Πάντως πιο εύκολο (ή πιθανό) είναι να πας από τη Ζαλγκίρις στην ΤΣΣΚΑ και να έχεις επιτυχία και στις δύο, παρά να έχεις καθίσει 10 χρόνια σε τέτοιους λογικής Φενέρ και να βρεθείς να αναλάβεις τον Ολυμπιακό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (16-04-20)
Αν ήταν άλλες οι συνθήκες, αμφιβάλλεις ότι θα το βλέπαμε και ρεπορτάζ σε κανένα σάιτ, τουλάχιστον;
Δε θα ήταν η πρώτη φορά που θα ξανασυνέβαινε, αν και πάει πολύς καιρός από τις προηγούμενες...
drizzt (16-04-20)
voskos_7 (16-04-20)
Τα μισα λεφτα ή βρες ομαδα ειπε ο παναθηναικος στον υπερπαιχτη τον φριντετ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (19-04-20)
Για τους vintage βάζελους, τον λες και παικταρά: Και ο Αλβέρτης, ακριβώς το ίδιο έκανε. Πριν από 15 χρόνια, αυτό έφτανε. Τώρα, το να πιάνεις μιά μεριά και να περιμένεις να βαρέσεις τρίποντο, δε πληρώνει όχι εσένα, αλλά ούτε και την ομάδα που σε έχει...
Έχουν και τα δράματά τους, που πρώην παίκτες τους, σαν τον Τζέιμς, δε τους αναγνωρίζει για μεγάλη ομάδα... Με λίγη προσπάθεια, μετά από Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ έβαλε τον Ολυμπιακό, λόγω 5 συμμετοχών σε τελικό και δύο κατακτήσεων την τελευταία δεκαετία - για τον βάζελο, ούτε δεύτερη σκέψη δεν έκανε, όσο και να προσπαθούσαν να τον πείσουν.
BrazHlias (20-04-20), giovanni#10 (20-04-20)
Αμ το αλλο; Η ευρωλιγκα κατεταξε τον εξαστερο βαση τιτλων και συμμετοχων σε τελικους-φαιναλ φορ μολις στην 4η θεση της λιστας των πιο πετυχημενων ομαδων στο συνολο των ετων λειτουργιας της και τον Ολυμπιακο στην 5η θεση. Κατα αυτους ομως η ομαδαρα τους εχει πολυ ανωτερη ιστορια στην ευρωπη.
chainsaw (08-05-20)
Ετσι ελεγε και το 2013. Μεχρι και συνεντευξη τυπου ειχε δωσει! Δεν το πιστευω. Δηλαδη, μπορει να συνεβαινε αν υπηρχε ενδιαφερον απο αλλο επιχειρηματια, αλλα τωρα οχι.
Ισως παριστανει τον απογοητευμενο, ωστε να επιστρεψει ο Ολυμπιακος στην Α1 ή να τσιμπησουν τα κοροιδα και να επενδυσουν στο pao alive.
Νομίζω οτι θέλει απλά να ρίξει το μπατζετ και το κάνει για να πουν «πάλι καλα που έμεινε έστω κ με μειωμένο»
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η πλακα ειναι οτι το μπατζετ ειναι ηδη μειωμενο. Ποσο θα το παει; H Ιωαννα θα ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης τους![]()
Ήδη σκάνε άρθρα του τύπου "τώρα είναι η στιγμή να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην α1".
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το αρχιδι ο Βαρλας ολο μαλακιες πεταει. Κανονικα επρεπε να του εχουν κοψει καθε συνδεσμο με την ομαδα και να εψαχνε πληροφοριες απο τον τρακη και τον βασιλακοπουλο.
Ο Ολυμπιακος στην Α1 αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια θεση, εκτος αν αλλαξει εντελως η κατασταση.
Μιλαμε για ενα πρωταθλημα που οικονομικα τους συμφερει να διακοπει, παρα να συνεχιστει. Δεν εχει ξαναγινει αυτο ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στο τουιτερ τρώει πολυ κράξιμο. Έχουν καταλάβει ολοι περι τίνος πρόκειται
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (09-05-20)
Εχει τουιτερ ο dpg; Για δωστο να διαβασουμε κανα σχολιο.
Εντιτ: Μαλλον δεν εχει λογαριασμο, αλλα εννοεις αυτο που ειπες. Εγω το καταλαβα με τη δευτερη. Οτι πεφτει δηλαδη κραξιμο.
υ.γ. Παντως δεν συμμεριζομαι τις αποψεις και την σιγουρια των περισσοτερων πως θα φυγει. Αυτα τα εχει κανει και τα εχει πει 100 φορες. Και η αληθεια ειναι, για να ειμαστε και δικαιοι πως με την ομαδα του εχει αρρωστια και βοηθαει, εστω κι ετσι. Ηθικα και επικοινωνιακα μπορουμε να βρουμε πολλα αρνητικα φυσικα.
Απο εκει και περα, ενα επικοινωνιακο κολπο ειναι για να πει "Ριχνουμε το μπατζετ" και να μεινουν και ευχαριστημενοι απο πανω.
chainsaw (09-05-20)
Μερικοι βαζελοι ακμα πιστευουν οτι θα μπει στην ΠΑΕ και θα κατατροπωσει τον Μαρινακη και τον Σαββιδη χαχαχα
Ξερει ο Τρακης τι κανει. Ενεπλακη στον ερασιτεχνη, οπου δεν απαιτουνται πολλα χρηματα και κανει τον μαγκα. Θα τους εχει εκει τριτοδευτερους και θα τον ευχαριστουν κιολας. Δεν πρεπει να εχει πεσει ξανα, οσα χρονια παρακολουθω τα δρωμενα, τοσος σανος για αλλο επιχειρηματια.
Κοιτα για να λεμε και του στραβου το δικιο, αυτος θα τους εχει τριτοδευτερους, αλλα με τους προηγουμενους το ζητημα ηταν αν θα μπορουσαν να επιβιωνουν και να παιζουν στην πρωτη κατηγορια.
Κατα τα αλλα, στο paoalive εχει μαζευτει ενα αξιοπρεπες ποσο, περιπου 750 χιλιαδες σε ενα χρονο (λιγο λιγοτερα με τα εξοδα και τις κρατησεις). Αν εχει ενα τετοιο μπονους καθε χρονο στον ερασιτεχνη, μπορει να φτιαξει πολυ ανταγωνιστικες ομαδες. Το θεμα ειναι πως με τον τροπο που το επικοινωνησε περσι, μοιαζουν τιποτα. Αφου ειχε κανει την βαρυγδουπη δηλωση, "Αν δεν μαζευτουν 20 εκατομμυρια αποχωρω".
Ηταν τοσο υψηλος ο στοχος που εθεσε, που δεν νομιζω πως πιστευε και ο ιδιος πως υπηρχαν πιθανοτητες να επιτευχθει. Ισως να σχεδιαζε την επικοινωνιακη του στρατηγικη απο περσι, γνωριζοντας πως δεν θα φτασουν ποτε σε τετοια ποσα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σημειωση: Τα 12 ευρω ειναι απο την ΚΑΕ Ολυμπιακος.
chainsaw (09-05-20)
chainsaw (16-05-20), giovanni#10 (09-05-20)
Bookmarks