Με το πρίγκηπα τι θα γίνει ρε παιδιά ?? Σε ποιο ματς θα έρθει τελικά ??![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΟΕ ΟΕ ΟΕ έρχεται ο πρίγκιπας Παναθηναικέ.
Νούμερα τον Μάρτη που εμείς θα είμαστε ευρώπη εσείς θα είστε πτωχευμένοι και με ΔοΝηΤη για μπετό στην σούφρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
πουτσαρα απο δω ισα με τις βρυξελλες καριοληδες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δεν ασχολουμαι με την πουστρα τον δημητρακη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγω παλι σταθη διαβαζω καθημερινα πρασινη, εχει πολυ πλακα, το καλυτερο ξυπνημα ειναι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Oι Βαζελοι χθες δεν πιστευανε που για πρωτη φορα βλεπανε μια Ευρωπαικη Ομαδα από την Ελλαδα.
Βαζελακια ετσι παιζουνε μπαλα, οχι ολοι πίσω να μας κατσει καμμια αντεπιθεση.
Ο Ολυμπιακός διαφημιζει το ελληνικό ποδοσφαιρο.
Με τον Αγιαξ οταν ειχανε παει στους 4 επρεπε στο Αμστερνταμ να ειχανε φαει 10 γκολ.Και σε μια φαση βαλανε το γκολακι.
Η ταξη αποκαθισταται.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
διαβασατε το πρωτοσελιδο της ντερμπι σημερα? εγραφαν εστω και με μικρα γραμματα κατω κατω:
"ΑΙΣΧΟΣ, μερκελ και σαρκοζι πεταξαν εκτος τσαμπιονς λιγκ τον Ολυμπιακο"![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (07-12-11)
λεω και εγω, εγινε αντρας με αρχ.. ο γκοτζος? τελικα παραμενει λουγκρα![]()
Στέλνει τελικά κανονικό αντιπρόσωπο ο πρίγκιπας για έλεγχο στην ΠΑΕ ΠΑΟ στην Ελλάδα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Γειά σου γιατρέ με τα ωραία σου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
να σας πάρει ο Τσάκας από το χέρι και να σας πάει τρένο στην ερασιτεχνική, ευρωπέοι
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ξεκινησανε τις αποριες τους, οι βάζελοι.... Τους έχει πιασει αγωνία με ποια ομάδα θα κληρωθούμε. Άραγε αυτοί με ποια θα παίξουν....?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Πριντζιπικές ασχολίες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτοί τους δοκίμασαν και τους 2 θεσμούς φέτος. Και αποκλείστηκαν και από τους 2 τον Αύγουστο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (08-12-11)
Μπουτια ανοικτα, κι ολα τα πιανω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks