Ο Μίρτσος μεθυσμένος δεν είχε φάει ποτέ γκολ (και να το είχε καταλάβει)![]()
Mη σου πω και του Μίτρσου μεθυσμένου![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Μίρτσος μεθυσμένος δεν είχε φάει ποτέ γκολ (και να το είχε καταλάβει)![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τον κοσταντζο δεν τον φτανει...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χωρίς πλάκα εμένα μου φαίνεται πιο ασταθής από τον Κοστάντζο.
Για κηδειούλα βαδίζει το Μάντσεστρε, 2-0 στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου χάνει από το Κέλσι.
3-0 στο 50 με τον Ντε Χέζα να παίρνει ακόμα μια ωραία πόζα για φωτογραφία.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κέρδισε ένα "ας το πουμε πέναλτι" η Μάντσεστρε και ο Γου Ρούνης το έστειλε στο πλεκτό. 3-1 στο 58
Μόνο αυτή η ομάδα μπορεί κι ανατρέπει έτσι το σκορ οταν τα πάντα φαίνονται χαμένα!
παραλιγο και θα φτανανε τον βαζελο στο παιχνιδι με τα 3 πεναλτυ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γιατί έχει νομίζεις;![]()
sadi (05-02-12)
Ρε τον Μπίχλα Βόα.
vasilis-thrylos7 (05-02-12)
το πρωτο πεναλτι καθαρο, το δευτερο μουφα. ουτε ο λετο δεν θα το'παιρνε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
10 λεπτακια να ειχε ακομα η Μαντσεστερ ο Βοας θα ειχε γινει Χελι..
Ντε Χεα κορυφη, σε 2-3 χρονια θα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας στην ευρωπη
η αποκρουση που εκανε προος το τελος του αγωνα ειναι πολυ δυσκολη αλλα και ενυπωσιακη!
Κρίμα που δεν το είδα. Ακουσα ότι έγινε φανταστικό ματς.
έγινε ματσάρα Κώστα! στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να τους έχουμε ρίξει 2-3 παστέλια, αλλά αντί αυτού βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0...με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου φάγαμε τα 2 γκολ και όλα έδειχναν πως θα χάναμε. όμως για άλλη μια φορά αυτή η ομάδα ανέτρεψε εις βάρος της σκορ. και σε τι ματς εε?
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks