Ε,αμα ειχατε τον Ντιογκο 5-0 θα ειχατε κερδισει. Δεν ξερετε κι εσεις τι χανετε που δε δινετε στον Ολυμπιακο μια ψωροτριανταρα μύρια να τον παρετε.
δεν πειραζει.θα [παμε καλυτερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε,αμα ειχατε τον Ντιογκο 5-0 θα ειχατε κερδισει. Δεν ξερετε κι εσεις τι χανετε που δε δινετε στον Ολυμπιακο μια ψωροτριανταρα μύρια να τον παρετε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έξι σύλλογοι της Premier League έχουν ήδη απαγορέψει τις βουβουζέλες από τα στάδιά τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Άρσεναλ και η Τότεναμ ήταν οι πρώτες ομάδες που το έπραξαν, ακολούθησαν Μπέρμιγχαμ και Γουέστ Χαμ, ενώ δεν άργησαν να κάνουν το ίδιο Σάντερλαντ και Λίβερπουλ.
Η Τότεναμ χρησιμοποίησε ως δικαιολογία στην επίσημη ανακοίνωσή της θέματα ασφαλείας, καθώς δεν θα μπορούσαν οι φίλαθλοι να ακούσουν ανακοινώσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Κάτι ανάλογο έκαναν οι υπόλοιποι σύλλογοι στις ανακοινώσεις τους, ενώ γενικότερα οι βουζουλέζες αναμένεται να απαγορευτούν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
sport24.gr
Επιτελους σκεπτόμενοι ανθρωποι...
καλά και να μην τις απαγόρευαν δεν νομίζω να κατέκλυζαν τα γήπεδα της Αγγλίας αυτά τα εκνευριστικά σκεύη που βγάζουν τον πιο ενοχλητικό ήχο στον κόσμο...τους έχω για πιο σοβαρούς φιλάθλους τους Άγγλους!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
παντα η τοττεναμ ειναι πρωτοπορος.οχι σαν τις αλλες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απορω ποιος ανθρωπος εχει την ορεξη να παει στο γηπεδο και αντι να παρακολουθησει μπαλιτσα να καθεται να φυσαει μια μαλακια για να ακουγεται ενας εκνευριστικος και ηλιθιος θορυβος?
υπαχει καποιος εδω μεσα που να του αρεσει αυτο το πραγμα ρε παιδια ή εγω ειμαι τοσο παραλογος?
ακουσε εκει που πρεπει να το απαγορευσεις κιολλας, που σημαινει οτι καποιοι ειχαν σκοπο να το κανουν....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
αρχισε εδω και μια βδομαδα ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και επιτελους ξεκαβλωνουμε
Πρεμιέρα σήμερα και στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Οι αγώνες που μεταδίδονται:
17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (Νοvasports 1 και ΗD)
17:00 ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Νοvasports 2)
19:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ (Νοvasports 1 και ΗD)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Come on you Reeeeds! Charlie Aaaaadams!
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Εντελώς ανανεωμένη η Λίβερπουλ. Τρόμαξα να την αναγνωρίσω. Μ' αρέσει όμως![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
O Suarez οπως αναμενονταν ειναι πραγματικα μια καλη μεταγραφη.
Και πάλι ισοπαλία! Σκατά!
---
www.f1rstlap.com
Αυτος ο Καρολ ειναι σιγουρα ποδοσφαιριστης; ΣΙΓΟΥΡΑ;
Λογικό να εμφανιστεί ανέτοιμη η Λίβερπουλ. Ένα σωρό μεταγραφές έκανε. Τουλάχιστον αυτοί που ήρθαν δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι τα μεγάλα αστέρια (πχ Τόρες, Τσάμπι Αλόνσο) αλλά αν δουλέψει σωστά ο Νταλγκλίς θα κάνει ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.
Charlie Adam .. Μεγάλο κεφάλαιο!
---
www.f1rstlap.com
Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο που ήταν στην εξέδρα το είδες?![]()
Για τον Gerrard μιλάς?![]()
www.f1rstlap.com
Όχι ρε, για τον άλλον δίπλα του![]()
η τσελσι δεν εχω ακουσει να κανει μεταγραφες, τι γινεται με αυτους μονο προπονητη πηραν?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks