Τι γκολάρα έβαλε αυτός ο καινούριος ο Μίτσελ!!!! Πόσα λεπτά είχε κρατήσει ρε παιδιά, στο 8ο μπήκε!!!
πωωωω τι εχασε ο ντιοπ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι γκολάρα έβαλε αυτός ο καινούριος ο Μίτσελ!!!! Πόσα λεπτά είχε κρατήσει ρε παιδιά, στο 8ο μπήκε!!!
καλεεεεεεεεεεεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γκολ η αεκ στο 97.
Ηταν οφσαιτ και πεναλτι και επιθετικο φαουλ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πωπω γκολαρα!!!!!
ποσο ειναι αυτοι?
Γκολάρα όμως...
God is Real, unless declared Integer
2-3 εληξε.
χαχαχαχαχα ταυλα τα βαζελιαααααααα
τι 2-3 ρε παιδια?τι εγινε?ποιος?ποσο?πως?ποτε?![]()
Κρίμα ήθελα να περάσει ο βάζελος για να κατεβάσουν μια ακόμη φορά τα βρακιά τους οι γύφτοι και να ξεφτιλιστούν ξανά!
ΥΓ/ Κοίτα να δεις που μου το λέγανε οι Αυστριακοί πως θα το σηκώσουν και δεν το πίστευα...![]()
Γαμω την παραγκα του Μαρινακη , αδικησε την Μπαναθα και την Αεγκαρα.
ωχ της πουτανας στο οακα!!!
Λες να μην το ξερω; Διπλα μου ειναι σχεδον![]()
Πάρτε ποστ από αγανακτισμένο βάζελο σε φόρουμ, εναντίον του διαιτητή.
by CPboy » Thu 03 Feb , 2011 01:13
NA PE8ANEIS KAI ESI KAI H OIKOGENEIA SOU ME TO XEIROTERO TROPO POUTANAS GIE.........MARTURIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAA NA DEIS TH KORH SOU NA TH GAMANE KAI NA KANOUN KOKORETSI TA ADERA THS GUNAIAKAS SOU KARKINO S OLO SOU TO SOI
DE MPOREIIIIIIIIII NA EGINEEEEEEEE AUTOOOOOOOOO
Τα παλικάρια δεν υπάρχουν απλά...
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
Faithful (02-02-11)
μπουκαραν τα χανουμια και τα σπασαν
μονο εσυ βαζελε τρως γκολ απ το κεντρο!!!
Reload -7- (02-02-11)
Bookmarks