Ξεχάσαν να βάλουν την Βαρκελώνη στις πρώτες θέσεις.
Imo η καλύτερη πόλη για να ζήσει κάποιος από όσες έχω επισκεφτεί μέχρι στιγμής στο εξωτερικό!
Πέφτω απ' τα σύννεφα!
Ξεχάσαν να βάλουν την Βαρκελώνη στις πρώτες θέσεις.
Imo η καλύτερη πόλη για να ζήσει κάποιος από όσες έχω επισκεφτεί μέχρι στιγμής στο εξωτερικό!
μπορώ να σκεφτώ άνετα 10-20 πόλεις με καλύτερο βιοτικό επίπεδο από την Βαρκελώνη. άλλο όμορφη πόλη και άλλο βιοτικό επίπεδο.
για το Βανκούβερ μου τα έλεγε προχθές μια φίλη μας Καναδέζα που ζει μόνιμα Ελλάδα. γενικά ο Καναδάς είναι από τις καλύτερες χώρες στον κόσμο για να ζεις με καταπληκτικό σύστημα υγείας, ασφάλισης κλπ.
ΥΓ: Ελένη ο Καναδάς ζητά μηχανικούς!!! λες να παρατήσω τη Στοκχόλμη και να πάω Βανκούβερ??? έχει και γαμώ τους καιρούς εκεί, όχι σαν τη Σουηδία...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Στον Καναδά ταλέντο μου.!!! Μωρέ μη μου βάζετε ιδέες θα μεταναστεύσω κι εγώ...
Έχουμε άλλα στοιχεία για τον Καναδά; Καλά δεν έχει κρύο εκεί;
Θα πρέπει να κάνω τα κονέ μου Χρίστο για να σε προωθήσω.
Αλλά κι ο Κωνσταντίνος που σε περιμένει στη Σουηδία τι θα απογίνει; Οι Σουηδέζες;
Οι Καναδέζες είναι καλές; Να μη σε στείλω και χαραμιστείς κιόλας.....![]()
έχει πολύ ωραίο καιρό από ο,τι μου λέει η φίλη μας.
να μεταναστεύσεις! την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!
ο Κωνσταντίνος να μπει στο φόρουμ που έχει χαθεί για να με διεκδικήσει!!!! δεν πάω όπου να είναι χωρίς παρακαλετά και ανταλλάγματα!!!!!!
όσες Καναδέζες ξέρω από ομορφιά πάνε πολύ καλά!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κάθε μέρα με κάνεις όλο και πιο περήφανη...
Έχεις ταυτιστεί πλήρως με τη φιλοσοφία που με τόσο κόπο σου έχω μεταλαμπαδεύσει...
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αποδεχόμαστε τους άλλους και τους λαμβάνουμε υπόψιν μας..
Αν δεν κάνει κανείς δημόσια δήλωση θαυμασμού και υποταγής, δεν έχει καμία ελπίδα.....![]()
Red Sting (23-02-11)
ωραία τα λες, αλλά γιατί χαχανίζεις όταν λες μεγάλες αλήθειες???![]()
― Bertrand Russell
Red Sting (24-02-11)
Ε ρε κακούργα ξενιτιά...
Τα καλύτερα παιδιά θα μας πάρεις...
Σε μερικά χρόνια θα την έχουν κάνει οι περισσότεροι...
Και καλά θα κάνουν βέβαια...Εγώ όλο και το έχω στο βάθος του μυαλού μου.
Έχω και παιδί να σπουδάσω...Τι να κάνω εδώ μόνη μου να κάτσω;
― Bertrand Russell
Κι εγώ προς Σουηδια η Αγγλια μερια με κοβω καποτε.
Η δουλειά είναι το θέμα...! Αν βρείτε κάντε την το συντομότερο! Εγώ ψάχνομαι αρκετά τις τελευταίες μέρες, βέβαια μετά το καλοκαίρι θα κόψω την αναβολή να πάω φαντάρος και μετά μη τον είδατε...
Να σας πω...Δεν συμφωνούμε όλοι σε ένα μέρος να την κάνουμε ομαδικώς;
Να δημιουργήσουμε κοινότητα red - dna σε όποια χώρα το αποφασίσουμε.
Θα βοηθάει κι ο ένας τον άλλο. Δεν θα μας φανεί και δύσκολα αν έχουμε παρέα...
Να μείνουμε και όλοι μαζί. Σαν κοινόβιο ένα πράμα....
Το μέλλον είναι αβέβαιο...Ποιος ξέρει που θα μας οδηγήσει η κρίση...
Θα επιστρέψουμε σε παλιότερες κοινωνικές δομές...Κάτι ανάλογο με τις εκτεταμένες οικογένειες του παρελθόντος.
Κοινότητα αλληλοβοήθειας.....
Σουηδια,ιδανικο μερος.και εχουμε ηδη μελος εκει.
εγώ θα προσπαθήσω να μην πάω στρατό.
Χάρη Αγγλία δεν έμενα. γενικά, από όσα ακούω (και με επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Κώστα), οι καλύτερες χώρες για να ζήσεις είναι Καναδάς, Αυστραλία και Σκανδιναβικές χώρες. η Αυστραλία έχει δηλητηριώδη έντομα και δεν πάω (φλωροοοοοοοοοοοοοοοοος). από Σκανδιναβικές πιο πολύ με ψήνει η Σουηδία και είναι στις πρώτες μου επιλογές.όμως, αν με δεχόταν το πανεπιστήμιο του Τορόντο (13ο παγκοσμίως για μηχανικούς) θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! επίσης, ο Καναδάς έχει ασύγκριτα καλύτερο καιρό από τη Σουηδία!
Ελένη διχογνωμίες βλέπω....δεν καταλήγουμε σε κοινό μέρος όλοι μαζί....![]()
― Bertrand Russell
Haris1984 (24-02-11)
να παμε στην παραλια του ντι καπριο λεω εγω
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
παντως ρε παιδια τι νοημα εχει η ζωη?πως γινετε καποιος να αφηνει πισω του φιλους κ συγγενεις για μια γαμωδουλεια,στην επιβιωση μας εχουν ...ουτε στο terminator να μας κυνηγαει ο t1000 δλδ,τι σκατα εχει αξια αν δν εισαι διπλα σε ατομα που εχεις μεγαλωσει μαζι κ αγαπας,καταλαβαινω οτι ειναι πολυπλοκο το θεμα αλλα δν ξερω,γαμησετα.... κ μακρυα απο το καραισκακη ε,αυτο που το πας
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Κ ΜΑΣΤΙΓΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ CRUEL![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Du3lisT (24-02-11)
όποιος θέλει πάντως , για Red-Dna κοινότητα στα βάθη της Ασίας (από Ταιλάνδη ως Ταϊβάν) αναλαμβάνω δράση
υ.γ. όταν με το καλό ξαναπάω , πρώτη δουλειά να σας στείλω μήνυμα από το far east !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks