“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
θα φτασουνε τον βαζελο σε λιγο.αντε παιδια να κερδισετε και 3 πεναλτυ στον αγωνα
μηπως και καταφερετε να παρετε την ισοπαλια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λίβερπουλ - Άρσεναλ στις 14:45 (Nova) σε μια απέλπιδα προσπάθεια των Reds να προλάβουν το τελευταίο εισιτήριο του champions league. 2 στα 3 παιχνίδια πάντως εφέτος στο Άνφιλντ λήγουν ισόπαλα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (03-03-12)
Van Persie rules!
Ομάδα με σεντερφορ τον Κάρολ δεν υφίσταται! Οσο βλέπω το κριάρι μετανιώνω για όλα έχω γράψει για τον Ντιόγκο τόσο καιρό!
Σκατά. 1-2 τελικό με γκολ του φαν Πρόπερσι στις καθυστερήσεις σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχουμε καθαρίσει άνετα. Πάει η Ευρώπη και για φέτος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πάντως πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι κρατάω τη φάση του 52' όπου ο Αρτέτα της Άρσεναλ αποχωρεί με φορείο και όλο το γήπεδο, όρθιο, τον χειροκροτεί. Απλά δε μπορώ να φανταστώ ανάλογη σκηνή σε ελληνικό γήπεδο. Να σημειωθεί ότι ο Αρτέτα έπαιξε για 6 χρόνια στη μισητή Έβερτον.
sirkostas (03-03-12)
Ούτε ενα "ψόφα ρε γαμημένε" δεν φώναξαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ?
Τι φλώροι είναι αυτοί οι κουτόφραγκοι τελικά!
differance (03-03-12)
Αχ, να σας δω στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο!![]()
panahs7 (03-03-12)
sirkostas (03-03-12)
Μόλις το ξανασφιξε ο Μητρογλας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ωωωωωω Ashley Young! Αν και είμαι Τότεναμ, οι μπέμπηδες δυστυχώς κάνουν προπόνηση.
Τι να πει ο Ασλει Πιτσιρής μπροστα στον Γκέβιν Μιραλας μωρε....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ωωωω, Μπεν Αρφά γκολάρα!![]()
Bookmarks