειτε τι ευκαιριες εχασε η United.
να ξαναβάζαμε στο θρεντ κεινο το σταυρο του Αγιου Γεωργίου ? να μας θυμίζει την Αλβιονα το καινουργιο μου θυμίζει το λογοτυπο της κινηματογραφικής χολυγουντιανής εταιρείας Paramount
κολήματα που έχει ο γέρος ε?
πάντως δεν είναι μόνο αγγλίας πρωτάθλημα η πρέμιερ λιγκ αλλά και ουαλίας μαζί
Εγώ νόμιζα ότι μόνο στο κύπελλο παίζουν Άγγλοι και Ουαλοί μαζί.
Αν δεν κάνω λάθος η Λίβερπουλ το 2005 που έπαιξε στα προκριματικά του τσου λου κληρώθηκε με την TNS από την Ουαλία.
Καρντιφ ας πουμε?![]()
ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΠΡΙΤΑΝΙΑ
Bookmarks