Σίτυ - Λίβερπουλ στις 21:45 στην ΕΤ3 (League Cup)
Τι Σιαλμάς, τι Ανρί!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Σίτυ - Λίβερπουλ στις 21:45 στην ΕΤ3 (League Cup)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
0-1 στο ημίωρο....
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Xαχα, τι έχασε ο Αγουέρο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
vasilis-thrylos7 (11-01-12)
Πάμε μωρή αρρώστιαααααα!
www.f1rstlap.com
Έληξε 0-1. Σε 15 μέρες η ρεβάνς.
Είμαστε η πρώτη ομάδα που κράτησε τη Σίτυ στο 0 για φέτος! Πάμε για πρόκριση και Wembley!
www.f1rstlap.com
Και κούπα καθώς οι άλλες 2 ομάδες είναι για τον πούτσο![]()
differance (11-01-12)
Ελπίζω να περάσουμε και να πάρουμε την κούπα! Πάμεεεεε..!
www.f1rstlap.com
χαθηκε να κερδιζαν στο πρωταθλημα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μια χαρά ήταν και στο σημερινό! Θέλουμε κούπα!
www.f1rstlap.com
Πρεπει να παρει μια...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η Πλακα θα ειναι αν δεν την παρει..
Κατσε να δουμε και τον επαναληπτικο και μιλαμε παλι..
H πλάκα θα είναι να περάσουμε την Σίτυ και να χάσουμε στον τελικό από καμία Κάρντιφ![]()
Bookmarks