Και φυσικά δεν είναι το "ισπανικό ποδόσφαιρο" αλλά μόνο η Μπαρτσελόνα.
Δεν τα μπορώ τα νομιστεράκια με την καμμία όμως.
Ε.... Σόρρυ, αλλά πρέπει να το ξαναπω κι εγώ. ΟΚ, γαμώ κι έτσι, το σέβομαι ως ποδόσφαιρο και προφανώς είναι αποτελεσματικό.
Αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν μου αρέσει και με κάνει να βαριέμαι.
Ο μόνος λόγος που το εκτιμώ είναι επειδή φτιάχτηκε βασιζόμενο στους παίχτες που υπήρχαν και για να εκμεταλλευτεί τα χαρακτηριστικά τους. Αντί να τους τεντώνει αυτούς να ανταπεξέλθουν σε άλλα συστήμαατα και τρόπους, ξένα και αλλιώτικά. Που και αποτελέσματα δεν θα είχαν και τους παίχτες θα καθιστούσαν άμπαλους, παρτάλια και επιπέδου Εδεσσαϊκού...
Τσούκου τσούκου, πάσα πάσα, ώ του θαύματος και άλλη πάσα!, γύρω γύρω σουξου μουξου, όλοι μαζί μπροστά και γκολ.
Σόρρυ, είμαι άσχετος και όλα τα α- αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.
... there's no such thing as "too much"...
Και φυσικά δεν είναι το "ισπανικό ποδόσφαιρο" αλλά μόνο η Μπαρτσελόνα.
Δεν τα μπορώ τα νομιστεράκια με την καμμία όμως.
... there's no such thing as "too much"...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Xα...
Που να ξεχασει την πενταρα!![]()
Η Barca θα αποκτήσει χορηγό ύστερα από 111 χρόνια..![]()
ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε συμφωνία με το ίδρυμα «Qatar Foundation» για τη διαφήμιση στη φανέλα της ποδοσφαιρικής της ομάδας, με ένα τεράστιο συμβόλαιο που της εξασφαλίζει ετήσιο αντίτιμο 30 εκατομμύρια ευρώ ως το 2016!
Τέρμα στην παράδοση λοιπόν, που είχαν οι «μπλαουγκράνα» με την διαφήμιση της φανέλας της ποδοσφαιρικής τους ομάδας, κατά την οποία δεν δέχονταν οικονομικό αντάλλαγμα. Αυτή τη στιγμή οι Καταλανοί έχουν στις φανέλες τους το λογότυπο της UNICEF, στην οποία καταβάλουν 1.5 εκ. ευρώ το χρόνο. Σε ό,τι αφορά την υφιστάμενη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τη UNICEF, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία και μάλιστα ότι το όνομα της UNICEF θα έχει προτεραιότητα στην προβολή στη φανέλα, αν δεν βρεθεί τρόπος να συνυπάρξουν και τα δύο λογότυπα.
Το ίδρυμα «Qatar Foundation» ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια από τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Τανί (φωτό), και δραστηριοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης, της επιστημονικής έρευνας και της κοινωνικής ανάπτυξης, ενώ συμμετέχει και σε διάφορα εταιρικά σχήματα.
Το ποσό της συμφωνίας αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών και εξασφαλίζει στα ταμεία του Ισπανικού συλλόγου συνολικά έσοδα 165 εκ. ευρώ για τα επόμενα 6.5 χρόνια (περιλαμβάνονται 15 εκ. για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς).
δυστυχώς το μπουρδέλο το χρήμα !!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αν δεν εβαζαν χορηγο με 30εκ/ χρονο θα ηταν και πολυ μαλακες!!!
Το οτι θα συνεχίζουν να δίνουν ένα τέτοιο ποσό στην UNICEF το χρόνο είναι φοβερό...δεν ήξερα οτι δίνουν τόσα λεφτά...
εγω δεν ηξερα οτι δινουν και λεφτα στην unicef
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mαζι με τις ακριβες μεταγραφες δανειζονται επιπλεον χρηματα για να δωσουν στην Unicef.(μη νευριασετε οι καταλανες παλι)
Περα απο την πλακα μακαρι να το κανουν και οι αλλες ομαδες αυτο(αν δεν το κανουν ηδη και απλα δεν το δειχνουν).Και μακαρι να αρχισουν να δινουν χρηματα και για αλλους σκοπους οπως ερευνες για θεραπειες κλπ.
ναι δινουν 1εκ το χρονο η λιγο παραπανω αλλα δε λενε το ποσα λφτα καταχραζονται αυτες οι ομαδες. ειδικα μπαρτσα και ρεαλ στην ισπανια ειναι πολυ βρωμικες ομαδες
Ο Μέσι τα έχει... 150! (videos)
Δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά καλλιτέχνης. Και αυτό γιατί κάθε του εμφάνιση είναι κι ένα καινούργιο ποδοσφαιρικό θέαμα. Oι κινήσεις του θυμίζουν έργο τέχνης και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει υποκλιθεί στην ιδιοφυΐα του. Παρότι μόλις 23 ετών ο Μέσι ξεπέρασε τα 150 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (154 σε 237 εμφανίσεις).Σας τα παρουσιάζω λοιπον ένα προς ένα.
Σκούρα τα εχει βρει η Μπαρτσα με την Ατλέτικ Μπιλμπάο, μπορει να την παιζουν μονότερμα αλλα... κουλουράκια
Μόλις τελείωσε 0-0 με ταμπούρι η Μπιλμπάο. Διπλά ειναι τα παιχνίδια την επόμενη βδομάδα ο επαναληπτικός
Eleni7 (21-12-10)
Eleni7 (21-12-10)
Μπραβο ΡΕ Μπιλμπάο αρρωστεια
πως και δεν τους εχωσε κανα μπαλακι ο Λορεντε?
Bookmarks