Σελίδα 379 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 791792793293393493593693753763773783793803813823833893994094194294795796797798791379 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.561 έως 7.580 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε τον... Μιχαλάκη... Μήπως ήρθε Ελλάδα διακοπές και έγινε φίλος με τον Σάκη
    κι αυτός τον πλάκωσε στα λουκάνικα; Κοίτα μαγουλάκια...!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    χάλια το μαλλί, ενώ οι φέτες στην κοιλιά έγιναν μία φέτα και καλή...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.222 φορές σε 20.557 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    χάλια το μαλλί, ενώ οι φέτες στην κοιλιά έγιναν μία φέτα και καλή...
    Έλα μωρέ τώρα, φέτες και μα...κίες, μια ζωή την έχουμε...

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

red.empire7 (27-08-11)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

ποιος ειναι αυτος ρε μαγκες?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    6.734
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιος ειναι αυτος ρε μαγκες?
    ο Μιχαλάκης ο Σκόφιλντ από το Prison Break
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-08-11)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

ο Μιχαλάκης ο Σκόφιλντ από το Prison Break
    ο πρωταγωνιστης? απο τοτε που απεδρασε φλωρεψε πολυ.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μου λέτε ποιος από εδώ μέσα έχει conn-x; Πόσο τον παίρνει αυτές τις μέρες μου λέτε;
    Τώρα που εγώ θέλω να ψάξω διάφορα στο ίντερνετ μου έχει σπάσει τα νεύρα να κολλάει και να αποσυνδέεται...
    Αν πάρω τηλέφωνο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα με βάλουν στην αναμονή μέσο όρο τρία τέταρτα και μετά η γραμμή θα βουϊζει...
    Ποιον να πάρω να βρίσω;

Ευχαριστώ.....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μου λέτε ποιος από εδώ μέσα έχει conn-x; Πόσο τον παίρνει αυτές τις μέρες μου λέτε;
    Τώρα που εγώ θέλω να ψάξω διάφορα στο ίντερνετ μου έχει σπάσει τα νεύρα να κολλάει και να αποσυνδέεται...
    Αν πάρω τηλέφωνο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα με βάλουν στην αναμονή μέσο όρο τρία τέταρτα και μετά η γραμμή θα βουϊζει...
    Ποιον να πάρω να βρίσω;

Ευχαριστώ.....
    Κάνε reset τον ρούτερ σου και αποσύνδεσε προσωρινά όλα τα τηλέφωνα από την γραμμή
    Αυτό θα σου πούνε και αυτοί να κάνεις πρώτα.
    Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάρτους τηλέφωνο.Γενικά δεν έχω χρειαστεί support αλλά μια φορά
    που τους χρειάστηκα να μου ανοίξουν κάτι Ports ήταν εξυπηρετικότατοι.
    .

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (29-08-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε reset τον ρούτερ σου και αποσύνδεσε προσωρινά όλα τα τηλέφωνα από την γραμμή
    Αυτό θα σου πούνε και αυτοί να κάνεις πρώτα.
    Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάρτους τηλέφωνο.Γενικά δεν έχω χρειαστεί support αλλά μια φορά
    που τους χρειάστηκα να μου ανοίξουν κάτι Ports ήταν εξυπηρετικότατοι.
    Ευχαριστώ Στέλιο μου..Εγώ όποτε χρειάστηκα βοήθεια περίμενα απίστευτη ώρα στο τηλεφωνικό κέντρο...
    Εντάξει μετά ήταν ευγενέστατοι κι επειδή είμαι και άσχετη είχαν και πολλή υπομονή να μου εξηγούν ξανά και ξανά τι να κάνω
    αλλά η αναμονή ήταν απίστευτα εκνευριστική...Γιατί έλεγε συνεχώς είστε σε γραμμή προτεραιότητας, κι ενώ περίμενα ώρα μετά βούιζε και έπεφτε η γραμμή...Και άντε ξανά μετά το ίδιο...
    Όταν λες να κάνω reset στο ρούτες τι εννοείς; Τι να επαναφέρω δηλαδή;
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    10.440
    Ignore User

Έμαθε κανείς τι έγινε στα Πετράλωνα; Μαχαιρώματα είδα μεταξύ οπαδών...

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Δικοι μας την επεσαν σε συνδεσμο του παο, 3 λεει μαχαιρωθηκαν, οι 2 ειναι σοβαρα
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (29-08-11)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Ποιον να πάρω να βρίσω;

Ευχαριστώ.....
    θα σου απαντησω πρωτα την τελευταια ερωτηση. λοιπον θα παρεις τηλεφωνο την παε παο και ριχτους οσα μπινελικια τραβαει η ψυχη σου. αν σε ρωτησουν "γιατι μας βριζετε" μην ψαρωσεις, πες τους "ξερετε εσεις", ριξε οσο μπινελικι θες μη το φοβηθεις, με αυτους δεν παει χαμενο.

παντως εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα που εχω κονεξ, βεβαια ειμαι και εκτος αθηνων, δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο.

να το κλεισεις ελενη.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (29-08-11)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Ευχαριστώ Στέλιο μου..Εγώ όποτε χρειάστηκα βοήθεια περίμενα απίστευτη ώρα στο τηλεφωνικό κέντρο...
    Εντάξει μετά ήταν ευγενέστατοι κι επειδή είμαι και άσχετη είχαν και πολλή υπομονή να μου εξηγούν ξανά και ξανά τι να κάνω
    αλλά η αναμονή ήταν απίστευτα εκνευριστική...Γιατί έλεγε συνεχώς είστε σε γραμμή προτεραιότητας, κι ενώ περίμενα ώρα μετά βούιζε και έπεφτε η γραμμή...Και άντε ξανά μετά το ίδιο...
    Βγάλτο και ξαναβάλτο στο ρεύμα, αυτό το Modem-router που σου δώσανε για να έχεις Internet καλέ.
    .

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (29-08-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα σου απαντησω πρωτα την τελευταια ερωτηση. λοιπον θα παρεις τηλεφωνο την παε παο και ριχτους οσα μπινελικια τραβαει η ψυχη σου. αν σε ρωτησουν "γιατι μας βριζετε" μην ψαρωσεις, πες τους "ξερετε εσεις", ριξε οσο μπινελικι θες μη το φοβηθεις, με αυτους δεν παει χαμενο.

παντως εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα που εχω κονεξ, βεβαια ειμαι και εκτος αθηνων, δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο.

να το κλεισεις ελενη.
    Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ότι πρέπει πάντα να δέρνεις τις γυναίκες κι ας μην ξέρεις το λόγο....Ξέρουν αυτές....

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγάλτο και ξαναβάλτο στο ρεύμα, αυτό το Modem-router που σου δώσανε για να έχεις Internet καλέ.
    Θα το κλείσω τώρα που θα πάω για ύπνο να το ξεκουράσω...

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-08-11)

Thanks
    6.734
    Ignore User

Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ότι πρέπει πάντα να δέρνεις τις γυναίκες κι ας μην ξέρεις το λόγο....Ξέρουν αυτές....

Θα το κλείσω τώρα που θα πάω για ύπνο να το ξεκουράσω...
    προς φίλο Παναγιώτη παντραγκον

φίλε Παναγιώτη, αύριο που θα σε πάρει η Ελένη τηλέφωνο για να μαντέψεις το λόγο που δεν έχει ίντερνετ, θύμισε της πως έχει βγάλει το ρούτερ από το ρεύμα

ο φίλος σου Χρίστος
    ― Bertrand Russell

22. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (30-08-11), Eleni7 (30-08-11), panahs7 (30-08-11), steliosb (30-08-11)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

φίλε Παναγιώτη, αύριο που θα σε πάρει η Ελένη τηλέφωνο για να μαντέψεις το λόγο που δεν έχει ίντερνετ, θύμισε της πως έχει βγάλει το ρούτερ από το ρεύμα

ο φίλος σου Χρίστος

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (30-08-11)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Ποιον να πάρω να βρίσω;

Ευχαριστώ.....
    Ποιός παίρνει ποιόν; Τι λες μαρή; Μέχρι να καταλάβω τι εννοείς νόμιζα ότι έγινες gay match maker. Για τα περαιτέρω διάβασε το ποστ του Στέλιου. ΕΕΕΕΕ καλά τα λέει
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

ο φίλος σου Χρίστος

Δεν ντρέπεσαι ρε αλητάμπουρα να κοροειδεύεις ξανθιά γυναίκα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (30-08-11), Red Sting (30-08-11)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

ο φίλος σου Χρίστος
    Εσύ μικρέ να μη κοροϊδεύεις τον κόσμο.

Που να δεις τι περνάω εγώ ... τεχνολογικό κολοσσό ... αλλά αυτός ο Βαγγέλας ο χοντρός φταίει.

Θέλω νόβα αλλά δε μου περισσεύουν 65 ευρά.

Επειδή σε αντίθεση με τα μπριζάκια που τα σιχαίνομαι όπως ο διάολος το λιβάνι, με τα νούμερα τα πάω κάλα, έψαχνα τρόπο να έχω νόβα αλλά να μην αυξήσω το μπάτζετ.

Οπότε κόβω μια τηλεφωνική γραμμή (δυστυχώς αυτή που έχει ίντερνετ) και την hellas on line που κούμπωνε πάνω και αυτά που έσκαγα τα κάνω forthnet & nova στην άλλη τη σκέτη τηλεφωνική γραμμή (βασικά βάζω και 5 ευρώ στην τσέπη για σοκολάτα!).

Αποτέλεσμα;

Να πρέπει να παρελάσει από εδώ: ηλεκτρολόγος για να περάσει μια γραμμή σε όλες τις μπρίζες, τεχνικός της νόβα για την εγκατάσταση και φυσικά κάποιος να μου βάλει το μόντεμ της forthnet.

Στο κατάστημα της forthnet όταν τους είπα ότι θέλω τεχνικό ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ μου λένε: "μα είναι πολύ εύκολο, έχει οδηγίες". Χέστηκα τους λέω ... προτιμώ να τα φάτε εσείς για 2 καλώδια παρά ο ψυχίατρος που θα τον καλωδιώσω φουρκισμένη.
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Coach για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (30-08-11), Red Sting (30-08-11)

Thanks
    6.734
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ Εμφάνιση μηνυμάτων

Που να δεις τι περνάω εγώ ... τεχνολογικό κολοσσό ... αλλά αυτός ο Βαγγέλας ο χοντρός φταίει.

Επειδή σε αντίθεση με τα μπριζάκια που τα σιχαίνομαι όπως ο διάολος το λιβάνι, με τα νούμερα τα πάω κάλα, έψαχνα τρόπο να έχω νόβα αλλά να μην αυξήσω το μπάτζετ.

Οπότε κόβω μια τηλεφωνική γραμμή (δυστυχώς αυτή που έχει ίντερνετ) και την hellas on line που κούμπωνε πάνω και αυτά που έσκαγα τα κάνω forthnet & nova στην άλλη τη σκέτη τηλεφωνική γραμμή (βασικά βάζω και 5 ευρώ στην τσέπη για σοκολάτα!).

Αποτέλεσμα;

Να πρέπει να παρελάσει από εδώ: ηλεκτρολόγος για να περάσει μια γραμμή σε όλες τις μπρίζες, τεχνικός της νόβα για την εγκατάσταση και φυσικά κάποιος να μου βάλει το μόντεμ της forthnet.

Στο κατάστημα της forthnet όταν τους είπα ότι θέλω τεχνικό ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ μου λένε: "μα είναι πολύ εύκολο, έχει οδηγίες". Χέστηκα τους λέω ... προτιμώ να τα φάτε εσείς για 2 καλώδια παρά ο ψυχίατρος που θα τον καλωδιώσω φουρκισμένη.
    δεν υπάρχεις

dreambox μωρή NOVA
    ― Bertrand Russell

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ Εμφάνιση μηνυμάτων

Αποτέλεσμα;

Πέστα coach, κόψε κεφάλια...Κι εμένα είχαν έρθει τεχνικοί να μου βάλουν το ρούτερ μόντεμ πως σκατά το λένε...
    Όταν έφυγα από την πρήχτρα HOL που μου είχε αλλάξει τα φώτα και πήγα στον ΟΤΕ να κάνω νέα σύνδεση, μου την έκανε η κοπέλα εκεί μου έδωσε δώρο και το ασύρματο ρούτερ έτοιμο πακεταρισμένο, το έβαλε στη σακουλίτσα και μου είπε είστε έτοιμη...
    Και ποιος θα μου το βάλει της λέω; Εγώ δεν ξέρω. Είναι πολύ εύκολο μου λέει....Αδύνατον της λέω θέλω να έρθει τεχνικός σας να μου το βάλει.
    Εγώ με τόσα καλώδια έχω φρίξει...Μου είπε αν θέλω να μου δώσει το τηλέφωνο ενός φίλου της να έρθει, αλλά μπορούσε να κανονίσει και με τεχνικούς μόνο που δεν ήξερε πότε θα μπορούσαν να έρθουν και τι ώρες γιατί τρέχουν όλη μέρα...Βάλτε με της λέω στη λίστα δώστε μου και το τηλέφωνο του φίλου σας..Πήρα και το κινητό του φίλου της, με έβαλε και στη λίστα των τεχνικών και ήταν και παραμονές χριστουγέννων και είχαν πολλές δουλειές αλλά τελικά ήρθαν ένα πρωί δύο μαζί και τελείωσαν σε 2 λεπτά....Κουράστηκαν....
    Την πιο πολλή ώρα την έκαναν να μου εξηγούν πως κάνω το ίντερνετ ασύρματο, κάτι κωδικούς που πρέπει να βάζω, κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι, μου έδωσαν και τα κινητά τους, τους κοιτούσα με το χαμόγελο της συγκατάβασης ότι εσείς τα λέτε εγώ δεν τα καταλαβαίνω, ήθελαν να γελάσουν και ψιλοκοιτάζονταν με νόημα αλλά κρατήθηκαν λόγω επαγγελματισμού....Μέχρι που έφευγαν και κατέβαιναν τη σκάλα εγώ να ρωτάω αν είναι εντάξει όλα και αν μου τύχει κάτι τι να κάνω...
    Είχα πάθει μεγάλη ζημιά από τη HOL και είχα σαλτάρει ένα μήνα να μην έχω ίντερνετ και να μην μπορούν να βρουν τη ζημιά..Και ανακάλυψαν τελικά ότι το είχαν κόψει το ίντερνετ οι παπάρες. Και να παίρνουν τηλέφωνο να ζητάνε συγνώμη να μου λένε για νέα σύνδεση, γιατί το συμβόλαιο μου είχε ευτυχώς λήξει αλλά τους ξέχεσα...Είχα ατελείωτες μέρες να περιμένω στην αναμονή και να έχω μιλήσει με όλο το τεχνικό προσωπικό και να μου λένε να συνδέσω τα φίλτρα, να βάλω το ένα καλώδιο, να βγάλω το άλλο, να τραβάω τα μαλλιά μου να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει μέχρι που πήγα στον ΟΤΕ έλεγξαν την γραμμή μου και μου είπαν ότι δεν έχω σύνδεση ίντερνετ είναι κομμένη. Και πήρα τους άλλους και τους ξέχεσα και μου λένε ότι δεν ξέρουν γιατί έγινε αυτό...Μεγάλοι μπαχαλάκηδες..Απλά ένα μήνα πριν είχα βάλει τη σύνδεση του τηλεφώνου του ΟΤΕ στο όνομά μου, και από τον ΟΤΕ μου είχαν πει ότι αφού έχω και ίντερνετ σε άλλη εταιρεία να τους στείλω φωτοτυπία ταυτότητας και να του ενημερώσω, γιατί το ίντερνετ το είχα μέσω του πανεπιστημίου στο όνομά μου από το πρόγραμμα που είχαν κάνει για φτηνό ίντερνετ σε φοιτητές...Και οι κάφροι απλά μου το έκοψαν....Και θα έψαχναν να βρουν και τον υπαίτιο του λάθους...Βρείτε τον τους είπα, εμένα μη με ξαναενοχλήσετε πήγα ΟΤΕ.....
    Από τότε όταν παρουσιάζεται το παραμικρό στο ίντερνετ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι..Δεν αντέχω άλλον τεχνικό να δίνει οδηγίες στα Κινέζικα και να πρέπει εγώ να τις ακολουθήσω....

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (30-08-11)

Σελίδα 379 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 791792793293393493593693753763773783793803813823833893994094194294795796797798791379 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές