με βάση τα κριτήρια που έχει καθιερώσει η ελληνική πολιτεία είχαν κάθε δικαίωμα Ελληνοποίησης και συμμετοχής με την εθνική ομάδα , όταν και κατατέθηκαν οι σχετικοί φάκελοι τότε . απλά -το έχουμε ξαναπεί εδω μέσα- η κάθε ομοσπονδία έχει τις δικές τις "ευαισθησίες" στις ελληνοποιήσεις !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
σόρι ρε ..
υπηκοότητα εννοούσα !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
panahs7 (06-04-11)
Είναι Ελληνάρας...με μακρύ σπαθί και φούστα κλαρωτή!!![]()
www.f1rstlap.com
sirkostas (06-04-11)
Sadarona καλύτερα ρε! Κι αν μπορείς, στη ταυτότητα μετά το "Διονύσιος" κόλλα κι ένα "Αρμάντο"!
Αυτομάτως θ' αξίζεις 100 εκατομύρια ευρώ!![]()
differance (06-04-11), Haris1984 (06-04-11)
Θελω να πω οτι εθνική Γερμανίας δεν έβλεπε που να χρειαζοταν οι Γερμανοί να κλωνοποιήσουνε τον Λαμ και τον Χίτλερ για να βρουνε παικτες. Οπότε είναι δεν είναι Έλληνας θα εκανε οχι μονο τατουαζ, και ραφή στο κούτελο για να παιξει εθνική. Είναι βιτρίνες οι συμμετοχες στις εθνικές ομάδες και ειναι υποθήκη για το μελλον καθε ποδοσφαιριστή (τελος παντων ας τον πουμε ποδοσφαιριστη)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ως Διονίζιο Αρμάντο Σανταρόνα με αργεντίνικο διαβατήριο αξίζεις 100 μιλιόνια ευρώ!
Ως Ντα Σίλβα Σαντέιρο πιάνεις δε πιάνεις μια μερίδα φασόλια μαυρομάτικα!![]()
sadi (07-04-11)
Μα δεν το έκανε τώρα το ταττού. Το έχει εδώ και χρόνια και σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το είχε δείξει. Αναφέρει το όνομα
του παππού του Τάδε Χολέβας και τις ημερ/νιες γέννησης και θανάτου του. Θα πάει λέει στα Τρίκαλα να βρει τους συγγενείς του
και να δει τον τόπο που μεγάλωσε ο πατέρας του. Φαντάσου τώρα τις γιαγιές να απλώνουν μπουγάδα στον κήπο και να σκάσει
μύτη ο Χολέμπας...![]()
- Φρανφούρχτεν, ίρτα ντω σπίτι μεγκάλωσε πατέρα μου.
- Γιααα γιααααα...![]()
sadi (07-04-11)
Γουσταρω να παιζουμε με εξτρεμ τον "γερμανο"!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μακαρι να παιξει, δεν εχουμε καλυτερο και ειναι φιλοτιμος
Ο Κυριακος Παπαδοπουλος νομιζω οτι εχει θεση στην Εθνικη.
Σε κάποια από τις επόμενες κλήσεις θα είναι σίγουρα παρών.
Ο Ιερόθεος Σαλμάνης νομιζω εχει θεση βασικού στην Εθνική.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για να μην ξεχνιόμαστε, έχουμε την σούπερ ματσάρα σήμερα στο Ναό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks