eddie8 (14-08-11)
Συλληπητηρια!!Σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν λογια.Απλα μας θυμιζουν ποσο ευθραυστα ειναι ολα.
eddie8 (14-08-11)
Pwpw, mprosta stous goneis kai ta aderfia tou prepei na pethane, paidia, sto patriko tou! Tous skeftomai ti sok tha exoun pathei kai pathainw... Poutana h zwi, gnwsto afto apo xronia.......
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Ρε παιδιά πολλά τέτοια ακούω και για νέους ανθρώπους...Πέρυσι ο γαμπρός της κυρίας που μου κρατούσε το παιδί 32 ετών γλίτωσε από θαύμα, γιατί είχε πόνο στο στήθος πήγε στο νοσοκομείο, τον πέρασαν από όλες τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, δεν του βρήκαν τίποτα, έφυγε πήγε σπίτι ο πόνος επέμενε και τον πήρε την επόμενη μέρα ο αδερφός του και τον πήγε στο ΚΑΤ να βρουν γιατί πονάει..Κι εκεί ο γιατρός αφού του έκαναν κάποια πιο εξειδικευμένη εξέταση φώναξε τον αδερφό του και του είπε ότι βρήκαν ανεύρυσμα σε αρτηρία της καρδιάς που είχε ήδη ραγίσει...Έπρεπε να μεταφερθεί από το ΚΑΤ στο Ωνάσειο άμεσα να χειρουργηθεί, αλλά ο γιατρός είπε στον αδερφό του ότι με την παραμικρή κίνηση και το παραμικρό ταρακούνημα η αρτηρία θα έσπαζε, δεν είχαν καμία ελπίδα...Τελικά κατάφεραν και τον μετέφεραν χειρουργήθηκε και γλίτωσε...Οι γιατροί από το ΚΑΤ έλεγαν ότι δεν πίστευαν μία στο εκατομμύριο να γλιτώσει...Τουλάχιστον το παιδί γλίτωσε...Ακόμη και στο νοσοκομείο που είχε πάει αρχικά δεν του βρήκαν τίποτα..Πόνος στο στήθος κατευθείαν στην καρδιά πάει ο νους σου, αλλά έλα που οι γιατροί αρχικά δεν βρήκαν τίποτα...
Είναι να μη σου τύχει...Και κάποιες φορές είναι εντελώς απροειδοποίητες οι καταστάσεις...
chainsaw (26-08-11)
Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει φέρει τέτοιους κινδύνους. Ποιός γυμνάζεται καθημερινά; Ποιός δεν καπνίζει; Ποιός δεν τρώει λιπαρά; Σχεδόν κανείς, που να μην κάνει έστω ένα από τα τρία... Βάλε και την ατμόσφαιρα, δεν θέλει και πολύ. 3 μήνες πριν, ένα παλικάρι 2 μέτρα, 23 χρονών χωρίς ιατρικό ιστορικό και έφυγε από καρδιά. Και δυστυχώς είναι δύσκολο να το προλάβεις, είναι θέμα λίγων λεπτών...
chainsaw (26-08-11)
Συνήθως σε ηλικίες μέχρι τα 30-35 ο αιφνίδιος θάνατος από καρδιά δεν οφείλεται στον κακό τρόπο ζωής αλλά σε προβλήματα της καρδιάς που δεν έχουν διαγνωστεί.
Τουλάχιστον έτσι έλεγε ο καρδιολόγος από την εκπομπή πους σας έγραψα παραπάνω και αυτό ισχύει για το 80% των περιπτώσεων.
Μετά τα 35 είναι που οι περισσότεροι θάνατοι σχετίζονται με τον κακό τρόπο ζωής.
Εγώ πάντως προσπαθώ όσο μπορώ να τρώω υγιεινά,τηγανιτά π.χ. πολύ σπάνια και να κάνω 3-4 φορές την βδομάδα έστω και 20-30 λεπτά γυμναστική.Με αυτό που έχω πρόβλημα είναι το γαμημένο το τσιγάρο που δεν μπορώ να το κόψω...
