Σιγα μη δινανε τοσα λεφτα οι Αγγλοι για Μαυρια. Τους τρολλαρανε και το πιστεψαν κιολας.
Παντως η νεα τους φανελα η μπλε, απ το λιγο που δειξε η αδιδας, πρεπει να ναι γαματη
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Κρίμα Που χαλάει του μαυρια
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Σιγα μη δινανε τοσα λεφτα οι Αγγλοι για Μαυρια. Τους τρολλαρανε και το πιστεψαν κιολας.
Παντως η νεα τους φανελα η μπλε, απ το λιγο που δειξε η αδιδας, πρεπει να ναι γαματη
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Μαυρίας είχε σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς που χρειαζόταν εγχείρηση. Από τον δικό μας τον Νταρμπισιρ ξέρουμε ποσο σοβαρό είναι και πόσο επηρεάζει την καριέρα του παίκτη. Απλά ο βάζελος πόνταρε στο ότι η Σάντερλαντ θα αναλάμβανε την εγχείριση και την αποθεραπεία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο Χάρης Μαυρίας απογοητεύτηκε από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στη Σάντερλαντ και ο Γιάννης Αλαφούζος του τηλεφώνησε για να του τονώσει την ψυχολογία και για να του εκφράσει πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
στεναχωρεθηκα τωρα....γυρνα πισω στην πουτανα της καρδιας σου χαρουλη
και ελα για σεξ και φετος....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Tι εννοείς "και φέτος"? Εγώ έχω ξεχάσει πότε τους το κάναμε τελευταία φορά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πρωτάθλημα παίρνουμε, σεξ δεν τους κάνουμε όμως. Ένα στα γρήγορα με κατεβασμένη πυτζάμα και αν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μου αρέσει που αναλώνετε χρόνο και χώρο για να αναλύσετε τα συζυγικά μας καθήκοντα με τον βάζελο... Εδώ το παιδί, του χάλασε η μεταγραφή και πήρε τηλέφωνο στον τρόπον τινά πρόεδρο για να του πει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, η οποία παρακαλούσε να φύγει για να πάρει έναν, τον οποίο στην αρχή, δεν τον ήθελε (Σισσοκό). Καλά το τι του είπε, είναι όλα τα λεφτά - αυτά που δεν έχουν: (Τα κόκκινα δικά μου)
"Χάρη ξέρεις καλά ότι η ομάδα και εγώ προσωπικά δεν θέλαμε να σε δώσουμε, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η πρόταση που δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε. (Γαμώ την τύχη μας, ένας στραβώθηκε να μας δώσει τόσα και εσύ κουτσάθηκες) Ακόμη κι αν χάλασε η μεταγραφή σου, έδειξες πόσο μετράει το όνομά σου στην Ευρώπη και σίγουρα θα σου δοθούν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον (Άντε και μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή γιατί με τους κοιλιακούς σε αυτή την κατάσταση, σε βλέπω μετά να πηγαίνεις δανεικός στο Λεωνίδιο).
Θέλω να σου πω ότι εμείς σαν Παναθηναϊκός είμαστε χαρούμενοι που παραμένεις δίπλα μας (Γιατί η χαρά μας, δεν λέγεται). Είσαι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου (δηλαδή ενός ποδοσφαίρου που χαρακτηρίζεται από την παντελή έλλειψη ταλέντου), είσαι το μέλλον μας και η παρουσία σου θα μας βοηθήσει πολύ (Μέχρι του χρόνου, πρόταση, αλλιώς, είπαμε...)".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
χαχαχαχαχαχαχα
![]()
panahs7 (02-08-13)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
στον πρωτο της φωτο φαινεται να εξεχει η ρογα ή κανω λαθος?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
γελαμε - γελαμε με το βαζελο, αλλα τον βλεπω να μπαινει πλεϊ οφ φετος.
οχι πως εχει ομαδα αλλα, δεν υπαρχει ανταγωνισμος. υπο αλλες συνθηκες θα τερματιζε 7-8.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks