ας ειμαστε αυτοι που πρεπει και ολα θα πανε καλα
Το κύπελλο θα το πάρει ο Άρης οπότε η βαζέλα θα πάρει τα @@ μου. Όσο για την Ευρωλίγκα, θα τα πούμε οσονούπω. Όσο για την... ανάσταση που λέει η Μαργαρίτα, όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους μέσα στη χρονιά. Καμία ομάδα δεν πάει τρένο μέχρι το τέλος. Επιλογή του προπονητή είναι να έρθει το πικ, η κορυφή στην απόδοση δηλαδή, τη στιγμή που θέλει.
Την είδαμε με μας πέρσι στο final-4, όπου ήμασταν απίστευτοι, την είδαμε με το βάζελο πέρσι στους τελικούς του πρωταθλήματος (θυμίζω οι πισωγλέντηδες δεν πήγαν στο Λονδίνο), όπου μας κέρδισαν. αφού είχαμε ξεφουσκώσει.
Το τι θα γίνει φέτος? Ε, υπομονή και θα το δούμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ας ειμαστε αυτοι που πρεπει και ολα θα πανε καλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πρίν το παιχνίδι με εμάς απλά γελούσαμε με τον φετινό βάζελο. Το ίδιο θα γίνει και στην συνέχεια, ξόφλησαν και αυτοί όπως λέει και ο Αλέφας.
Πάντα γελούσαμε και πάντα θα γελάμε. Το ό,τι χάσαμε σε ένα μονό ημιτελικό κυπέλλου δε μου λέει τίποτα και δε με στεναχωρεί καθόλου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Reds (03-01-14)
Eίναι on fire αυτήν την εποχή. Δεν νομίζω ότι είναι καλό για τις ομάδες που έχουν μεγάλο στόχο...
Faithful (03-01-14)
Σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις- αφού στο παρκέ δεν τα καταφέρνει να κερδίσει- ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε πρόσφατες δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου η ομάδα του ηττήθηκε κατά κράτος, εξακολούθησε να πετά την μπάλα στην... εξέδρα και να προσβάλλει τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου.
Εκφράζοντας, προφανώς, την επίσημη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (εκτός κι αν το έκανε για να γίνει αρεστός στους ιδιοκτήτες κι εργοδότες του) έβγαλε στην επιφάνεια... φαντάσματα και ίντριγκες που υπάρχουν βεβαίως μόνο στη φαντασία του κι αποτελούν προσπάθεια ώστε να κρύψει τις προσωπικές του αδυναμίες.
Επειδή ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, όση λάσπη κι αν εκτοξεύσουν- κάτι που κάνουν συστηματικά εδώ και χρόνια- δεν πρόκειται να πετύχουν το παραμικρό πέρα από το να κλείνουν τα μάτια τους στην σκληρή γι' αυτούς πραγματικότητα.
Το παρκέ, ο αδιάψευστος μάρτυρας και η βιτρίνα όλων, όχι απλώς δεν δικαιώνει την άκρως προβλέψιμη τακτική τους αλλά ουσιαστικά τους εκθέτει. Επειδή όμως έχουν καταντήσει κουραστικοί, καλούμε τις Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν- επιτέλους- και να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξηγήσει επισήμως ποιά είναι "η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα".
Αν γνωρίζει κάποια κατάσταση διαφορετική από την απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο παρκέ επί σειρά ετών, ας την αναλύσει επισήμως εκεί που πρέπει και όχι σε... κλειστό κύκλωμα για εσωτερική κατανάλωση.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
?????
Ανακοινωση της καε βαζελος για τις δηλωσεις του Μπαρτζωκα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε πες το ντε και νόμιζα είναι δικές σου σκέψεις
Αχαχχα οχι ντε! Δεν εχω σαλταρει τοσο :p αλλα ναι επρεπε να το γραψω
μια χαρα ομαδα ειναι ο βαζελος αυτη τη στιγμη. δεν ειναι η υπερδυναμη των προηγουμενων ετων, αλλα μια χαρα ομαδα εχει. Αν και δεν βλεπω πολυ μελλον με τον τρακη στο τιμονι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (04-01-14)
Για μένα όπου και να πας, θα είσαι πάντα βαζελίνα. Γι' αυτό στα λέω εδώ:
Βάλτο καλά στο μυαλό σου πουστράκι: Βαζελακόπουλοι, Μπαλτάκοι, Συρίγοι, Τανατζήδες, Φούφηδες, Τομισχινάδες και λοιποί τελειώσανε με το που έφυγες από τη ζέλα! Όπου σε συναντάμε θα σε πηγαίνουμε καροτσάκι από 'δώ και πέρα. Γι' αυτό το νου σου! Τοίχο-τοίχο! Κατάλαβες πουστράκι?
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (03-01-14), differance (03-01-14), kouzoulo (04-01-14), Nistisimos (04-01-14)
Αφού είναι πουστράκι, γιατί να πηγαίνει τοίχο - τοίχο?![]()
οε οε, οε οε
ομπραντοβιτς
πουτανας γιε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και κλαμα τα βαζελια που βλεπανε Σπανουλη - Περπε να βγαζουν φωτιες και να "αγαπανε" τον αγαπημενο τους Ζελικο.
Ζέλικο και Ζέλες, εδω στο Έλλαδα κερδιζει ο Σχοινάς και ο Κορομηλάς.. Στην ευρώπη ο Θρύλος !
Ζέλες, τι πόνος ήταν αυτός ρε..![]()
τεζα ο δολοφονος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το πρεζόνι τα είχε φτιάξει μια χαρά για ακόμη μια φωτοβολίδα.
Εκανε το ένα έκανε το άλλο, εβγαλε και ανακοίνωση μετά από 2 εβδομάδες προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά αλλά τον ήπιε πάλι...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
8PYLOS (04-01-14), BrazHlias (04-01-14), captain-cook (04-01-14), differance (04-01-14), Du3lisT (04-01-14), Reds (04-01-14)
Bookmarks