Nαι όταν έπρεπε να πέσουν δεν ήθελαν. Τώρα θα ήταν καθαροί και άσπιλοι και θα υπερηφανεύονταν ότι δεν έπεσαν για αγωνιστικούς αλλά για οικονομικούς λόγους. Ας τους τώρα να σκούζουν σαν μυξοπαρθένες (ξεμουνιασμένες όμως).
ο αδερφικος μου φιλος που ειναι τρελλος αεκτζης μου ανεφερε οτι ολοι
παρακαλανε (αν και θα τους πονεσει) να πεσουν β εθνικη μπας και καθαρισει
η αεκ απο ολα τα λαμογια που εχει μπλεξει.βλεπε χατζηχρηστο,δημητρελο κλπ.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Nαι όταν έπρεπε να πέσουν δεν ήθελαν. Τώρα θα ήταν καθαροί και άσπιλοι και θα υπερηφανεύονταν ότι δεν έπεσαν για αγωνιστικούς αλλά για οικονομικούς λόγους. Ας τους τώρα να σκούζουν σαν μυξοπαρθένες (ξεμουνιασμένες όμως).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και αυτό το κόλλημα με τον ξένο προπονητή δεν το έχω καταλάβει. Εδώ δεν έχουν να αλλάξουν δεύτερο βρακί, ξένο προπονητή μου θέλουν τα βλαχαδερά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (10-10-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-10-12), vasilis-thrylos7 (10-10-12)
Βααικα η Αεκ επρεπε να ειχε πεσει χρονια τωρα στην Β κατηγορια, ας οψεται το αρθρο 44 και ολα οσα δεν βγηκαν στην δημοσιοτητα για να κρατησουν την πεθαμενη στην λιγκα για να μην χασει καποιες χορηγιες
Πήραν Λίνεν τελικά.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ελα μωρή αεγκάρα, νυν υπέρ πάντων ο αγών!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Reds (28-10-12)
Μεγαλο παιχνιδι,ολος ο πλανητης στραμενος σε αυτο το ματς.
Coach (28-10-12)
Reds (28-10-12)
Νομιζα οτι αρχιζει στις 8:00 και εχασα 20 λεπτα απ αυτη την ματσαρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φέτσης, Κοντοές, Γκερέρο, Γιάχο, Λαγός, Βλάχος, Κορδέρο, πανδαισία αστέρων, ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΓΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παμε Αεκαρα,ανοιξε τα φτερα σου...![]()
Ελα ρε παικτούρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Τελικά το stream που κολλάει είναι πιο γρήγορο κι από τους δύο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τεσσερα πέναλτι και δύο τρίποντα δεν έχει δώσει στην Προσφυγοπούλα Ένωση ο άθλιος μαυροφορος εκπρόσωπος της Παράγκας.
Καιρό την εχω την απορία, αυτος ο νιγκερ του Πλατανιά πως διάολο προέκυψε Μαραγκουδάκης; Με πουτανογένεση όπως το Σχορμπιφτέκι;
Bookmarks