Πάμε γερά για το 3ο συνεχόμενο Euro!!
ζαραδουκας, αβρααμ, τορο. αν ειχε καλεσει και το μητρογλου ο σαντος θα ειχα 4 λογους να δω εθνικη. εχω ενδιαφερον να δω τον ζαραδουκα αλλα και τον αβρααμ που "εφαγε" παγκο τελευταια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάμε γερά για το 3ο συνεχόμενο Euro!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
και εγω ειμαι πορτογαλος![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
BrazHlias (07-10-11)
Για μια ακόμη φορά η Εθνική Ελλάδος δίνει τη δυνατότητα σε όσους γουστάρουν το ποδόσφαιρο, να περάσουν ένα βράδυ με πίτσες- μπύρες και αγωνία.
Μια αγωνία που ΜΟΝΟ οι ομάδες που ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ μέχρι ΤΕΛΟΥΣ μια πρόκριση- ένα αποτέλεσμα- μια επιτυχία, μπορούν να χαρίσουν.
Σίγουρα αυτή η ομάδα δεν είναι "χάρμα ειδέστε", και σίγουρα το θέαμα που προσφέρει είναι κάτω του μετρίου.
Όμως, όταν με ΜΑΓΚΙΑ και ΨΥΧΗ έχεις καταφέρει να βρίσκεσαι τόσο κοντά στο στόχο σου, τότε η ΚΑΘΕ φάση του αγώνα είναι τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, που το παιχνίδι αποκτά αυτό που ως κλισέ λέμε ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
Άντε και στα δικά μας.
differance (07-10-11), iakov7 (07-10-11), sirkostas (07-10-11)
Μακάρι να τους πάρουμε..!!!![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
[YOUTUBE]zTIyEWIS700[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]qD_t6scnab0[/YOUTUBE]
![]()
Έχει ένα πρόβλημα για κάθε του λύση;![]()
BrazHlias (07-10-11)
Της Πόπης.
Ωραία πράγματα στο Καραϊσκάκη! ΕΥΓΕ! Ηλίθιοι! Ε ηλίθιοι! Η μαλακία είναι ανίκητη, κωλοπαίδια, γαμώ το κεφάλι σας!
kouzoulo (07-10-11)
Τι πράγμα βλέπουμε πάλι, οχι απλά κακοποίηση του ποδοσφαίρου, ομαδικός βιασμός κατ' εξακολούθηση.
panahs7 (07-10-11)
Eleni7 (07-10-11)
Έχω βαρεθεί να πηγαίνει ο Τοροσίδης στην Εθνική και να τραυματίζεται..![]()
iakov7 (07-10-11)
Πω ρε φίλε τι ΑΙΣΧΟΣ είναι αυτό! Μιλάμε ότι στα 5x5 μπροστά σε αυτό, παίζεται μπάλα επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ!! Ως πότε θα βλέπουμε όλα αυτά τα κατσίκια να ντροπιάζουν το εθνόσημο;!
ΥΓ. (Άσχετο) Βαγγέλα, μαζί με τις επισκευές στις κερκίδες από αύριο, βάλε μπρος και το χορτάρι μη σε πάρει και σε σηκώσει και σένα!
Τι είναι αυτά τα χάλια ρεεεεεε! Πονάνε τα μάτια μας!
captain-cook (07-10-11), celticfrost (07-10-11)
Μολις μπηκα
Τι επαθε ο τορο???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks