καλα αμα νικησουμε την μπαρτσελονα θα πρεπει να μας το δωσουν εκεινη τη στιγμη....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτό που μου την σπάει περισσότερο, είναι ότι θα μας τα ζαλίσουν όλη την εβδομάδα.
6 κιλά θα μας γίνει το κάθε @@ με τον εξάστερο.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εγώ πάντως διασκεδάζω γιατί στο αληθινό παιγνίδι περιμένουνε τον Τσάκα ακόμα. Σε αυτά που παίζονται με τα χέρια δεν έχουμε ελπιδες θα είναι πάντα πρώτοι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Φέτος δεν το παίρνουν που να χτυπάνε την κωλάρα τους κάτω.......
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-03-12)
να πεσουν δ'εθνικη εχω βαρεθει να τους ακουω να σκουζουν και αυτους και τα χανουμια...
—John Lennon
Aν και υπαρχει αλλος ενας αγωνας πιστευω οτι ο βαζελος θα περασει στο f4..
Μεγαλη ομαδα ο βαζελος στο μπασκετ και με μεγαλο προπονητη,εμεις δεν κερδιζαμε την Μακαμπι στην θεση τους.
celticfrost (30-03-12)
Δεν καταλαβα..
Μικρη ομαδα ειναι η μακαμπι?και ειδικα οπως εγιναν οι αγωνες με τον βαζελο?Εσυ πιστευεις οτι στην θεση του βαζελου ο ολυμπιακος θα εκανε νικη?Εγω δεν το νομιζω!
Τον ρυθμο/ξεσπασμα που εβγαλε ο βαζελος στο τελος δεν το εχει ο ολυμπιακο, μακραν οι κορυφαια ομαδα στο μπασκετ στην ιστορια τις ελλαδας ειτε μας αρεσει ειτε οχι!
Ούτε με τη Σιένα θα κάναμε νίκη υποτίθεται (οι περισσότεροι εδώ μέσα μιλούσαν για σκούπα) και έχουμε κάνει ήδη 2 με το πλεονέκτημα έδρας πλέον στα χέρια μας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αφηστε το μπασκετ εδω εχουμε το μαπετ σοου των μετοχων του πελατη στο ποδοσφαιρο.
Ποτε ο Βγενοπουλος δεν μπορει ποτε ο κωλος του πονει.
Και οι προθεσμια τελειωνει η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει.
Και ο τσακας τα ιδια με τους αραβες που καθε τοσο ερχονται.
Να σας πω το επομενο επεισοδιο τσακα λοιπον.
Επειδη θα φουσκωσουν απο τα σουβλιστα αρνια οι αραβες επενδυτες το πασχα δεν θα χινει το deal αλλα θα ερθουν αργοτερα για διακοπες και για μπανια στην θαλασσα και να παρουν και τον παο.
Μετα θα σκεφτουν δεν ερχομαστε καλυτερα τα Χριστουγεννα ντυμενοι αι βασιληδες να τον παρουμε ;
Και παει λεγοντας.
Παντως τωρα για το σοβαρο της ιστοριας αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν αυτη την στιγμη αποκλειστη απο την ευρωπη ο πελατης εαν λεμε τωρα γινει κατι και αργοτερα πληρωσει τα χρεη εαν εχει δικαιωμα για επανεξεταση και αναιρεση της ποινης.
Αν ξερει καποιος ας μας ενημερωσει.
http://thrillos.blogspot.com/
—John Lennon
chainsaw (31-03-12), Eleni7 (31-03-12), VALVERDES_7 (31-03-12)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-03-12)
τσα φορα τους δ εμπορουν να το χωνεψουν και λενε οτι θα τον πιουμε απο μπαρτσελονα. μη τον πιειτε εσεις απο μακαμπι κοιταχτε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
—John Lennon
Eleni7 (31-03-12)
Bookmarks