Και όχι μόνο: ο μοναδικός προωθημένος δεν παίζει περιοχή, ούτε έχει σκοπό το να βγαίνει σε θέση για γκολ. Κυρίως πρέπει να κινείται κάνοντας αυτό που χλευάζουμε εν πολλοίς, το -ω, ναι!- να ανοίγει διαδρόμους!
Που να βάλει ο επιθετικός γκολ Νίκο, αφού (και) ο Βαλβέρδε παίζει το σιχαμένο σύστημα "σαν την καλαμιά στον κάμπο". Αντί να πάει να πάρει κανα χαφ της προκοπής, να μπορούμε να παίζουμε 4-4-2, έχει στην 11δα τους γνωστούς ημιχαφ ανάπηρους, οπότε σχεδόν αναγκαστικά παίζουμε με την καλαμιά στον κάμπο μπροστά.
Και όχι μόνο: ο μοναδικός προωθημένος δεν παίζει περιοχή, ούτε έχει σκοπό το να βγαίνει σε θέση για γκολ. Κυρίως πρέπει να κινείται κάνοντας αυτό που χλευάζουμε εν πολλοίς, το -ω, ναι!- να ανοίγει διαδρόμους!
... there's no such thing as "too much"...
panty (07-02-11)
Σιχαμένο σύστημα= Να γίνεται σέντρα και στην περιοχή του αντιπάλου το μόνο κόκκινο πράγμα να είναι το περιβραχιόνιο του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ αρχηγού.
Σιχαμένο σύστημα= Να παίρνει την μπάλα ο επιθετικός, και η μόνη επιλογή να είναι η πάσα προς τα πίσω, ή το γιουρούσι με 4 αντιπάλους.
Σιχαμένο σύστημα= Οι καλύτεροί σου παίκτες, τύπου Μιραλλάς, να είναι σαν τις άδικες κατάρες στα σημαιάκια, και γύρω γύρω τα μ**νιά στον π***σο μας κανένα.
Σιχαμένο σύστημα= Να πρέπει να φτάσει ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ έξω από την περιοχή, για να βρεθεί και κάνας έρημος Χριστιανός να μπει ΜΕΣΑ στην περιοχή.
Με τα χάλια του Βάζελου, τις δημόσιες σχέσεις, και τους υπόλοιπους ανύπαρκτους, το +7 δεν προκαλεί έκπληξη. Θέλω να δω όμως κάτι και σε δύσκολα παιχνίδια, διαφορετικά δε θα πάψω να αναζητώ τις αιτίες που μας πάνε πίσω.
chainsaw (06-02-11), consigliere (06-02-11)
Deadly(δεν ξέρω και τ' ονομα σου), το σύστημα αποδίδει στα περισσότερα ματς και θα έπρεπε να αλλάξει κάτι ο Βαλβέρδε μόνο σε περίπτωση που δεν του βγαίνει το παιχνίδι του έτσι όπως θέλει. Κατα τ'αλλα καλά κάνει και έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αφού στο 4-4-1-1 θέλει να δουλέψει πως να το κάνουμε? Μας αρέσει δεν μας αρέσει, έτσι κάνουν παντού..1 σύστημα έχουν για το πως θα παίζει η ομάδα και το προσαρμόζουν σύμφωνα με το αν τους βγαίνει ή όχι σε κάποιο παιχνίδι.
Τώρα για τις σέντρες...εγώ τις έχω βαρεθεί, το ποδόσφαιρο με τις γιόμες είναι άθλιο και ευτυχώς που δεν παίζουμε έτσι.
Du3lisT αρχικά είναι Μάνος το όνομά μου.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Αρχικά, που το είδες ότι δεν παίζουμε με σέντρες; Το ότι π.χ. ο Ρόμενταλ είναι ανάπηρος, και στις 10 προσπάθειες, γιατί κάπου τόσες έκανε για σέντρα, οι 9 πήγαν πάνω στο... μπακ, και η ΜΙΑ πήγε στου... διαόλου τη μάνα, δε σημαίνει ότι δεν ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, αποτυχημένα σίγουρα, να παίξουμε με σέντρες. Σίγουρα δεν... βομβαρδίζουμε από παντού, όπως κάνει ο Βαζελιστάν, αλλά όταν δίνεις έμφαση στα πλάγια, με παίκτες στα σημαιάκια κλπ, ε, όπως και να έχει κάποιες σέντρες θα είναι μες το πρόγραμμα. Άσχετα αν οι λουλούδες επιθετικοί μας δεν μπορούν να πάρουν κεφαλιά.
Όσο αφορά το σύστημα, κάνα δυο φορές, έστω και.... καταλάθος, έχει κάτσει να παίζουμε με δυο μπροστά, η μια ήταν με εργοτέλη το Β, και η άλλη τα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, δε θυμάμαι ποιου. Λοιπόν η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη. Το πρόβλημα όμως με το Βαλ δεν είναι και τόσο ο σχηματισμός, 4-5-1 ή 4-4-2 κλπ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, το κέντρο μας είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, οπότε μια πιο ισορροπημένη τακτική, με "οχυρωμένη" μεσαία γραμμή is out of the question. Οπότε θα φάμε στη μάπα τώρα τα... ροντέο, και κάθε αντεπίθεση του αντιπάλου θα μυρίζει γκολ, και χαρά στο κουράγιο μας![]()
chainsaw (06-02-11)
Έγινε δεκτή τελικά η έφεση του Ολυμπιακού και ο Μιραλλάς θα παίξει κανονικά
Βέβαια δεν αποκλείω να επανεξεταστεί η υπόθεση μέσα στην εβδομάδα και η ποινή των 2 αγωνιστικών να επανέλθει
Το ξέρω ότι αυτό είναι υπερβολικό και παράλογο, αλλά δείτε με ποιον παίζουμε την άλλη βδομάδα...
Gtakis (12-02-11)
Gtakis (12-02-11)
εχει γουστο να μην παιξει την αλλη βδομαδα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μην επανεξεταστει σταθη και γινουν παλι 2 λεςω εγω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η έφεσή μας δεν έγινε αποδεκτή, ενώ έγινε δεκτή του αθλητικού εισαγγελέα
για να φθάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Αν δεν είχε παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας απλά ο Mirallas δεν θα έπαιζε σήμερα.
Φαίνεται ότι πράσινοι και κόκκινοι τα δίνουν ξεκάθαρα όλα στο παρασκήνιο
για τον τίτλο.Το πρόβλημα είναι ότι οι πράσινοι δεν έχουν ομάδα για να
στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια οπότε θα πάει χαμένη.
.
ελπιζω να μην ειναι σοβαρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μακαρι να μην τραυματιστηκε.εχουμε το παιχνιδι με τους gay....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τόση φασαρία να παίξει για το τίποτα και τραυματίστηκε κιόλας...
.
Γκαντεμια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αμα εσύ είσαι ο καλύτερος γαμιάς εγώ είμαι ο Καρδινάλιος Ρισελιέ αυτοπροσώπως.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks