Ξέρουμε ποιοι κλήθηκαν για την προετοιμασία?
Θα πάρει τον Τάτο στο Euro ή ν' αρχίσω τα καντήλια από τώρα στον Σάντος;![]()
Ξέρουμε ποιοι κλήθηκαν για την προετοιμασία?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (22-05-12)
Σάντος: «Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»!
Ο Φερνάντο Σάντος εξυμνεί την αμυντική γραμμή της Εθνικής Ελλάδας και θέλει να δει στο Κιτσμπούελ και την μεσαία γραμμή να γίνεται... top class. Προβληματισμένος για την κατάσταση των παικτών που είναι μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» για την κατάσταση των παικτών της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και έχουμε παίκτες με διαφορετικούς ρυθμούς. Πρέπει να το χειριστούμε και να βελτιωθούμε δουλεύοντας. Πρέπει παράλληλα να κρατήσουμε τους παίκτες ξεκούραστους, γιατί πολλοί από αυτούς είναι πολύ κουρασμένοι. Επομένως πρέπει στην αρχή να δουλέψουμε χαλαρά».
Ωστόσο, εκθείασε την αμυντική γραμμή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στάθηκε στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά αναφέρθηκε και στη γενικότερη λειτουργία της αμυντικής γραμμής, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τα δύο μπακ του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει: «Nιώθω σαν να έχω την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης»!
Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Εθνική έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει. Άλλωστε, η ελληνική άμυνα προβληματίζει πολλούς από τους αντιπάλους.
Επιπλέον, για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Πολωνία, ο Σάντος είπε σχετικά: «Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις».
Για τον Χαλκιά τόνισε: «Από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, υπολογίζεται και κανονικά».
Βρε η άμυνα μια χαρά είναι, στο κέντρο και στην επίθεση τι γίνεται;Για να μην πω για το τέρμα...
Όπως είπε και το παπί στο fb:
"Κανονικά το σλόγκαν στο πούλμαν της Εθνικής έπρεπε να είναι: ΚΟΙΤΑ! ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑ!"![]()
Ολες οι ελληνικές ομάδες έχουν ξένουν στο κέντρο και στην επίθεση. Ακόμα κι ομάδες που παραδοσιακά έβγαζαν παιχταράδες, πχ Πανιώνιος.
Πως να βγουν καινούργιοι Κούδες, Δεληκάρηδες, Αναστόπουλοι, Σαραβάκοι κλπ?
kwtsios (24-05-12)
Παιχτης επιπεδου β εθνικης Γερμανιας ειναι ακομα Κωστα αν και επαιζε στην μπουντεσλιγκα, νεος και σιγουρα εξεληξιμος,
πριν λιγες μερες πηρε μεταγραφη και θα παιζει και του χρονου σε ομαδα της μπουντεσλιγκα στη νεοφωτηστη
Φουρτθ. Οι προπονητες του δειχνουν να τον εμπιστευονται.
Μπραβο που ο Σαντος πηρε τοσα νεα παιδια να δουμε αν θα παιξουν κιολας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwtsios : 24-05-12 στις 13:48
sirkostas (24-05-12)
Η εθνική ομάδα των Νέων σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, που φιλοξενείται στη Δανία, επικρατώντας της Κύπρου με 3-0.
Τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σημείωσαν οι Δημήτρης Διαμαντάκος (3 γκολ σε 2 αγώνες) στο 6ο και Κώστας Σταφυλίδης στο 43ο και 88ο λεπτό.
Η «γαλανόλευκη» ομάδα έφτασε στους 6 βαθμούς και προηγείται στον όμιλο, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τις Δανία και Τουρκία, που θα αναμετρηθούν στις 19:00. Σε κάθε περίπτωση, η καθοριστική αναμέτρηση για την εθνική είναι εκείνη με τη διοργανώτρια Δανία, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου (15:00), στο στάδιο «Γκεντόφτε». Στην τελική φάση θα προκριθεί η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση.
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (80΄ Μπούζας), Διαμαντάκος, Κατίδης (72΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτας (64΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης.
ΚΥΠΡΟΣ (Απόστολος Μακρίδης): Παναγή, Ευθυμίου, Καστανάς, Κυριακού, Θαλασσίτης (46΄ Αντωνίου), Χατζηγεωργίου (46΄ Εγγλέζου), Φροξυλιάς (54΄ Ν. Θεοδώρου), Σωτηρίου, Αρτυματάς, Κυπριανού, Ζ. Θεοδώρου.
Πρόεδρε φέρε τον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Coach (26-05-12)
Kι εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Που να παίζει άραγε αυτός ο πιτσιρικάς?
To κάρφωσε ο kill Bill![]()
Απο μπαλια του μανιαταρου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μ αρεσει που παει να βαλει κονε και για τον φετφα ουτε λογος....ελεος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βρε τους ανυπαρκτους πηγαν να μας την κανουν.Μπραβο στο γεροντοπαλικαρο Χαλκια.Με αντανακλαστικα σκουριασμενου ρομποκοπ και ομως τα καταφερε.![]()
Τι κατάφερε, αφού το ρούφηξε![]()
Πόσο μαλάκας είναι ο Κονέ; Μετράει η κόκκινη για τα επίσημα;
Θα το τρωγε αργα η γρηγορα,αλλα αντεξε το παλικαρι.
Τουλαχιστον ανανεωθηκε η εθνικη και δεν μειναμε με τους ιδιους και ιδιους.
Bookmarks