Γι΄αυτό πρέπει να κάνουμε έλεγχο προληπτικά...Έναν υπέρηχο τουλάχιστον γιατί το καρδιογράφημα δεν λέει τίποτα...Εγώ πήγα πριν 2 χρόνια και έκανα στο γιο μου υπέρηχο...Στο σχολείο ζητάνε χαρτί γιατρού για να κάνουν γυμναστική αλλά αυτά που ζητάνε ως έλεγχο είναι παπαριές...Ιστορικό ασθενειών, επεμβάσεων, πίεση, όραση και σκελετικό έλεγχο για σκολίωση και τέτοια..Ούτε καν καρδιογράφημα δεν ζητούν να γίνει και το χαρτί το υπογράφει παιδίατρος...Με τόσα που είχα ακούσει τον πήγα και έκανε υπέρηχο από μόνη μου...
Εγώ που έχω πολύ άγχος και ταχυπαλμίες από μικρή, έτρεχα στους καρδιολόγους να βρω τι έχω...Και βρήκα ότι έχω πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, που δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά έπρεπε να ξέρω πως ακόμη και καθαρισμό στα δόντια να κάνω θα πρέπει από πριν να έχω πάρει αντιβίωση...Τυχαία το ανακάλυψα...Τώρα κάνω υπέρηχο κάθε χρόνο αν και δεν χρειάζεται τόσο συχνά...Και από τσιγάρο εντάξει...Φουγάρο....
Δεν είναι εδώ κι Παντελής να μας διαφωτίσει ως καρδιολόγος για το τι πρέπει να κάνουμε...Από τα βασικά πάντως ειναι το βάρος, η πίεση και η άσκηση μαζί με τη διατροφή...Το περπάτημα φτάνει δεν χρειάζεται να λιώνουμε στα γυμναστήρια......
red.empire7 (15-08-11)
Βλέπω το θάνατό σου... στην πραγματικότητα!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Την 1η Ιουνίου του 2009, η πτήση 447 της Air France απογειώνεται απ' το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας με προορισμό το Παρίσι. Δύο φίλες από την Ιταλία είχανε κλείσει θέση, αλλά λόγω βραδινής... κραιπάλης την προηγούμενη ημέρα, έχασαν την πτήση. Λίγες ώρες αργότερα το αεροπλάνο της γαλλικής εταιρίας συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό παρασέρνοντας στο θάνατο 228 ψυχές (216 επιβάτες και 12 του πληρώματος). Στο άκουσμα της είδησης, οι δύο κοπέλες σίγουρα θα ευγνωμονούσαν τον Θεό που βρίσκονταν ακόμη στην ζωή. Αν έχει έρθει η ώρα σου όμως...
Στις 17 Ιουνίου του 2010, σε μια συμπλοκή μεταξύ δύο συμμοριών της μαφίας στην Σικελία της Ιταλίας υπήρξε ένας άτυχος πολίτης που έπεσε νεκρός από... αδέσποτες σφαίρες. Ο άτυχος, ή καλύτερα η άτυχη κοπέλα ήταν η μία από τις δύο φίλες που έναν χρόνο πριν είχανε χάσει την πτήση της Air France! Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Πριν από 2 μήνες περίπου, συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου του 2011, μια κοπέλα χτυπήθηκε από φορτηγό, προσπαθώντας να διασχίσει μια διάβαση σε λεωφόρο της Ρώμης. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η κοπέλα, όπως έγινε πριν λίγες μέρες γνωστό, ήταν ο μοναδικός επιβάτης που είχε γλιτώσει από την πτήση της Air France...!
παναγια μου βραδιατικα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
να γλιτωσεις απο συντριβη αεροπλανου και να σε πατησει φορτηγο? Ε-ΛΕ-ΟΣ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (22-08-11), captain-cook (24-08-11), chainsaw (26-08-11), Kaine (24-08-11), sadi (22-08-11)
Κάποιες απαραίτητες νομικές πληροφορίες σχετικές με την κλοπή στην Ελλάδα...Διαχρονικές αν μη τι άλλο....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εντελώς άκυρο πάντως![]()
Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω...
Σε πένθος έχει πέσει η οικογένεια του Ντιομερσί Μποκανί, καθώς ο γιος του Κονγκολέζου επιθετικού, Νταβίντ, υπέστη καρδιακή προσβολή μόλις σε ηλικία πέντε μηνών και δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει...
οτι και να πεις ειναι λίγο...
chainsaw (26-08-11)
chainsaw (27-08-11)
Bookmarks