Γιατί δε παίζει με τα κίτρινα το Αεκ, τα βάλανε για πλύσιμο;
στο ντερμπι των κοτοπουλων,ΑΕΚ -ΠΑΟΚ 1-0 στο 25,με γκολ του Γκαπα Γκουπα απο το 11.
Γιατί δε παίζει με τα κίτρινα το Αεκ, τα βάλανε για πλύσιμο;
ξεβαψανε,χαχαχαχα
2-0 η ΑΕΚ και ... ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΥΠΝΑΕΙ! Ολα μπορουν να συμβούν πλέον αφού το ηθικό πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί! Ομπρόις της άεγκς μπαλουκάρια!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
2-0,με Σκοκο.ενταξει,πλεον ειμαι σιγουρος ποιος θα παει τελικο![]()
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0,παλι με Σκοκο.θαυμα,θαυμα,ανασταση!
ποιος θα ναι αραγε τελικο?
Ρε σοβαρά μιλάτε; 3-0;
Αυτό θα πει αλανιάρα κότα...Ενώ οι σμπαογκτζούδες εντελώς του πτηνοτροφείου...![]()
Σκοραρε μεχρι και ο Δελλας,χαχαχαχχαα.4-0
ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
sadi (06-03-11)
ANDREASPROEDROS (06-03-11)
Δηλαδή ο Βγενόπουλος δεν βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό και βάζει στην ΑΕΚ. Αν σου βγάζει νόημα, καλώς.
Ο Ζορό θα πάει, όπως πήγε και ο Τζεμπούρ με τον Σκόκο.
Ο Αγαμίδης και η ΑΕΚ γενικότερα πάει κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί εμάς έχουν "άχτι". Πως έχουμε εμείς τον ΠΑΟ; Έτσι κι αυτοί έχουν εμάς. Τι να κάνουμε, έτσι είναι. Δεν είναι ανήθικο να έχουν περισσότερη αντιπαλότητα με εμάς από ότι με τους άλλους.
Η μόνη δοσοληψία που είχε η ΑΕΚ επί πατεροβγενό με τον ΠΑΟ ήταν του Κατσουράνη.
Εκεί απλά τους κλέψανε τα χανούμια. Με μία ρήτρα που δεν ισχύει ούτε στο δίκαιο της Ουτοπίας τους πήραν 1 μύριο.
Και αναρωτιέμαι, όταν μας λέγανε επί Σωκράτη για παραρτήματα, παράγκες, στημένα κλπ. κλπ.
Λέγαμε, "έχετε μικρή ομάδα", "θεωρίες συνομωσίας" κλπ. κλπ.
Τώρα κάνουμε τα ίδια;
Τελικά δεν υπάρχει διαφορά στους οπαδούς. Όλοι είναι ίδιοι.
Δεν με νοιαζει τι λεγανε οι αλλοι για εμας.Ετσι κι αλλιως ο κοσμος του ποδοσφαιρου δεν ειναι παντελως και 100% καθαρος κι αγγελικα πλασμενος,κι αυτο το ξερουμε ολοι.
ο Αγαμιδης γιατι μας εχει αχτι?Μηπως ειναι αμεσα ανταγωνιστικος αντιπαλος?δεν θα το ελεγα.Τι διεκδικει δηλαδη αμεσα με τον ολυμπιακο η αεκ και ο αγαμιδης και αμς εχουν αχτι?η μηπως εχει ψυχολογικα απο μικρος,λογω της φυγης του Μπαγεβιτς?και η σταση τους διαχρονικα αλλα και αλλα πραγματα δειχνουν πως πωλουν εκδουλευση.
Δοσοληψιες μεταξυ βαζελου-αεκ δεν υπηρχαν μονο για τον κατσουρανη.αλλα και σε αλλες περιπτωσεις.παμπολλες.
Εμένα με νοιάζει τι λέγανε και τι λένε οι άλλοι. Βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά.
Σε ενοχλεί το ότι, κατά τη φαντασία σου, η ΑΕΚ είναι υπό τη δούλεψη του ΠΑΟ αλλά δεν σε ενοχλεί το ματς παρωδία που έγινε στο Καραϊσκάκης (εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου).
Πράγματα που έγιναν, όχι πράγματα που λέει ο Νικολακόπουλος.
Επιλεκτικά διαλέγεις τη βρωμιά στο ποδόσφαιρο από ότι φαίνεται.
Η ΑΕΚ μας έχει άχτι γιατί πριν 3 χρόνια τους πήραμε το πρωτάθλημα μέσα άπο τα χέρια τους, στα δικαστήρια.
Εμείς γιατί έχουμε άχτι τον Παναθηναϊκό; Δεν είναι άμεσος ανταγωνιστής μας, στο -13 είναι. Πιο κοντά του έχει την ΑΕΚ παρά εμάς.
Για πες μια δωσοληψία, με στοιχεία όμως. Όχι μένω στη φιλαδέλφεια και ο γείτονας μου έχει φίλο τον 3ο ξάδερφο του ανηψιού του Μπάρλου και ξέρει.
Α γιαυτο αμς εχουν αχτι..αμα ηταν ετσι αγαπητε,θα χανε αχτι και το βαζελουκο...αν ενθυμεισαι,το 2005,ο μη καταλογισμος πεναλτι υπερ τους στο 89(στον Μπουρμπο)απο το βασσαρα,τους εδινε ακομα και πρωταθλημα,αν νικουσαν στη Λεωφορο..το θυμασαι?δεν ειδα κανενα αχτι ομως,....οποτε ακυρο αυτο το επιχειρημα.
εχουμε εμεις αχτι τον Παναθηναικο?μηπως μπερδευεσαι λιγο?μηπως ο Παναθηναικος εχει κυριως αχτι εμας?κατι που ειναι ολοφανερο τις δυο τελευταιες εβδομαδες,πανταχωθεν.
Το ματς παρωδια στο Καραισκακη?Αληθεια?Ποθεν πως? η μηπως ανηκεις στους "ντροπιασμενους Ολυμπιακους" κι εσυ?
Δοσοληψια υπαρχει επισημη,με στοιχεια φανερα(τις χορηγιες στη φανελα).Εσυ πχ για την κολεγκια για τον Κατσουρανη που ανεφερες,εχεις φανερα στοιχεια?επιδιεξε τα τοτε..Οσο για τα αλλα που εχω αναφερει,τα εχω ακουσει απο ατομο αξιοπιστο,που δεν δυναμαι να εκθεσω.ουτε μπατζανακηδες,ουτε καφενειαδες.Και ναι,αποτελει αποψη μου και πιστη μοιυ επι του θεματος.Αλλα γιατι τοση "πρεμουρα"?
Κλασικα η αλήθεια δεν βρίσκεται σε κανένα από τα δύο άκρα. Εγώ πάλι επιλέγω να διασκεδάσω και θα δουλέψω-δουλευτώ αύριο με τους αεκτζήδες-παναθηναϊκους φίλους μου. Ο καθένας έχει την άποψή του, και πουθενά δε "στέκεται" κανένα σενάριο. Ισως να αληθεύουν κάποιες φήμες ίσως όχι. Παντως κι εγώ είμαι κατά της ισοπέδωσης του τύπου "ολοι τους και μόνοι μας" γιατί σε πολλές περιπτώσεις απλά δε μου "βγαίνουνε" τα κουκιά.
fil-kom59 (07-03-11)
το μονοι μας-ολοι σας,δεν υφισταται πιθανον.παντα υπαρχουν συμμαχιες.αλλα η μεγαλη αδερφοτητα υπο τη σκεπη του πρασινου Βγενοπατερα,για μενα υπαρχει.
Παντού υπάρχουν συμμαχίες. Οχι μονο στην απέναντι πλευρά. Γι' αυτο σταματήστε να προσπαθείτε να δείξετε οτι "ξερετε". Και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνει ότι σε όλη την Ελλάδα, ότι σε κάθε μέρος , ακόμα και στα φόρα. Υπάρχουν συμμαχίες και αντιπαλότητες.
Φυσικα και υπαρχουν,αλλα καμια φορα γινονται και πολυ εξοφθαλμα.
Bookmarks