το σημερινό μενού
14,45 ΤΟΤΤΕΝΗΑΜ VS CHELSEA
17.00 M.UNITED VS STOKE
17.00 LIVERPOOL VS READING
το σημερινό μενού
14,45 ΤΟΤΤΕΝΗΑΜ VS CHELSEA
17.00 M.UNITED VS STOKE
17.00 LIVERPOOL VS READING
σημερις
14,45 ASTON VILA-NORWICH
17.00 Αrsenal - QPR
17.00 STOKE-SUNDERLAND
17.00 WIGAN - WEST HAM
17.00 READING-FULHAM
17.00 BLACKPOOL-BRIGHTON
Αύριο ξεμουνιάζουμε τον Μιραλάς?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δυσκολο Κοσμα,η Εβερτον ειναι πολυ καλυτερη φετος απο την Λιβερπουλ βεβαια ντερμπι ειναι και ποτε δεν ξερεις.
Πάμε μωρή αρρώστια!
Sent from my iPad2 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
το καλο ματσ ειναι Τσέλσυ Μαν γιουν 18,00
σε μιση ώρα από τώρα το ματσ του Λιβερπουλ Κοσμά
differance (28-10-12)
Αρχιζει το ματς, βασικος ο Κεβιν. Λοιπον θελω να κερδισει η Λιβερ εκτος κ αν βαλει γκολ ο κεβιν
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ελα που συμφωνουμε σε μια ομαδα μικρή![]()
Χαχα οι αντιπαλοι παιζουν με τα ματια αμυνα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καρτα ηταν αυτο
Έχασα το 1ο ημίχρονο, έχασα 4 γκολ. Καλός μαλάκας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Κατσε να δεις τωρα το β μερος κοσμα αν και οπως ειπα και ποιο πανω δυσκολα θα μπει γκολ.
Μαλάκα μαύρε ζώο![]()
Εδώ τα λέμε για το ματς ή στο θέμα της Liverpool?
Ωραίο ματσάκι το Εβ-Λιβ, κλασικό αγγλικό. Δείχνουν βέβαια οι ομάδες ότι δεν είναι τοπ κλας αλλα΄προσπαθουν να παίξουν μπαλίτσα. Για να μη μελαγχολήσω σκεφτόμενος ότι σε "βαθμολογική θέση" το εδώ ματς θα ήταν κάτι σε Πανιώνιος-Πλατανιάς....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks