βρε γενικά λέω, που μας έχουν πρήξει με την ξενομανία...σίγουρα έχουμε καλούδια στην Ελλάδα, αλλά όλοι έχουν
Δεν είπε ρε Χρίστο ότι αυτοί είναι πτυχιούχοι.
Άσε να δεις τι έχουμε κι εμείς
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
βρε γενικά λέω, που μας έχουν πρήξει με την ξενομανία...σίγουρα έχουμε καλούδια στην Ελλάδα, αλλά όλοι έχουν
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οξω πουστη απ'την παραγκα!
*****8.23*****
δεν τους έχει βγει τυχαία το όνομα........
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κάτι φταίει δεν μπορεί. Ύστερα αρχίζουμε το γνωστό τροπάριο ότι δεν υπάρχουν πλέον άντρες
και είναι είδος προς εξαφάνιση και μας λέτε γκρινιάρες...
Βρε στο δρόμο τους βλέπουμε και το πρώτο πράγμα που αναρωτιόμαστε είναι αν φοράμε το ίδιο eyeliner....
Και να μας πλησιάσουν έχουμε στο βάθος του μυαλού μας μήπως ήρθε να ρωτήσεις τι πούδρα χρησιμοποιούμε
γιατί η δική του δεν διατηρείται όσο θα ήθελε....
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Σε σένα Θρύλε την αγάπη δίνω...
...στ' @@ μου τον γράφω τον Άγιο Βαλεντίνο!
![]()
![]()
captain-cook (14-02-11)
panahs7 (14-02-11)
Testing....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Λίγο προκατειλλημένους σας βρίσκω.. Δηλαδή μόνο οι gay έχουν το δικαίωμα να φοράνε string? Αποκλείετε την περίπτωση κάποιος που αρέσκεται, έστω περιστασιακά, στο συγκεκριμένο είδος εσωρούχων να είναι straight..?
Χωρίς πλάκα τώρα, προσωπικά το βρίσκω και sexy σε συγκεκριμένες περιστάσεις.![]()
Και για να το αναλύσω περαιτέρω, κάποιος - όντας straight - που δεν θα είχε ενδοιασμούς να φορέσει κάτι τέτοιο από φόβο μήπως κακοχαρακτηριστεί, για μένα αποδεικνύει έτσι ακομπλεξάριστα και τον ανδρισμό του![]()
(Τώρα κράχτε με όσο θέλετε, αναλαμβάνω το βάρος της δήλωσής μου και είμαι έτοιμη να υπερασπιστώ τα kinky πιστεύω μου μέχρι τέλους σ`αυτή την οπισθοδρομική κενωνία)
panahs7 (15-02-11)
sadi (15-02-11)
Χμμμ... πολύ καταδικαστικό συμπέρασμα. Ας το θέσω κάπως διαφορετικά. Αν π.χ. το γούσταρε η σύντροφός σου και σου το ζητούσε, όπως κι εσύ πιθανόν να είχες κάποιες.. ενδυματολογικές προτιμήσεις για κείνη αντίστοιχα, δε θα της έκανες το χατήρι ούτε καν για μια φορά..?
(Ότι διαφωνούμε, διαφωνούμε, απλώς προσπαθώ να μπω στην - απόλυτη - λογική σου/σας)
Bookmarks