7DeadlySins (18-08-11), SKORPIOS7 (19-08-11)
7DeadlySins (18-08-11), SKORPIOS7 (19-08-11)
και το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη σε ολους που καταντησανε τον Παναθηναικο μας σε αυτα τα χαλια…. Μια ομαδα 2ης η και 3ης κατηγοριας να ειμαστε ο περιγελος οχι μονο της Ελλαδας αλλα τωρα και της Ευρωπης και του Ισραηλ….
Νομιζω οτι κανενας απο αυτους δεν πρεπει να γυρισει στην Ελλαδα πισω με το αεροπλανο……. Να φυγουνε ολοι τους και να βαλουνε να παιξουνε μπαλα τα μικρα – πιο καλα θα παιξουνε- ….. Δυστυχως δεν ειμαι ο μονος που εχασε την εμπιστοσυνη του στην υποτιθεμενη δοιικηση μας … ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.. τιποτε αλλο…….
Ενας αγανακτισμενος Παναθηναικος
Faithful (18-08-11)
Καλησπερα αδελφε
εισαι καλα?
μας γαμησαν!μας γαμησαν αδελφε!!![]()
Δεν γίνεται να γίνονται χειρότεροι ρε παιδιά, δεν γίνεται… τι σκατά κάνουν σε αυτές τις προπονήσεις?? τα DVD που είδαν τι ήταν καρτούν ή τσόντες??
KAI ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ
ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ , ΠΟΤΕ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ;
Για τον καραγκούνη λέει;
4 από την Οντένσε στο Οάκα…3 από την ομάδα μπάσκετ Μακάμπι..
3 από την Σπάρτα 3 από την Αθλέτικο Μαδρίτης ( Οκ πες εντάξει …αυτό ) 3 από την Γκαλατάσαραι.. 3 από την Σταντάρ 3 από την Κοπεγχάγη…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ δυο τελευταία χρόνια !!! !!!! Εϊναι δυνατόν ???
δεν αντέχεται πλεον ρε δεν αντέχεται !!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έχει ολονυχτία πένθους απόψε, περίμενε και θα μαζευτούν τα απίστευτα.
Εδώ δείτε τι κάνουν και σκέφτονται οι παλιόγαυροι....
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ...
ΤΟ ΝΕΟ DVD THΣ EVRAIOS ENTERTAINMENT...
''Ο ΓΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ""
![]()
Ο Εβραιοπέος που τον γάμησε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
εχει ο καιρος γυρισματα ομως....μιλαμε για μεγαλη φαπα..γιοατι ερχοντουσαν και απο ταπεινωτικο αποκλεισμο
απο το τσου λι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirjohnbest (19-08-11)
Eleni7 (18-08-11)
Τα πιο ωραία χάνω στις διακοπές. Να μου το γράψετε σε δβδ ... αν και είμαι μικλούλη να βλέπω τσόντες. Σκασμός πρώην χονδρέ.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Coach (18-08-11)
M-πανάθα μένει Ελλάδα!![]()
www.f1rstlap.com
Άντε αρκετά μας ξεφτιλισατε
δεν θα μαθετε ποτε γι'αυτο και δεν θα στρωσετε ποτε, γι'αυτο και θα σας κραζω μια ζωη.
μου ριχνει 3 η ανορθωση και κραζετε, μετα απο ενα μηνα σου ριχνει και εσενα τριαρα. δεν πτοησε ομως, συνεχιζεις.
με νικαει 2-0 η στανταρ και κραζεις παλι. (ξεχασες βεβαια οτι την ειχα κερδισει εντος εδρας και οτι τελικα την απεκλησα και περασα εγω). "σας νικησε ο πανιωνιος του βελγιου". σαν να ηθελε να σας κανει πλακα ο θεος πεφτει πανω σας στο ουεφα (αφου την ειχα αποκλεισει εγω) και σας ριχνει τρια μεσα-τρια εξω. αλλα και παλι μυαλο δεν βαλατε.
και να που περσι με αποκλυει η ανυπαρκτη μακαμπι τελ αβι (με το ζορι) και ελεγες για πουτανες της ευρωπης. τελικα ομως ο κοσμος ειναι μικρος ή ο θεος μεγαλος και τι εκανε η πορνη η κληρωτηδα? σε ριχνει πανω στους ανυπαρκτους και σου ριχνουν 3αρα στο χαλαρο. αλλα ειμαι σιγουρος πως και παλι δεν μαθατε.
υ.γ. αναμενω την επομενη φορα που θα πιασετε στο στομα σας τον Ολυμπιακο για να δω ποιος θα ειναι ο επομενος που θα σας γαμησει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Που να δεις σήμερα που η μικρή με έβαλε να κάνω κοτσιδάκια για να παίξουμε την Πάτυ (και κάποια άλλη που δε θυμάμαι) ... με πήγε και στην παιδική χαρά να παίξω.
Και με όλα αυτά έχασα το βιασμό του πρέσβη μας ... για να μην είμαστε και off topic ... από τα πρώτα 3' που μπήκα.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ειρωνεία της τύχης- κληρωτίδας, και πουτσα στην Ευρώπη:
Η συνήθεια που έγινε λατρεία![]()
Faithful (18-08-11)
Bookmarks