Rena (23-06-12)
Rena (23-06-12)
Τη δεκαετια '80 (οι συνομήλικοί μου πουρέιντζερ του φόρουμ θα το θυμούνται) είχαμε κι εμείς κάτι ανάλογο καρακιτσάτο. Μάυρο σκαρπίνι παντοφλέ κι άσπρη κάλτσα!
Ευτυχώς πέρασε εκείνη η μόδα!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-12)
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΦΡΙΤΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
ΤΟ 1000% ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΥΓ.Δεν θα με χαλουσε αν χασουμε να στειλουμε 3-4 παικτες νεο-ναζι
στο νοσοκομειο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
nbqgr (23-06-12)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φανταζομαι οι γερμανοι θα εχουν κανει κατι αντιστοιχο με τους χολεμπας, νινη, κονε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
o λαριοντα που κολλαει?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι ο δωδέκατος παίχτης![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια , μου στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , θεωρώ επιτυχία την συμμετοχή της ομάδος μας στην τελική φάση μπραβο και πάντα στα τελικά
sirkostas (25-06-12)
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε ακριβως αυτο που της αξιζε. Απο την αλλη εδειξε για αλλη μια φορα
πως οταν υπαρχει θεληση, ανηγουν οι δρομοι.
Με ενα στιλ που κατα διαστηματα εμοιαζε με χαντμπολ η εθνικη καταφερε να ειναι στις 8 καλυτερες ομαδες του
ευρωπαικου ποδοσφαιρου, αποτελεσμα που κανεις δεν μπορει πια να στερησει απο τους παιχτες
και την ομαδα.
Συγχαρητηρια
ΥΓ Δυστυχως βεβαια οι Ελληνες κομαντος δεν καταφεραν αυτο που ακουγεται να ηταν ο πραγματηκος σκοπος τ5ης αποστολης τους,
να απελευθερωσουν τους τρεις ηρωικους Σαλταδορους, Παπαδοπουλο, Παπασταθοπουλο, Φορτουνη, απο τα χερια του εχθρου και να παρουν τη ρεζερβα απ τους γερμαναραδες.
Ετσι αυτοι οι ηρωες του ελληνισμου θα λιωνουν για καποιο αγνωστο χρονικο διαστημα στα μπουντρουμια των ¨Ναζειδον¨
sirkostas (25-06-12)
Και μετά λένε μερικοί ότι ο Σαμαράς δε βλέπει δίχτυα.
Γκολάρα έβαλε.
![]()
BrazHlias (05-07-12), consigliere (04-07-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (04-07-12)
Τι μαγικες στιγμες ζησαμε πριν 8 χρονια.....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (04-07-12)
04.07.2004
ΕΛΛΑΔΑ vs ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, EURO 2004, ΤΕΛΙΚΟΣ
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
η μεγαλυτερη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού οι Ελληνες έγιναν ένα , και κατέκτησαν το τρόπαιο κουβεντα για ντοπινγκ , η επιτυχία δεν ανακλήθηκε ποτέ και ηταν η κατάθεση ψυχής του ελληνα , που συνεργαστηκε και πειθάρχησε σε εναν καταξιωμένο κοουτσ , δυστυχώς δεν ακολουθήσαμε το παράδειγμα της εθνικής , αντίθετα αληταράδες πολιτικοί , τύπου Γιακουμάτου λοιδωρήσαν την εθνική , την εξευτέλισαν σαν να προκειτο για τους πολιτικούς δηλαδή για κλέφτες , και λαμογια
sirkostas (04-07-12)
sirkostas (04-07-12)
Bookmarks