Du3lisT (19-03-12), Gtakis (19-03-12), nikos7 (18-03-12), VALVERDES_7 (18-03-12)
Δε νομίζω ότι ο Μιραλλάς έχει τετοια νοοτροπία. Εγώ βλέπω ότι σκίζεται κι έχει γίνει και λάστιχο αλλάζοντας θέση καθε φορά. Φεύγει ο Ριέρα και δεν παίρνουμε αντικαταστάτη? Αριστερό εξτρέμ ο Μιραλάς. Ντεφορμέ ο Τσιμπούρης? Στράικερ ο Μιραλάς. Δε τραβάνε οι Αμπντούνηδες κι οι Χαβίτοι? Δεξιά ο Μιραλάς.
Νοοτροπία του τύπου "και πολύς σας είμαι, βλαχοέλληνες" είχε ο Γέστε! Οχι ο Μιραλάς.
Du3lisT (19-03-12), Gtakis (19-03-12), nikos7 (18-03-12), VALVERDES_7 (18-03-12)
Καλα ο Γεστε δεν ξερω τι νοοτροπια ειχε, μυικο συστημα παντως δεν ειχε σιγουραΣου λεω, τον ζητησανε απο το θεατρο, να παει να παιξει Αμλετ, ξερεις, να κανει το κρανιο, "να ζει κανεις η να μη ζει " και τετοια
μακαρι να κανω λαθος για τον Κεβιν, και να γινει ο ηγετης της ομαδας. δεν το πιστευω, αλλα σιγουρα το ελπιζω.
sirkostas (18-03-12)
Εφαγε σήμερα πολλές κλωτσιές.Δεν φανηκε πολύ, ήταν καλά κλεισμένος.
Είμαι 100% σιγουρος, χωρις να έχω δει το ματς, μονο απο το παραπανω σχολιο, οτι είχε πουλήσει το παιγνίδι σήμερα αντι χρημάτων, μόνο και μόνο από το φόβο του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σορι Βασίλη συνήθως αποδέχομαι την γνώμη σου αλλα αυτό δεν το πιστεύω με κανέναν τρόπο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
vasilis-thrylos7 (18-03-12)
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε στο γήπεδο ενας που έπαιζε ποδόσφαιρο κι αλλοι 21 που έπαιζαν "χτίστες και ντουβάρια". Ο ένας λεγόταν Μιραλάς.
Du3lisT (19-03-12), Faithful (19-03-12), Gtakis (19-03-12), Nikolaos_Kokkinos (19-03-12)
Για μένα πάντως ο Μιραλάς μπορεί να παιξει πολύ πολύ καλύτερα.
Στο πρώτο όντως ήταν πολύ καλός,ο μοναδικός που απειλούσε έβγαλε και μια σέντρα πάρε βάλε στον Μακούν...
Στο 2ο φαινόταν σκασμένος από το πολύ τρέξιμο.
ειμαι υποχρεωμενος να πω καλη κουβεντα για τον κεβιν σημερα. εκτος απο τα σλαλομ, το ποιος θα βαλει περισσοτερα γκολ και το ποιος θα ειναι ο καλυτερος γαμιας υπαρχει κατι αλλο που υπρτερει και ειναι το καλο της ομαδας.
σημερα ειχε ενα αχαρο ρολο, ενα ρολο που δεν του ταιριαζει καθολου και παρολα αυτα προσπαθησε παρα πολυ και κατα τη γνωμη μου βοηθησε. ειδικα στο πρωτο ημιχρονο προσπαθουσε μονος του, συνεχεια εκανε κινησεις και ετρεχε. σε μια δυο φασεις νομιζω μπορουσε να δωσει καλυτερες μπαλιες αλλα τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι.
μπραβο απο εμενα σημερα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εξ' αιτίας του, αν δεν ήταν ο μακούν μπαμπούν, θα είχαμε προηγηθεί στο 2'
Παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο. Τέτοιους θέλουμε. Φέρτε τον Μασάδο που είναι ίδιας σχολής για αντι Ιμπαγάσα να γουστάρουμε.
Du3lisT (19-03-12)
Αυτοί οι 2, όπως και οι Ματουιντί, Γκομίς, Γκουαρίν, Νταμπό, Παγέτ δεν έπαιζαν στη 17η του γαλλικού πρωταθλήματος, άχρηστη ομαδίτσα που μας απέκλεισε αντιπρόπερσι? Ε, το βλάκα τον Βαλβέρδε....![]()
Ναι τον θυμαμαι και τωρα παιζει στην Τουλουζ..Εξαιρετικος παιχτης τον οποιο ειχε ακουστει το ονομα τον δεκεμβριο.
Θα ειναι τρομερα μεγαλη μεταγραφη αν ερθει αυτος ο παιχτης στην ομαδα και μπορει να βοηθησει και ο Μιραλας στο να ερθει..Θα δουμε!![]()
Du3lisT (19-03-12)
Είναι στη Λιόν, ο Παγιέ πήγε στη Λιλ με 8 χαρτιά , όλοι ξέρουμε τι έκανε ο Γκουαρίν. Και είχε κι άλλους καλούς παίκτες, έναν ψηλό μαύρο που πήγε Ντιναμό Κιέβου, Ιλάν , Ντερνίς.. Αυτή η ομάδα είχε πολύ καλό υλικό και είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από εμάς, απλά λόγω απειρίας(?) ήταν τόσο χαμηλά. Όταν όμως είχαν ένα ματς μπροστά τους να δείξουν την αξία τους, τα πιτσιρίκια μας άλλαξαν τα φώτα..
Ποτέ μην έρθει η στιγμή να κλάψει ο Πειραιάς
Μείνε μαζί μας μια ζωή μεγάλε Μιραλάς.
Στον δεύτερο γύρο και μετά είναι πεσμένος.Ωστόσο δεν είναι σε τραγική κατάσταση όπως ο Τζιμπούρ.
Bookmarks