καλα και εγω να ημουν στη θεση του, που ειμαι Ολυμπιακος απο 5 χρονων, αν ειχα ακουσει τοσο μπινελικι το ιδια θα ελεγα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πωπω πως σου παει μωρη παλιαδερφαρα Μητροπουλε που σε εχουμε και για "γαβρο απο κουνια" οι μαλακες. Ποσο σπασιμο ειχα φαει με την παρτη σου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sabar77 (01-01-12)
Τι ευχόμαστε στα βαζέλια για τη νέα χρονιά; Καλά γαμήσια;
![]()
kouzoulo (02-01-12), sapere aude (01-01-12)
Κρονια πολλα μπαναθα! Κρονια πολλα Μπλασις!
BrazHlias (03-01-12), consigliere (16-01-12), Red Sting (03-01-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τελικά ο Σισέ παίζει μπάλα για το sex. Άντε να δούμε πως θα αντριδράσει η "μάζα ηλιθίων" της Λάτσιο«Όλοι εσείς γ…ς σας αρέσει να μιλάτε. Θα μετανιώσετε για τα λόγια σας σύντομα. Γεια σας, μάζα ηλιθίων. Θα δείτε ποιος είμαι πραγματικά. Θα σας κάνω να μετανιώσετε για τις λέξεις σας».
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
αφου δε βαζει γκολ δε το βουλωνει κιολας παρα παει να βγει απο πανω. ε ρε να δω τι θα γινει οταν θα πιασουν τους λατσιαλι τα ρατσιστικα τους...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αδερφές αποδείχτηκαν και οι Λατσιάλι αφού τόσο καιρό ανέχονται τον νέγρο και δεν του έχουν γαμήσει ότι τρύπα έχει και δεν έχει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
το ματς στο αγρινιο προσφερεται για γκελα...θα πανε χωρις λετο, κουινσι και ρουντολφ. αν οι αντιπαλοι ειναι προσεκτικοι μπορουν να παρουν το χ απ αυτη τη παναθα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
To X θα είναι αποτυχία. Καιρός να τελειώνει το παραμύθι της ροζ βασιλοπούλας που με τα ψέματα (και τις ευχές του δικού μας του μαλάκα) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι μας ζαλιζει τον ερωτα για "τους λογους για τους οποιους εφυγε"; Δεν εχει παρει πρεφα ο αραπακος οτι μιας και ειχε συμβολαιο δεν ηταν δικη του αποφαση ετσι κι αλλιως; Αφου παει και φευγει οποτε γουσταρει απο ομαδες τωρα στη Λατσιο γιατι καθεται, καλοπερναει; Σκοτισε μας κι αλλο τον πουτσο Τζιμπριλ, παιρνει ακομα λιγο...
εκει που κοιτουσα σε ενα σαιτ αρχειο με παλιες αφημεριδες, το ματι μου επεσε πανω σ'αυτο:
Το βλεμμα επεσε κατω αριστερα, και σκεφτηκα τοτε, πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη βρε παιδι μου!!!
Ποσο γελοιοι ειναι οτι κοροιδευαν τα λουζονται, και που΄ναι ακομα να λεμε!!!!
Αφορμη γι'αυτο ηταν τοτε που ειχαμε χασει απο ανορθωση μεσα στην κυπρο νομιζω και μετα ειχαμε παιξει με την αλ χιλαλ!!!
Βεβαια οποιος κοροιδευει τα λουζεται και αυτο ειναι ενα τρανο παραδειγμα!!
Τι να πουν και αυτοι οι καημενοι, που η λεξη ''ευρωπη'' στο λεξιλογιο τους εχει γινει ειδος προς εξαφανιση![]()
τελικά ο Ζιβέ έφτασε ή είναι στο δρόμο ακόμη???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (04-01-12), differance (03-01-12)
Bookmarks