παιδιά κάθε αγωνιστική το ίδιο πράγμα γίνεται, τώρα το θυμηθήκαμε?? μόνο τα παόκια ψηφίζουν στις ψηφοφορίες αυτές και σχεδόν πάντα τα βραβεία καταλήγουν σε δικούς τους.
Πιο καθοριστικη απ του Μιραλας αποκλειεται να ταν.
Και με πιο δυσκολο αντιπαλο παιζαμε εμεις και εβαλε 4 γκολ ο Μιραλας,ποσο καλος δηλαδη μπορει να ηταν ο Λαζαρ?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
παιδιά κάθε αγωνιστική το ίδιο πράγμα γίνεται, τώρα το θυμηθήκαμε?? μόνο τα παόκια ψηφίζουν στις ψηφοφορίες αυτές και σχεδόν πάντα τα βραβεία καταλήγουν σε δικούς τους.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
και αυτα γκολ ειναι σακη.δινουν βαθμους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε,τοτε γιατι κράζαμε τον Σισε οτι δεν τον μαρκάρανε; Μαρκάρουνε τον Μιραλάς; Ολη η ομάδα παίζει για να βαζει ο τσογλανος γκολ και να μην νευριάζει. Τώρα που είναι στα "πάνω του" (και καλά) πουλήστε τον να πιάσουν και τόπο τα τσάμπα λεφτά που δώσαμε να τον πάρουμε και πάρτε ενα πραγματικό σεντερ φορ να τελειώνουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μεγαλη υποθεση ο Μιραλας ,οταν παιζει δινει αλλη ποιοτητα στην ομαδα.
χαχαχαχαχαχαχα ολα τα λεφτα ο παππους...!!![]()
![]()
Τσαντάκι κρατάει?![]()
chainsaw (29-03-12), sardine (29-03-12), VALVERDES_7 (29-03-12)
όχι ρε φίλε...
ttg_red (29-03-12)
Tσαντάκι?????????????????
Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη![]()
ολους τους πλουσιους ποδοσφαιρθστες(ενταξει, οχι ολους αλλα αρκετους) τους βλεπεις με τσαντακια luis vuitton / gucci... κι εμενα με χαλαει πολυ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά σε αυτή τη φωτό είναι επιεικώς λουγκρίτσα. Τσαντάκι, βραχιολάκι, δαχτυλιδάκι ... λάθος ... βλαχολούγκρα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Δεν είναι τσαντάκι ρε, νεσεσέρ είναι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χα! και κολιέ... τώρα το είδα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Το οτι είναι πoύστης σαν άνθρωπος πρώτα, και ύστερα σεξουαλικά είναι γνωστό, εστω και αν το αρνούνται όλοι όσο παίζει στον Ολυμπιακό. Να φύγει να πάει οπως ο Λέτο (ααααλλος που μου είχανε ζαλίσει τα αρχίδια ποσο παικταράς είναι) στον βάζελο, να πεί επιτέλους κάποιος και το προφανές ότι είναι μικρός και σαν ποδοσφαιριστής.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks