dtakis80 (25-02-11)
dtakis80 (25-02-11)
Αν δεις ξανά τη φάση, η απόστασή του απ' το δοκάρι είναι σχεδόν μισό μέτρο, συνεπώς δεν τίθεται θέμα ανοιχτής γωνίας.
Επειδή την έχω παίξει την θέση του τερματοφύλακα για 3 χρόνια δεν θεωρώ εγώ προσωπικά λάθος αντίδραση του Βαλντέζ,
όπως σου είπα το μυαλό εκείνη την ώρα δουλεύει με την λογική και αυτή λέει ότι ο παίκτης από εκείνο το σημείο θα γυρίσει
την μπάλα κάπου στο κέντρο της εστίας με συρτό δυνατό σουτ.
Ο Φαν Πέρσι το σχεδίασε αλλιώς στο μυαλό του και στην εκτέλεση του βγήκε άψογο, αν θυμάσαι 2-3 τέτοια τρελά γκολ
είχε πετάξει και ο Γεωργάτος, οι αντιδράσεις των τερματοφυλάκων ήταν οι ίδιες με του Βαλντέζ. Οκ φαίνεται για γκάφα,
έτσι το κρίνεις εσύ, πάμε παρακάτω...![]()
Ο Βαλντέζ, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι μέτριος τερματοφύλακας. Αλλά με τέτοιους συμπαίκτες σπάνια έρχεται η σειρά του για να κριθεί.
chainsaw (17-02-11)
συγκλονισμένος από την χθεσινή ουρανοκατεύατη παράσταση , έχω να πω πως
τέτοιου είδους παιχνίδια όπως το φετινό και τα περυσινά μεταξύ της Μπάρτσελόνα και της Αρσεναλ
θα πρέπει να θεωρούνται πλήρως ακατάλληλα για το ελληνικό κοινό
ως ελάχιστο μέτρο προστασίας του Έλληνα τηλεθεατή
καλά να πάθουν οι μαλάκες οι καταλανοί , γιατί πήγαν να βολευτούν και να "κάτσουν" πάνω στο 0-1 αλλά τελικά έκατσαν πάνω στο τρίτο το μακρύτερο
εντάξει μπορεί να το έφαγε ο Βαλντέζ σαν μαλάκας αλλά για ποιο λόγο σταμάτησε να πιέζει η ομάδα ... κανείς δεν κατάλαβε
υ.γ. όποιος είναι μάγκας και νομίζει πως ξέρει pro , ας προσπαθήσει να παίξει το χτεσινό παιχνίδι έτσι όπως έπαιξαν οι δυο ομάδες .
αυτά δεν γίνονται ούτε στο playstation
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ANDREASPROEDROS (18-02-11), chainsaw (17-02-11), Gtakis (19-02-11)
Βασικα μεταφέρω αποψη εν ενεργεια τερματοφύλακα. Η θέση του Βαλντεζ ειναι εντελώς άκυρη στο γκολ της Αρσεναλ. Ούτε την σεντρα θα μπορουσε να αντιμετωπίσει, με πιο πιθανό να του εφευγε μια παραλληλη μπαλια κατω απο το σωμα, ούτε και το σουτ φυσικα στη γωνία όπως και έγινε. Η όλη σταση του δείχνει ότι μάλλον πιάστηκε...εξ απήνης και δεν ξέρει ακόμα τι να κάνει, και βρισκεται ανάμεσα στο δοκάρι και την μικρή περιοχή, χωρίς όμως να εχει κανει ενα ακομα βήμα για να "καλύψει" τη θέα στον επιθετικό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Geo 5 (18-02-11)
Σαφως και ηταν κωλοφαρδος ο Βαν Πρόπερσης αφού εγω δεν πιστεύω καν οτι ήθελε να κανει αυτο που ήθελε.Όχι και άπιαστο, αν ειχα τη δυνατότητα θα το χρέωνα στον Βαλντέζ το γκολ. Αλλα ο Βαλντέζαρος (για μενα χειροτερος του Χαλκια πχ) ήτανε οντως σε λαθος θέση. Εκεί ή καλύπτεις το τέρμα σου ή καλύπτεις την ευθεία. Και σε καμμία περίπτωση φυσικα δε στεκεσαι στο μέσον των δυό επιλογών γιατί αφήνεις "ανοικτές" και τις δύο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
σε τακτική ανάλυση της φάσης ,
ο πλάγιος μπακ που μαρκάρει τον Ολλανδό έχει ευθύνη , το να μην περάσει ή να μην κάνει σέντρα/σουτ ο παίκτης
ο τέρμας έχει ευθύνη , το να μην το φάει στο πρώτο δοκάρι είτε από σουτ είτε απο κεφαλιά (με πρώτη προτεραιότητα την κλειστή γωνία)
τα δύο σεντερ μπακ , έχουν ευθύνη σε πρώτο δοκάρι (με πρώτη προτεραιότητα την κεφαλιά) και κέντρο άμυνας αντίστοιχα
ενώ το άλλο πλάγιο μπακ έχει ευθύνη , το να μην απειληθεί το πίσω δοκάρι
υ.γ. φυσικά και είναι κωλόφαρδος ο Φαν Πέρσι που πάει η μπάλα έτσι όπως πήγε , αλλά και κανένας -λόγω συνήθειας- δεν περιμένει (κακώς) τέτοια φάση από εκεί
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Με πιο απλά λόγια...για να μη το ψάχνουμε και πολύ...ο ΒΑΛΝΤΕΖ φταίει! Και για μένα είναι από τους αδύναμους κρίκους αυτής της Μπαρτσελόνα!
Βλέπεις Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Βίγια και τον Βαλντέζ! Κάπου δεν μου κολλάει!
www.f1rstlap.com
ANDREASPROEDROS (18-02-11)
chainsaw (19-02-11)
Κι επειδή μόλις τώρα βλέπω μια μακροσκελή κουβέντα περί Φαν Πέρσι και Βαλντέζ, να πω κι εγώ πως κακώς μειώνετε τη προσπάθεια του Ολλανδού κι απλά λέτε πως ήταν λάθος του τερματοφύλακα.
Εγώ λέω πως 7 στις 10 φορές ο Φαν Πέρσι θα το ξανακάνει, οπως θα το ξανάκανε κι ο Γεωργάτος επίσης που κι αυτός πάντα την έψαχνε με τον ιδιο τρόπο αρκετά συχνά. Η το'χεις ή δεν το'χεις! Ανάλογη γκολάρα από τα δεξιά έβαλε κι ο Μαικόν το καλοκαίρι κατά της Χιλής. Κι αυτός θα το ξανάκανε βεβαίως. Θυμάμαι και παλιότερα τον μαροκινό Ουακίλι της Ξάνθης που είχε βάλει ενα τέτοιο τρομερό γκολ κατά της ΑΕΚ. Κι αυτός το είχε κάνει επίτηδες, πολύ απλά γιατί κατά λαθος τέτοια γκολ δεν μπαίνουν.
Κι ο Βαλντέζ είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και γενικά οι Ισπανοί τερματοφύλακες ειναι κορυφαίου επιπέδου. Ειναι πολύ πιο δύσκολο να εισαι τερματοφύλακας σε μεγάλη ομάδα παρά να είσαι κάπου που πρέπει να κάνεις 20 αποκρούσεις σε κάθε ματς.
Ψάχνωντας για κάτι βιντεάκια του Μέσι, έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο και μου έκανε
μεγάλη εντύπωση πόσο έξυπνα είναι τα δελφίνια! Συγκλονιστική εμπειρία...
Cobain_7 (25-02-11)
μια χαψια την εκανε την βαλενθια ο μεσσι. μονο το κοκκαλακι τους αφησε!!!!
hang your demons
στις αρχες του δευτερου η βαλενθια την ειχε πατησει την μπαρτσα,γενικα σταθηκε πολυ καλα,εγω ειδα λιγο απο το πρωτο κ ολο το 2ο ημιχρ,θα μπορουσε κ να κερδισει
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Geo 5 (03-03-11)
Πράγματι...στάθηκε πάρα μα πάρα πολύ καλά η Βαλένθια ψες! Εδώ η "μεγάλη" ρεαλ κι έφαγε 5 με ποσοστά κατοχής που δεν τα 'κάνει ούτε η τελευταία ομάδα της Primera εναντίον της Μπάρτσα!
www.f1rstlap.com
redHEART7 (03-03-11)
Πότε είναι το ελ κλάσικο ωρέ παλουκάρια;
Geo 5 (03-03-11)
Bookmarks