dtakis80 (21-12-09)
μηπως μια πουτσα τακη μου?το πετυχα ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
dtakis80 (21-12-09)
μονο με εμας θα σκιστουν οι σκατοκεφαλοι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sk12072 (21-12-09)
άμα είχατε πάει 4η εθνική, τώρα θα ήσασταν μάλλον πρωταθλητές ηθικοί και πραγματικοί, με διοίκηση.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
dtakis80 (21-12-09)
Και κυρίως χωρίς χρέη. Αλλά δε θέλατε. Φάτε την τώρα μ@λάκες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλα αυτο που γινεται στην ΑΕΚ δεν εχει προηγουμενο. Μπηκανε στο αρθρο 44 για να σβηστουνε χρεη και να ξεχρεωσουνε και τελικα οι ιδιοι οι σωτηρες της την χωσανε σε νεα χρεη ως τα μπουνια...Και ολοι αυτοι ητανε υποτιθεται "ΑΕΚτσηδες"! Μπροστα σε αυτους ο Σαλιαρελης και ο Μακαρος ητανε αγιοι ανθρωποι!
Υ.Γ. Για τον "μεγαλο" Ντουσαν το μονο που θα πω ειναι οτι ελπιζω να καταφερει να τους ριξει στη β' εθνικη...Βρισκεται σε καλο δρομο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Fakes (22-12-09)
Σήμερα μας χαρίζουν απλόχερα γέλιο με τα συναισθηματικά του Σκοκο που είναι λίγο μπερδεμένα.
![]()
δεν παει καλα αυτος..ληγμενα περνει
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
θελει ενα πρωταθλημα λεει?
στελιοοοοοοοοοοοοοοο δωστου ενα ελαφακι αγορι μου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
stelios-7- (25-12-09)
αυτουνου θα του δωσω ελαφακι σετ..
ενα σετ ελαφακια για τον σκοκο μας..
![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
και ένα ωραίο που μου είπε ένας φίλος
"Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέφερνα στην ΑΕΚ τον Μάλμπασα"
Αλήθεια, γιατί δεν παίρνουμε τον Σκόκο στον Ολυμπιακό? Πόσο να κοστίζει δηλαδή?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
τι να τον κανεις?
Θα τον βάλω στα αριστερά στη θέση του Λεονάρντο
Προτιμο να παρουμε αλλον!
Άρα εάν το πάρουμε αφενός μεν βάζουμε ένα καλό γρανάζι στη μηχανή μας, αφετέρου δε πλήττουμε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του βάζελου. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια![]()
Δεν έχουν να φάνε στην ΑΕΚ αλλά ονειρεύονται για γήπεδο το Αllianz Arena. A ρε trompa που πέφτει...
Βγαίνει κάποιος σε μια Webcam και "δείχνει" μία ""εγγυητική επιστολή"" (διπλά τα εισαγωγικά) 95 εκ. δολλαριών και γίνεται της ποτάνας μιλάμε για πολύ μα πάρα πολύ λαλάκες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks