Αυτοι Σαουδάραβες πρίντσιπες, εμείς Σαχλαμάρα πρίντσιπα, ωραια θα περναμε.
Αυτοι Σαουδάραβες πρίντσιπες, εμείς Σαχλαμάρα πρίντσιπα, ωραια θα περναμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Χαρούν,Θεέ,πάρε την ΠΑΕ!
Ερχεται και θα μοιραζει και ρολογια σαν τον Βουτσα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και γήπεδο σωστο παλάτι, που αλλου;
Στη Βαγδάτη.
μηπως ειναι οι ξυπολητοι που δεν εχουν ουτε για σουβλακια?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aκουσα οτι ειναι οι ιδιοι που πηγανε να παρουνε τον Παοκ και τους κυνηγάει ακομα η μιση Θεσσαλονίκη.
220 κατομύργια λέει θα βάλουνε.
και ρωταω εγω ο αφελης.αφου ο σωφερ την δινει τσαμπα την παε γιατι καποιος να δωσει
180 μυρια για να την παρει?αφου μπορει να την παρει χωρις αντιτιμο και με μονη
προυποθεση απο τον δωφερ να εχει προοπτικη.ποσο κουτοχορτο τρωνε στην παιανια?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ο,τι να ναι!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για να δουμε θα ειναι Σαουδάραβας ή όπως με τον ΠΑΟΚ Σαχλαμάραβας;
Κανας γυφτος θα ναι απο το ζεφυρι που θελει να κανει την πλακα του...τον ειδανε μαυρουλι και τον περασανε για σαουδαραβα....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
«Κλείσε, κλείσε με παίρνει ο πρίγκιπας»
Σε ανοικτή γραμμή με τον Άραβα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως είναι ο Βλάσης Τσάκας. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σε όλους τους δημοσιογράφους που επικοινωνούν σήμερα μαζί του.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής ειδησεογραφίας έχει γίνει ο Βλάσης Τσάκας, ο άνθρωπος ο οποίος εκπροσωπεί τον Άραβα Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ, που φέρεται να ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό 220 εκατομμύρια ευρώ!
Όπως σας γράψαμε λοιπόν και νωρίτερα, ο κύριος Τσάκας δεν έχει αφήσει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], καθώς έχει δώσει σήμερα ήδη πάρα πολλές συνεντεύξεις. Μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα ευγενικός, καθώς σηκώνει σε όλους το τηλέφωνό του.
Ωστόσο, κατά σύμπτωσή όσοι έχουν επικοινωνήσει σήμερα μαζί του, έχουν ακούσει από τα χείλη του την ίδια ατάκα. «Θα σε πάρω σε λίγο, έχω στην δεύτερη γραμμή τον πρίγκιπα», έχει πει δεκάδες φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.
Συχνότατη λοιπόν η επικοινωνία του με τον Άραβα. Δεν τον αφήνει σε ησυχία...
E ρε πούστη μου θα φάνε με χρυσά κουταλια εκεί στο βάζελο.
Προσέξτε αυτό το ντελικάτο άτομο,κοιτάξτε τα χεράκια του,...φίνα χερια νευροχειρουργού.....![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
"Mια βαζελα στο χαρεμι."-Βγενο,τραβα μαλλι ανεβαινουμε.Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Bookmarks